- Konu Sahibi blackwhiite
-
Bence de ne olduğu anlaşılamıyan bir altındansa 100 TL'ni tak gel, az bir para değil.
Nikah için allı pullu şeyler olmaz, özenli sade bir şıklık yeterli :)
Canım duz bir elbise ve hafif topuklu stiletto olabilir, ya da kumas pantolon kalem etek bluz falan olabilir. Mumkunse düz renk olsun bence.
zarif ve şık olmalısın ..
durumun neye el veriyorsa onu tak cnm ..
Ya di miii minicik. Hic olmazsa paranin adi varay o gram altinlara gicik oluyorum ben...100 tl daha iyidir tabii...
ufak tefek bi isede yaramiyor...ise yaramayan bozuk para gibi ..dedigin gibi en azindan paralari toplayip harclik yaparlar..ya da kendileri altin alirlar..Ya di miii minicik. Hic olmazsa paranin adi var
100 tl takman daha mantıklı. Benimde geçen sene lise döneminden bir arkadaşım evlenmişti biz kızlarla birleşip şık bir saat almıştık. Günlük hayatta da kullansın hatıra kalsın diye. Ama senin durumunda para daha mantıklı duruyor. Ben siyah düz mini bir elbise siyah süet ayakkabı giymiş saçlarımı da doğal bir şekilde toplatmıştım. Kızla pek samimi değildik fazlası içimden gelmedi :)
100 tl takman daha mantıklı. Benimde geçen sene lise döneminden bir arkadaşım evlenmişti biz kızlarla birleşip şık bir saat almıştık. Günlük hayatta da kullansın hatıra kalsın diye. Ama senin durumunda para daha mantıklı duruyor. Ben siyah düz mini bir elbise siyah süet ayakkabı giymiş saçlarımı da doğal bir şekilde toplatmıştım. Kızla pek samimi değildik fazlası içimden gelmedi :)
gram altin benim tercih ettigim bir sey.
para geldigi gibi gidiyor ama altin hemen bozulmadigindan birikim icin daha mantikli geliyor.
ayrica para takmayi da hic sevmem. lira veya gram daha zarif oluyor gibi hissediyorum. hatta kutunun icine isim yazip sepete/keseye de atilabilir... adetlere gore degisiyor.
nikaha da bir aksam davetine yemege gider gibi sade bir şıklik tercih ederseniz tadindan yenmez ; ))
Ahaha cidden ya ustune takarken gulme gelir bana. insallah kutuya koyuluyodur daha dugun kafasinda degilim gidip ustune para takmak da garip geliyo kim cikardiysa o olayi. (Ya ben gulen surat koyuyorum telefondan bu kafasina gore smiley koyuyo: D)100 tl tak, gram altini satarken degeri de dusebilir. Hem ben sevmiyorum gramla takilan seyleri
enee senin konunmus, bodoslama daldim :))Ya keske oyle kutuya atmali falan olsa gidip ustune takmak en nefret ettigim sey. Altini o yuzden dusunmustum ama gram da minicik cidden:))
Sade giyeyim ozaman altina topuklulari giydim mi havasi degisir:)
enee senin konunmus, bodoslama daldim :))Ya keske oyle kutuya atmali falan olsa gidip ustune takmak en nefret ettigim sey. Altini o yuzden dusunmustum ama gram da minicik cidden:))
Sade giyeyim ozaman altina topuklulari giydim mi havasi degisir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?