- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim biraz olsun güç buluyorum.. Başlarda çok severken soğuttum kendimden. Arasam da açmıyor kesinlikle, bu çok dokunuyor, söylediklerinizi yapıcam inşallah, çok sağ olunÇocuğun dötünü kaldırmışsın iyice.
Senin şu an yapman gereken asla aramamak yazmamak ve kendi içinde bitirmek.
Eğer ki olur da kendisi gelirse ararsa yazarsa, konuşursun ama asla eskisi gibi kendinden taviz vermeyerek devam edersin.
Ama yok arayıp sormazsa zaten unut ve hayatına bak.
Yorulana kadar ağla, aşk acını çek sonuna kadar, depresyonun dibini gör, ondan sonra da çık o ruh halinden.
Eğer onu sevebildiysen başkasını da sevebilirsin. ZAMAN sadece.Bi daha da ilerdeki ilişkinde aynı hataları yapma.
Gerekirse psikoloğa git ama ona gitme. Çünkü şuan o seni aramadan senin onu araman hatalarına bir hata daha ekler.
Bıktığını söyledi, ayrılma konulması olmadı ama ayrılmak istediği belliydi, her şey o kadarbelirsiz ki.. Ben bu hataları onu kafama çok takıp saçmalamaya başlamamdan ötürü yaptım cezamı çekiyorum onun gibi bir insanı kaybetmekle sanırım..
Onu düşündükçe kendimden soğuyorum yerin dibine giriyorum, siz söyleyince de çok utandım çok çaresiz hissediyorum eski halimize beni başlarda el üstünde tutan haline döner miyiz bugünlerden sonra.. Galiba artık onu tamamen kaybettim diyorum bunları kafamda düşünürkenPoposunu arşa çıkarmışsın. ne gerek var? hatalıysan özrünü diler affettirmeye çalışırsın ama bu denlisi çok çok fazla. kendime bişey yaparım zırvalıgını demiyorum bile.
Sevgiyi de tükettim sanırım... Çok doğru söylemişsiniz, bunlar çok güç veriyor teşekkür ederim size20 li yaşlarda bende bu durumları yaşamıştım oradan hakimim bu sorunlara
Onun şuan üzerine gitme herşey daha kötü gider. Bırak kafasını dağıtsın, kızgınlığı geçsin. Eğer seviyorsa emin ol mutlaka döner. Ama içinde sevgi kalmadıysa dönmez. Ama ne olursa olsun sen hiçbir şey yapmadan sadece bekle.
Bir kere şu kaybetme korkusunu bırakın. önceliği kendinize verin kendinize saygı duyun. siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.Onu düşündükçe kendimden soğuyorum yerin dibine giriyorum, siz söyleyince de çok utandım çok çaresiz hissediyorum eski halimize beni başlarda el üstünde tutan haline döner miyiz bugünlerden sonra.. Galiba artık onu tamamen kaybettim diyorum bunları kafamda düşünürken
Sevgiyi de tükettim sanırım... Çok doğru söylemişsiniz, bunlar çok güç veriyor teşekkür ederim size
Madem hatanı anladın bu saniye milat olsun bırak herşeyi. Özürünü diledin yapacağını fazla fazla yaptın. Arama sorma bıçak gibi kes.
Ararsa da ben biraz abarttım evet de ama bu kadar çok özür falan dileme pozitif ol ama yerlere de yeksan olma karşısında kendine güvenli birini bulsun şaşırsın.
Sana da iyi gelecek saygını kazanırsın kendine.
Zaten sürekli senin yalvarıp sürdürdüğün ilişki ileride daha acı vererek belki de kalıcı rahatsızlıklar izler bırakarak biter.
Onsuz yapamam diye birşey yok. Öyle yaparsın üstüne daha üç kere aşık da olursun.
O kendini korumuş çekilmiş sende kendini koru madem hatanı farkettin düzel.
Bu hayat senin başın dik yaşa.
Çok saçma davrandım, kendimden soğuttum diye içim içimi yiyor, aramalarımı açmadı mesajlarıma cevap vermedi... Sanırım artık bırakmam gerekiyor, belki de bitti artık söyleyemiyor, ama kalbim çok acıyor sürekli hatalarım geliyor aklıma keşke yapmasaydım diye... Canım çok yanıyor dışardan bile görüntüm değişti artık iyice ezik bir insan oldum, kendimden yaptıklarımdan nefret eder oldumMadem hatanı anladın bu saniye milat olsun bırak herşeyi. Özürünü diledin yapacağını fazla fazla yaptın. Arama sorma bıçak gibi kes.
Ararsa da ben biraz abarttım evet de ama bu kadar çok özür falan dileme pozitif ol ama yerlere de yeksan olma karşısında kendine güvenli birini bulsun şaşırsın.
Sana da iyi gelecek saygını kazanırsın kendine.
Zaten sürekli senin yalvarıp sürdürdüğün ilişki ileride daha acı vererek belki de kalıcı rahatsızlıklar izler bırakarak biter.
Onsuz yapamam diye birşey yok. Öyle yaparsın üstüne daha üç kere aşık da olursun.
O kendini korumuş çekilmiş sende kendini koru madem hatanı farkettin düzel.
Bu hayat senin başın dik yaşa.
Kendimi çok suçluyorum çok pişmanım, hepsi kaybetme korkum yüzünden iyice üzerine düşüp saçmalamamdan olduAdam blöfünüzü yemiyor sanırım artık. Hayatınıza bakın. Adamı da, kendinizi de biraz rahat bırakın..
Ben baştan beri hep özürler diledim haklı da olsam haksız da olsam ilk ben aradım, onu kaybetmekten çok korkup sürekli saçma yapmayacağım şeyler yaptım çok üzgünüm nasıl geçecek bu acı bilmiyorumBizler kocamıza karşı bile böyle degiliz beş yıllık evliyim çocugumda olcak inşallah ama hatasını görsem gözünün yaşına bakmam inan yalvarmalar, yok kendimi öldürürüm falan ben niye ölcem o ölsün
Bilmiyorum seviyesiz biri olduğumu gurursuz olduğumu düşünüp soğudu gibi ve sürekli kalbim hızlı hızlı atıyor kaybetme korkumdan hata yapıyorum hep çok üzgünüm çok pişmanım çok...Daha düne kadar seviyorduysa merak etme sevmiyorum desede bitmez. Sadece bıkmıştır aynı şeyleri yaşamaktan.
Onu çok sevdim, inanın çok... Şimdi bitmesi benden soğuması beni sevmemesi çok acıtıyorBir kere şu kaybetme korkusunu bırakın. önceliği kendinize verin kendinize saygı duyun. siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.
Aramayın artık ulaşmaya çalışmayın.
Doğru söylüyorsunuz bu ben değilim, ben azıcık kızsam da bana bağırıp çağıracağına az yumuşak davransa hemen yumuşuyorum ama öyle bir hal aldı ki artık hemen sinirlenip soğuyor benden... Bunda payım çok büyük çok saçma davrandım bunu da biliyorum, canım çok yanıyor... Söyledikleriniz gerçekten çok doğru ama, teşekkür ederimBir süre önce, normalde olduğumdan çok farklı bir kadın gibi hareket ettim. Tamamen karşımdakinin dengesizliğinden, ona olan güvensizliğimden ötürü bir defa bile olsa nevrotik bir kadın gibi davrandım. Tartıştık.
Sonra oturdum düşündüm.
Bu ben miyim? Hayır.
Kendim gibi mi davrandım? Hayır.
Neden öyle davrandım? Onun dengesizlikleri yüzünden (bunu da ona söyledim zaten).
Benim, benim içimdeki kötü tarafları çıkartan, olmadığım biri gibi davranmama neden olan insanlara ihtiyacım yok. Benim, içimdeki iyi yönleri çıkaran, beni daha iyi yapan insanlara ihtiyacım var.
Biliyorum sizin gibi aşık biri için yapması çok zor, çok canınız acıyor. Haklısınız da.
Ama oturup kendinize bir bakın.
Bu siz misiniz? Sizin içinizdeki kötü tarafı, olmaktan utandığınız insanı ortaya çıkaran, sizi böyle davranmaya iten bir insana gerçekten ihtiyacınız var mı?
Geçer mi gerçekten bu acı? Kafamı toparlayamıyorum, geçmesini çok istiyorum, böyle hayatıma devam edemiyorum çünkü çok zor geliyor kendimi o kadar çok suçluyorum ki...Kendine zaman ver. Şu an bitmeyecek gibi gelir ama geçiyor emin ol. Arama ve mesaj atma konusunda bir hafta kadar dayanabilirsen alisirsin. Tekrar sever aşık olursun hatta dünyanin sonu değil.
Sadece zaman emin ol yabancilasiyorsun o kisiye.Geçer mi gerçekten bu acı? Kafamı toparlayamıyorum, geçmesini çok istiyorum, böyle hayatıma devam edemiyorum çünkü çok zor geliyor kendimi o kadar çok suçluyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?