Gözünde nasıl biriyimdir ?

Ben de biraz istiyor biraz istemiyor arasındaydım o yüzden yükseldi o kadar

Beni gözlemliyor aklınca basit olup olmadığımı kendi de ona göre yol alacak

Canım konunun basitlikle ağırlıkla alakası yok ,
İlk tanışmada sevişip evlenen de var ,
Yıllarca eli eline değmemiş ayrılanlarda.
Yani erkekler a bu basit ,bu ağırbaşlı diye bakmaz .senin ki seni taciz etmiş , sevmiyor seni yani sevişsende ,kucağına da otursan () bırakacak seni .he sevişmesen daha erken bırakır o ayrı .
Senin diretmenle bu iş uzuyor , net ol net diyerek kendini düşürüyorsun zaten,yani asıl basitlik bu oluyor.. uzak kal olacağı varsa olur zaten .

Ben trip cekemem bizden olmaz modundaki erkek sizden sadece güzel vakit geçirmek namina hoslaniyordur o kadar . Gerçekten ilgisi olan bir erkek ( bakın sevgisi demiyorum ) karsisindaki kadın ayağını dahi opturse bizden olmuyor trip cekemem moduna girmez asla . Bence next .

işgi ile sevgiyi ayırmışsınız. seven erkek nasıl davranır

Dokunmadan sevmek yerine başka bir şey demiş olmasın o Abaza

Pazartesi ciddi bir ilişkiye hazır gibi gelecek ama şirkette duyulmasın diyecek, istediğini almak için bir süre uğraşacak ya alacak ya alamayacak ve belli bir süre sonra olmuyor bizden sen şöylesin böylesin diyip ayrılacaktır. Perşembenin gelişi çarşambadan belli…

+1 soylediklerinizin tamamına katılıyorum

işgi ile sevgiyi ayırmışsınız. seven erkek nasıl davranır
İlgi ile sevgiyi ayirmadim aslında asgari hallerde ilgi sahibi biri bile böyle böyle yapar seven kişi daha fazlasini yapmalıdır diye bir kiyasa gittim . Yani ilgi sahibi biri bile bir kadın onu itse bile peşinden giderken sevgisi olan neler yapmaz . Konu sahibinin sevgilisi tribini cekemem modunda . Sevgi yok ilgi yok vakit gecirmece modu açık.

Zorladı ısrar etti oturdum geri kalktım hayır istemiyorum dedim. Hala ısrar ediyordu bırak beni diye sert yaptım çıktık.
Böyle rezil bi adam için hala "gözünde nasılımdır" diye endişe etmeniz çok acıklı...
Size kimse "hayır" dedikten sonra dokunamaz, zorlayamaz. Bu anlattığınızın adı taciz. Siz tacizci küstah bir adam müsveddesine kendinizi layık görüyorsanız gerçekten üzücü...

Pazartesi gel başla der gibi bir ültimatom olmuş ve her şey tuhaf bir şekilde saçma ilerlemiş.
İnşallah netleşmiş haliyle, olmaz der size.
Çünkü olmaz.
Aynı iş yerinde zaten daha başlamadan dile düşmüşsünüz.
Ve sizi zorlayan davranışları olmuş. Ne demek yahu istemediğiniz bir şey için böyle ısrar etmek?
Birbirimizi yorarız diyor, o zaman görüşmeyelim diyorsunuz. Bu kez sarılıyor, ama sensiz de yapamam diyor.
Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim hesabı.
Gıcık oldum bu kişiye. Kendinizi kimseye kullandırmayın, falcılara da hiçbir konuda inanmayın.

Hepiniz haklısınız pazartesi ben ona hafta sonu düşündüm ve bizden olmayacağına karar verdim dicem. Zaten şey demişti bana sen benden vazgeçersen benim aklım başıma gelir kesin falan böyle dengesiz birisi işte. Her şeyin farkındayım ama kapıldım bir anlık ondan oldu sanırım.

şöyle ki sizi nerde ve nasıl kucağına oturttuğunu anlayamadım. yani eğer bi gece mekanındaysanız siz de yukarıdaki bi yorumda yazdığınız gibi istekli göründüyseniz bu şekilde davranmış olabilir. siz nasıl gittiniz, zorladı derken cilveli karşılık verdiyseniz farklı anlamış olabilir. bu kısım ben de flu,şak die otur lan kucağıma demedi diye düşünüyorum.
beni rahatsız eden kısım adamın net olmayışı ve sizin ısrar eder konumda olmanız. pazartesiye hazır net gel demeniz siz çok isteklisiniz de onu da alelacele ilişkiye çağırıyorsunuz gibi olmuş. burası ilk kısımdan daha sıkıntı bence.

cinsellik için kullanılıyor muyum kısmına gelince de bu çok değişken bişe. benim şu anki erkek arkadaşım da başta oyle gibiydi, hatta ben guvenmediğim biriyle neden cinsellik yaşayayım demiştim o da yakınlaşmadığın birine nasıl güvenicen tarzı bişe demişti 2 seneyi geçti net hatırlamıyorum. sevgilim yabancı belki avrupalılar daha rahattır falan diye düşünerek ben de rahat ilerlemiştim, 2,5 senedir beraberiz ve asla öyle bişe yokmuş mesela gayet sevgi saygı dolu ilişkimiz şuan.

ama bildiğm net bişe var ki, ilgilenen erkek kafanızda soru işareti bırakmaz. ay öyle mi böyle mi dedirtmez yani, o duyguyu net verir. ha onun için cinsellik başından beri gerekliliktir onu artık siz bilirsiniz ama bana sizin durumunuzda adam net değil siz zorluyorsunuz gibi geldi. Bu kısım kucağa oturtma kısmından daha net bi red flag.

Doğu kafası ne ya? Seven adam sever, ciddi düşünen adam ciddi düşünür. Olduğun gibi görünmekten çekindiğin bir iliski gerçek bir ilişki değildir. Gerçek duyguların olduğu ilişkide soru işareti olmaz, hesap-kitap olmaz su gibi akar yolunu bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…