Gözünden tamamen düştüm sanırım...

Bu adam senin ozguvenini yerle bir etmis. Sevilmedigin deger gormedigin cok belli. Bu kadar acizlenmene gerek yok. Sana deger vermeyen biri icin kendinden vazgecme
Doğru söylüyorsunuz, çok iyi bir insan aslında biliyor musunuz, sadece beni sevemedi ya da sevdi sonra ben soğuttum, ama şu tespitiniz çok doğru ki özgüvenim yerle bir oldu. Arkadaşlarım artık eskisi gibi değilsin çok yorgun bir ifaden var çok bitkin değişik görünüyorsun artık diyorlar sürekli...

Bence senin vazgecilemeyen biri oldugunu degil de, o kendisini öyle görüyor. kesinlikle üstüne düşme inan degmez. neden kadinlar kendilerine bunu yapıyorlar anlamadım. sevmek buysa ben hayatimda hic sevmemisim.
Doğru söylüyorsunuz, ben gerçekten saçmaladım, neden yaptım bilmiyorum ama şu an baktığımda görebiliyorum nasıl yaptım diyorum nasıl...

Doğru söylüyorsunuz, ben gerçekten saçmaladım, neden yaptım bilmiyorum ama şu an baktığımda görebiliyorum nasıl yaptım diyorum nasıl...
Hata yaptığını anlamissin. bu da senin icin tecrübe olsun. bir daha hiç kimse icin sakin yapma. adam sevmis olsaydi ztn suan bunlari okuyor olmazdik. aklini derslerine ver ve oyle insanlarla muhatap olma. olldu da zamani gelince it gibi doner vs. sende ona ziktiri cekersin. bu seni daha guclu yapar. kismet olursa dene ve gor.

Bazi seyler icin iyi olmak yetmiyor. Seni gercekten seven bir adamla ask yasadiginda sana ne kadar iyi gelecek, ozguvenin ne kadar artacak goreceksin. Adam paspas etmis seni resmen. Iyi olsa ne olur kotu olsa ne olur sana asik degil iste. Onun degil senin yeni birileriyle takilmaya ihtiyacin var aslinda

Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz, sevmediğini anlıyorum artık ve canımı yakıyor bu gerçekten

Sadece biraz zamana ihtiyacın var gerçekten geçecek.. Tabii etrafındakiler söyleyince pek mümkün görünmüyo asla geçmeyeceğini kimsenin seni anlamadığını düşünüyor olabilirsin. Şöyle düşün insan herşeye alışıyor ölüme bile... Alışmasaydık hayatımıza devam edebilir miydik ?
Önce için çok yanar hiç soğumayacak gibi bir daha eskisi gibi olamayacaksın bu acı hiç dinmeyecekmiş gibi. Gün geçtikce daha az yanarsın. İçindeki ateş zamanla küçülür küçülür bir mum alevine döner. Çok yakmaz artık arada bir hatırladıkça acır canın. Belki de biri gelir ve o mumu da söndürür..
Bu acılar geçer..

Davranışlarına gelincee söylenmesi gerekenleri arkadaşlar dile getirmişler. Umarım bunlar sana ders olur ve sonraki ilişkinde aynı hataları yapmazsın. Önce kendini sev ve kendine güven.

Bu söyledikleriniz çok doğru, bazı arkadaşlarıma bakıyorum ve gerçekten seven sevilen ilişki öyle oluyor sanırım. Benim özgüvenim çok düştü, sanki herkesi soğutuyormuşum hissi geldi onunla başladıktan kısa bir süre sonra, belki de başka ortamlara girsem arkadaşlarımla görüşsem azalır, bunu söylerken bile inanamıyorum ama keşke işe yarasa bu çok isterim

Belki de... Doğru söylüyorsunuz insanlar neler yaşıyor nelere alışmıyor, bu dert değil belki bunu kendime söyleyip kendimi engellemeyi o kadar çok isterdim ki... Şimdi sürekli bekliyorum elim kalbimde, acaba ne zaman artık olmuyor bitti diye mesaj atacak diye ya da hiç atmayıp sessizce bitecek diye...

Belki de bitmesi senin için daha hayırlı olacaktır...

Takıntınızdan vazgecın.. Gercekten sızı seven ve sızın ıcın yanınızda olan ınsanlarla birlikte olun.. O zaman mutluluk nedir anlayacaksınız.. Kimseyi zorla yanınızda tutmanıza gerek yok..

İlişkilerde en sevmediğim şey bu israrci, yalvaran, kendini kucuk dusuren insanlar kusura bakma konu sahibi.
Kimse kimsenin askindan ölmez,biraz gururlu davranin.

İlişkilerde en sevmediğim şey bu israrci, yalvaran, kendini kucuk dusuren insanlar kusura bakma konu sahibi.
Kimse kimsenin askindan ölmez,biraz gururlu davranin.
Ben aslında gururluyumdur, ama ona karşı hep sevgimi ön planda tutmak istedim. Olmadı ama saçmaladım soğuttum kendimden, canım çok yanıyor çok

Takıntınızdan vazgecın.. Gercekten sızı seven ve sızın ıcın yanınızda olan ınsanlarla birlikte olun.. O zaman mutluluk nedir anlayacaksınız.. Kimseyi zorla yanınızda tutmanıza gerek yok..
Kimseyi zorla yanımda tutamam biliyorum doğru söylüyorsunuz, sadece anılarımız aklıma geldikçe kalbim acıyor resmen, kendi ellerimle soğuttum kendimden çok pişmanım

İSTİKBAL herşeyden önemli.Bugün sınav önemli değil dediğin cümle,yarın dünyan kararınca gelir aklına.Seni de gayet iyi tanımış.İlişki de böylesin.Dünya erkekten ibaret değil.Kendini acındırmak ne demek.Aciz misin.Bi erkekğe bağımlımısın.Salya sümük ağlayan,kendini acındıran duruşu olmayan bir kızla nereye kadar.Ayrılık mesajı şu bu.Söylemiş istemediğini.

Sessiz sedasiz biten iliskilerde geri dönüs pek olmaz genelde. Istemiyorum diyince biraz gözün dönmüs gibi. Henüz 21 yasindasin. Biraz olgunlasmaya tecrübe edinmeye ve önceliklerini gözden gecirip kendi ayaklarinin üsütünde durmaya ihtiyacin var. Kendimi yanlis tanitim istemeden oldu diye birseyde yok. Ikili iliskiler anlaminda daha cok toysun belliki.

Doğru söylüyorsunuz, ben hata ettim böyle yapmamalıydım ama o an idrak edemedim öyle ilgisiz davranınca korktum kaybetmekten ne diyeceğimi bilemedim, canım çok yanıyor sadece ve çok pişmanım o hareketlerim için kendime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…