gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

benim hatam o 5 gün aramadığında ne oldu demek cevap vermeyince tekrar yazmak tekrar tekrar

Totosunu arşa değdirmişsin adamın
5 gün aramayan adamı çoktan çizmen lazımdı
Bu kadar arabesk yaşamayın hayatı, kimse aşktan ölmüyor
Onurlu durun biraz

Adamın hayatında biri var veya yok önemli olan bu değil. Adam size değer vermiyor, önemsemiyor. Resmen yalvarıyorsunuz, sağlığınızla ilgili tehdit ediyorsunuz. İsterseniz 6 yıllık birlikte olun bitince bitiyor. Zaten dediğiniz gibi adam sevse dönüpte size 10 sn ayırır.
Neden şöyle düşünmüyorsunuz "bana 10 sn bile ayırmayan adamın neden peşindeyim". Neden kendinize bunu reva görüyorsunuz. Şunu kabullenin dönmez. Dönse bile ne fark eder. Adamın gözünde pul kadar değeriniz yok

Bakın bu adam sizin bu kadar bağlanacağınızı düşünmemiş. Vakit geçirmek için sizinle birlikte olmuş. Belki tanıştığınızda çok beğendi sizi, çok hoşlandı, güzel buldu vs. Ama siz ona düşkünlük gösterdikçe kendisini geri çekmiş. İşin bu boyuta varacağını düşünmemiş, tam anlamıyla da çekip gitmemiş çünkü hoşuna gitmiş böyle sevilmek, sahiplenilmek.

Ama işte o ne tam gelmiş ne de tam gitmiş. Sizi de böyle çıldırma noktasına getirmiş. Bir sakin olun, biraz düşünün lütfen. Empati yapın. Görüşmek istemediğiniz biri var, durmadan arıyor. Diyorsunuz ki açmazsam anlar istemediğimi. Anlamıyor, etraftaki hastaneleri filan arıyor. Size ulaşana kadar durmuyor. Korkmaz mısınız? Rahatsız olmaz mısınız? Muhtemelen olursunuz.

Karşınızdaki adam düzgün biri değil ki sizi bu noktaya getirmiş, kaba tabirle sizle oynamış. Bunu artık anlamalı ve kendinizi toplamalısınız. Şu yazdıklarınız, hisleriniz, yemeden içmeden kesilmeleriniz sizi yıpratan şeyler ve uzaktan gerçekten sağlıklı gözükmüyor. Kendinize verdiğiniz zarara değecek bir şey yok ortada inanın. Üstelik bu yaptıklarınız onu hiçbir şekilde size kazandırmaz. O adam sizi istemiyor, ne yaparsanız yapın da istemeyecek.

Yardım almak kötü bir şey değil, ruhumuz da yaralanabilir. Nasıl bir yerimiz kesildiğinde dikiş attırıyorsak sizin de ruhunuz yaralanmış. Lütfen destek alın. Deli olduğunuz için değil, ayağa kalkmak için, anlatıp rahatlamak için, yolunuzu bulmak için destek alın.

Korkuyorum böyle insanlardan
Aklım vatan şaşmaz vakası geliyor istemsiz

hiç bişey düzelmicek buna kendini alıştırsan iyi olur ha belki barışır hatta evlenirsiniz ama siz mutlu olamazsınız bence bi erkeğin üzerine bu kadar düşülmez bu kadar gurursuz olunmaz yalvarılmaz dik dur giderse gitsin

Korkuyorum böyle insanlardan
Aklım vatan şaşmaz vakası geliyor istemsiz

Ruh sağlığı alanında çalışan biriyim ben de, umarım önerimi dikkate alır diyeceğim ama genelde psikolojik destek alması gerektiğini söyleyen insanların yorumlarını beğenmiyor. Bu kadar saplantı başkasına zarar vermese bile kendine zarar verir, kimse onu çevresinde istemez, yalnızlaşır. Yalnızlaştıkça da daha ağır problemleri ortaya çıkabilir. Ruh halinin anormalliğinin farkında olur ve bir an önce yardım alır umarım.

beni bu adam bu hale getirdi kesinlikle çok iyi tespit yapmışsınız oynadı değil mi benimle gururumu kırdı.

Sevmek ayri bir seydir sen abartmissin. Hayatini resmen birine baglamissin. Belki de hasta olmussun kimbilir. En kisa surede bi uzmana gorun.

Sizi bir kaç konunuzdan tanıyorum. İnan yazdıklarından yaşının 18 25 aralığı diye düşünmüştüm 36 olduğunu az önce fark ettim. Akıl yaşta değil ama sizin tedaviye ihtiyacınız var sevgiliniz haklı ( dünkü konunuza istinaden diyorum bunu ) sizin gibi biriyle ne ömür biter nede mutlu olunur. Ergenler gibi salya sümük konular açıyorsunuz.

Adam iyiki ayrılmış ama zavallı işte öyle bi korkutmuşsun ki yine iyi davranıyor. Bu hayatta en nefret ettiğim insan : " kendimi öldürürm, kan kustum, zayıfladım, aaaaaa uuuuuuu eeeeeee" diye laflar söyleyen insandır. Hayır böyle insanlar kendilerine hiçbir şey de yapmazlar tek dertleri böyle yaparak insanları ellerinde tutmak.
Yazık, 36 yaşında koca kadınsınız azıcık karakter sahibi olun gidin tedavi medavi olun, millete de kendinizi mecbur bırakmayın.!

Boyle olacagini her konunuzda anlatmaya calistim 50 kere arayip mesaj atarak herseyi daha da mahvettiniz grurlu ol ayril diye burda herkes soyledi Adam sizi sevmiyor unutun.

Niye sen onu mutlu etmek istiyorsun ki, bırak da biri seni mutlu etmeye çalışsın.
Kendini bu kadar hırpalama, bu Dünyada çok daha önemli şeyler var..
Ölüm var ölüm..

Acimasizca olacak ama yillardir pesimde kosan birisi vardi beni izletiyordu surekli netten mesaj atiyordu ben engelliyordum baska baska hesaplar acip surekli mesaj atiyordu bikmistim ne kadar yapiskan diye dusunuyordum.evlendim hala aramisti o kadar drama ceviriyordu ki herseyi sizde oylesiniz acil psikiyatriste gitmelisiniz ben o adami da anliyorum esim boyle olsaydi sogurdum.

Bir erkek için Kışanak kadar ağlamak nedir,tamam aciyodur canın ama yapma ne acılar var aşk acısı devrede kulak kalan kalk toparla saçını başını sana mı kaldım len ben de,çık hava al kendine güven Allah içini ferahlatsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…