- 4 Eylül 2014
- 2.025
- 9.264
- 358
falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni
Ben de biraz istiyor biraz istemiyor arasındaydım o yüzden yükseldi o kadarBenim en sevmediğim şey hayır diyemeyen insanların cinselliğe sürüklenmesi ve siz de benzer bir durumu yaşıyorsunuz. Kendinizi net ifade edemiyorsunuz ya da karşı taraf hayırdan anlamayan bir insan. Kabul etmedim ondan sonra ısrar ediyor diyorsunuz bu kişiler genelde nazlanıyor yoksa o da istiyor kafasında olup insanların hayatını mahveden kişiler oluyor en azından bana öyle geliyor. Bu şeyler ısrarla olmaz ayrıca düşündüğüm diğer şey ise nedense bu kişinin karakteri yaşadıklarınızı diğer insanlara anlatacakmış gibi bir izlenim verdi bence dikkatli olun. Umarım ben yanlış düşünmüşümdür
Beni gözlemliyor aklınca basit olup olmadığımı kendi de ona göre yol alacakAdam icimden bir parca kopar diyip kucagina oturtmus zorla. Kalkmasaniz o parçası zaten uzay istasyonundan firlatilan mekik gibi kopacakmis.
Siz neden hala benim icin kötü mu düşünürü düşünüyorsunuz? Cokta fifi... Dogusu batisi yok bu işin. Dokunmadan sevmek bu mu bacım? Neydi bu test sürüşü mu?
Bu falci teranesi neyin nesi? Bi oyle deneyecek bi boyle ne?
Ben trip cekemem bizden olmaz modundaki erkek sizden sadece güzel vakit geçirmek namina hoslaniyordur o kadar . Gerçekten ilgisi olan bir erkek ( bakın sevgisi demiyorum ) karsisindaki kadın ayağını dahi opturse bizden olmuyor trip cekemem moduna girmez asla . Bence next .Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?
Peki siz neden sizi gözlemleyip karar almasını bekliyorsunuz o kim ki ? Siz basit bir kadın olup olmadiginizi ispatlamakla mi yukumlusunuz?Beni gözlemliyor aklınca basit olup olmadığımı kendi de ona göre yol alacak
işgi ile sevgiyi ayırmışsınız. seven erkek nasıl davranırBen trip cekemem bizden olmaz modundaki erkek sizden sadece güzel vakit geçirmek namina hoslaniyordur o kadar . Gerçekten ilgisi olan bir erkek ( bakın sevgisi demiyorum ) karsisindaki kadın ayağını dahi opturse bizden olmuyor trip cekemem moduna girmez asla . Bence next .
Dokunmadan sevmek yerine başka bir şey demiş olmasın o AbazaBirisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?
Siz şaka mısınız? Basit olmadığınızı ispatlayın kendisine. Umarım test sürüşünü başarıyla geçersiniz. Başarılar.Beni gözlemliyor aklınca basit olup olmadığımı kendi de ona göre yol alacak
+1 soylediklerinizin tamamına katılıyorumPazartesi ciddi bir ilişkiye hazır gibi gelecek ama şirkette duyulmasın diyecek, istediğini almak için bir süre uğraşacak ya alacak ya alamayacak ve belli bir süre sonra olmuyor bizden sen şöylesin böylesin diyip ayrılacaktır. Perşembenin gelişi çarşambadan belli…
İlgi ile sevgiyi ayirmadim aslında asgari hallerde ilgi sahibi biri bile böyle böyle yapar seven kişi daha fazlasini yapmalıdır diye bir kiyasa gittim . Yani ilgi sahibi biri bile bir kadın onu itse bile peşinden giderken sevgisi olan neler yapmaz . Konu sahibinin sevgilisi tribini cekemem modunda . Sevgi yok ilgi yok vakit gecirmece modu açık.işgi ile sevgiyi ayırmışsınız. seven erkek nasıl davranır
Böyle rezil bi adam için hala "gözünde nasılımdır" diye endişe etmeniz çok acıklı...Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık.
Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı
Hepiniz haklısınız pazartesi ben ona hafta sonu düşündüm ve bizden olmayacağına karar verdim dicem. Zaten şey demişti bana sen benden vazgeçersen benim aklım başıma gelir kesin falan böyle dengesiz birisi işte. Her şeyin farkındayım ama kapıldım bir anlık ondan oldu sanırım.Birisi var seviyor mu arzuluyor mu sadece çözemiyorum. Falcıya gitmiştim falcı teyze seni o yönde de diğer yönde de denicek sakın düşme sakın diye sıkı sıkı uyardı beni. Sonra biz onunla dışarda buluştuk gayet güzel zaman geçirdik ve eve gittiğinde bana güzel şeyler yazdı. Birkaç gün sonra ben ona bir konuda trip atmıştım birbirimizi yorarız tribine girdi. Tamam dedim. Aynı iş yerindeyiz ve zaten riskli bir şey bu. Herksin gözü bizde bir şey var aranızda demi diye onu da beni de sorguluyorlar. Bundan da rahatsızmış. Yani net biri değil. Ben bugün ona net olmasını istediğimi söyledim konuştuk net olmadığını belli edince istemiyorum dedim bırakmadı. Tutup sarılıyor sensiz de olmaz içimden bir parça kopar dedi. Yine sarıldık ettik. Sonra öpüşmeye başladık. Bana dokunmaya başladı. Sonra kucağıma otur dedi kabul etmedim. Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık. Morali düşüktü. Pazartesi bana netleşmiş gel dedim tamam dedi. Sizce şu an gözünde nasılımdır basit görür mü bir de doğu kafası var bunda bana dokunmadan sevmekten falan bahseden biriydi. Nasıl sürdürim umut var mı vaz mı geçim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?