Gözünden tamamen düştüm sanırım...

Benim için ilkti o ve kaybetmekten çok korkup saçmaladım, şu an düşününce o kadar çok pişman oluyorum kendime o kadar kızıyorum ki, canım çok acıyor sürekli anılarımız geliyor aklıma

Tartismalarinizin sebebi ne? Ilgi beklerken sen adami ilgiden bunaltmissin anlasilan. Biraz uzak dur mesaj atma ve arama. Birak o merak etsin seni. Merak etmiyorsa da zaten bitmistir. Kendini daha fazla dusurme gozunde.

Benim için ilkti o ve kaybetmekten çok korkup saçmaladım, şu an düşününce o kadar çok pişman oluyorum kendime o kadar kızıyorum ki, canım çok acıyor sürekli anılarımız geliyor aklıma

aslinda anliyorum seni ilk sevgilimi bende acayip bunaltirdim o cevap vermedikce tlf acmadikca sinirimden arardim bi kere 300 keremi ne aramisim Sen hicbirsey yapma derslerine odaklanmaya calis zaten aklina gelmemeye baslar o sana gercekten deger veriyorsa biraz zaman sonra gelir. Ve en önemlisi hatalarindan ders cikarman.

Kimseyi kaybetmekten korkma.Dünya ondan ibaret değil.Bir insan ilgisizse sen de ilgini kes.Kendinden daha değerli değil.

Ben bu çok seviyorum,ayyy kaybetmekten korkuyorum şeysine inanmıyorum.
Hayır efendim sevmiyoruz. Basbayağı yalnız kalmaktan korkuyoruz.
Mesaj gelmeyince,arama olmayınca içimiz rahat etmiyor. Kurtlanıyoruz.
Sevgiymiş şuymuş buymuş ı-ıhhh gram inanmıyorum.
Zamane aşklarından da zerre hazzetmiyorum.
Teknolojiye de gıcığım.
Neyse

konu sahibi
Sana özelden,derdine derman olacak bi video attım.

Son düzenleme:
ağlaya ağlaya çalış ama bütlere kalma.

madem okuyorsun biraz okuluna odaklan. hayatının odak noktasını kendine çekmelisin.

o, o diyip durma. sen bugün nasıl hissediyorsun, canın bugün ne yapmak istiyor, kahve içmek mi? çağır bi arkadaşını iç, kimse mi yok, git tek başına iç, keyif çat.

canın x şehrine mi gitmek istedi, tatilde bi akraban ya da arkadaşına kalacak şekilde git, onun gelmesini bekleme, biraz özgür ol, biraz bağımsız ol, biraz gururlu ol.

ne yazık ki toyluktan böyle şeyler herkes yapabiliyor, kendini toparlarsın, madem pişman olmuşsun bir daha yapma. en önemli şey saygı, kendine saygı duydurt, acındırtma.

Tartismalarinizin sebebi ne? Ilgi beklerken sen adami ilgiden bunaltmissin anlasilan. Biraz uzak dur mesaj atma ve arama. Birak o merak etsin seni. Merak etmiyorsa da zaten bitmistir. Kendini daha fazla dusurme gozunde.
Sebebi onun zamanla ilgisizleşip beni kısıtlayıp kendisinin her istediğini yapmasıydı, ben de kendimi düşürdüm gözünde çok utanıyorum

Ben de sevmiyorum teknolojiyi, bilmiyorum ki neden böyle yaptım inanın bilmiyorum sadece canım çok yanıyor bunu biliyorum

Çok doğru söylemişsiniz, saygıyı oluşturmak çok önemli ben beceremedim bunu, istemeden o kadar saçma sapan davrandım ki çok utanıyorum düşündükçe benden ne kadar soğusa haklı ne diyebilirim

Çok ders çıkardım çok, inşallah bunları uygulayabilirim. Çok utanıyorum sadece benden soğumakta haklı ve dönmeyecek diyebiliyorum kendimden nefret eder oldum

Böyle adamların dötünü havaya kaldırıyosunuz ondan sonra da ahlanıp vahlanıyorsunuz Hep söylerim insan kendine değer vermezse elin adamı hiç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…