- Konu Sahibi cimenyesili1
-
benim hatam o 5 gün aramadığında ne oldu demek cevap vermeyince tekrar yazmak tekrar tekrar
Kardeşim on kere yazdık psikolojik yardım al destek al diye. Kendine neden eziyet çektiriyorsun? Adam seni sevmiyor işte SEV Mİ YOR. Bunu kabullen, her sevdiğin seni sevmek zorunda değil, böyle bir dünya yok. Kabullenemiyorsan da git bir uzman psikologtan terapi al.
Korkuyorum böyle insanlardan
Aklım vatan şaşmaz vakası geliyor istemsiz
beni bu adam bu hale getirdi kesinlikle çok iyi tespit yapmışsınız oynadı değil mi benimle gururumu kırdı.Bakın bu adam sizin bu kadar bağlanacağınızı düşünmemiş. Vakit geçirmek için sizinle birlikte olmuş. Belki tanıştığınızda çok beğendi sizi, çok hoşlandı, güzel buldu vs. Ama siz ona düşkünlük gösterdikçe kendisini geri çekmiş. İşin bu boyuta varacağını düşünmemiş, tam anlamıyla da çekip gitmemiş çünkü hoşuna gitmiş böyle sevilmek, sahiplenilmek.
Ama işte o ne tam gelmiş ne de tam gitmiş. Sizi de böyle çıldırma noktasına getirmiş. Bir sakin olun, biraz düşünün lütfen. Empati yapın. Görüşmek istemediğiniz biri var, durmadan arıyor. Diyorsunuz ki açmazsam anlar istemediğimi. Anlamıyor, etraftaki hastaneleri filan arıyor. Size ulaşana kadar durmuyor. Korkmaz mısınız? Rahatsız olmaz mısınız? Muhtemelen olursunuz.
Karşınızdaki adam düzgün biri değil ki sizi bu noktaya getirmiş, kaba tabirle sizle oynamış. Bunu artık anlamalı ve kendinizi toplamalısınız. Şu yazdıklarınız, hisleriniz, yemeden içmeden kesilmeleriniz sizi yıpratan şeyler ve uzaktan gerçekten sağlıklı gözükmüyor. Kendinize verdiğiniz zarara değecek bir şey yok ortada inanın. Üstelik bu yaptıklarınız onu hiçbir şekilde size kazandırmaz. O adam sizi istemiyor, ne yaparsanız yapın da istemeyecek.
Yardım almak kötü bir şey değil, ruhumuz da yaralanabilir. Nasıl bir yerimiz kesildiğinde dikiş attırıyorsak sizin de ruhunuz yaralanmış. Lütfen destek alın. Deli olduğunuz için değil, ayağa kalkmak için, anlatıp rahatlamak için, yolunuzu bulmak için destek alın.
Ayyyyy bir arkadasim vakasi dahaaaaa.imdaaat a dostlaro bana ait bir konu değildi bir arkadaşım yazdı sordu ben değil
+1Anneniz,babaniz mi öldü ? Bu nedir ya ?
sevdim hem de çok fazla
kapısında köpek olacak kadar o derece sevdim o ise stresli bir işte çalışıyordu benim üstüme çok geliyorsun dedi. benim onda tek istediğim günde 10 saniyesini ayırmasıydı yapmadı. ben daha çok üsteledim neden böyle yapıyorsun diye o daha çok uzaklaştı
dün 50 kez aradım yüzlerce mesaj attım cevap yok en sonunda açtı ayrıldık bitti alışırsın dedi. çok bunaltmışım hırpalamışım sevmiyormuş.
aç midemdeki acı ekşi suyu kanla birlikte kustum. onu aradım defalarca birz yumuşadı gibi ben seni zaten arayacaktım vaktim yoktu hani kilo da alacaktın iyi bak kendine dedi. hastaneye git dedi ama birkaç saat sonra merak edip ne oldu diye aramadı.
tekrar aradım sen beni soğutuyorsun işim var diyorum dedi ben de 10 saniyeni ayırsan yeterdi dedim e ben de iyi değilim senin beni rahatlatman gerekirsen ben seni nazlıyorum dedi.
en sonunda ona mesaj attım Allahın adını veriyorum dedim sen aramadan yazmadan yazmicam aramicam. ben seni bekliyor olucam 5 yıl sonra olsa da dedim. çünkü kalbim seni seçti dedim.
mesajı gördü cevap vermedi. tüm numarasını sildim.
perdeleri kapattım içimdeki o zehiri kusana kadar ağladım ağladım hala dinmiyor gözyaşlarım
onu çok sevdim ama müthiş de kırıldım evet ben de kırıldım.
peki süreç nasıl işleyecek sizce arar mı? umutlarım azaldı bitti tükendi oysa ben onu mutlu ederdim. çok hem de...
Allah'a yalvarıyorum akan her bir damla gözyaşım için pişman olsun diye...RABBİM duy sesimi.
Anneniz,babaniz mi öldü ? Bu nedir ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?