Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

bazı şubelerde oluyor ben diğer mağazalarda da aynı durumdan çok rahatsız oluyorum. zaten ürünlerde alarm var cebe atsa çıksa birisi illaki öter bu neyin tribi ben de anlamış değilim. mesela ben giriyorum mağazaya hemen geliyor hoşgeldiniz diye ben de hoşbulduk öyle dolaşıcam göz atıcam biraz diyorum kafama göre takılıyorum. insanın bakası gelmiyor ki yoksa. he bişi arasam bulamasam o durumda soruyorum

Masaj yağı aldım geçen gün, eve gittim kutuyu açtım şişenin kapağı açılmış ve biraz da kullanılmış. Hemen geri götürdüm aldığım yere, dedim bu açılmış ve kullanılmış. Hemen değiştirdiler ve bazen müşterilerin ürünleri böyle kullandıklarını söylediler kaşla göz arasında. Hayır yani ürün de masaj yağı, hemen nerene sürüp geri kutuya koydun ki???? Yani sadece hırsızlığa karşı değil de, kullanmaya karşı da önlem olarak bence geziyor o görevliler. İlginç ilginç insanlar var....

her magazada olan seyler, ben kıbarca yanıma gelırlerse yardıma ıhtıyacım yok deyıp gezınmeye devam edıyorum. ya da kale almıyorum oluyor bıtıyor.. onlarınkıde satıs yapma arzusu aslında sonucta prım alıyorlar yoksa kucucuk magazada nıye on kısı çalışşın hepsı bır markadan bır standtan sorumlu gıbı bırsey..

bir magazaya girdigimde en sevmedigim seylerden biridir. Hic alisik olmadigim bir durum. Ama butiklerde bu durum daha kötü. Gecen bir magazaya girdim bi iki sey begendim basima 4 tane kiz dikildi sunu dene bunu dene diye. Böyle diye diye cuzdanima koca bir delik actilar dahada girmem oraya

Hiçbiri sephora gibi olamaz ya resmen tepemden baktılar çıkana kadar.

bisey mi soracaktiniz bana? diye tersleyin bence.
yo filan derlerse ozaman izninizle urunlere bakmak istiyorum diyin,bidaha yaklasabilceklerini dusunmuyorum

Bence de haklılar. Bazen bir ürün alacak oluyorsun, bir bakıyorsun açılmış resmen orada kullanılmış. Geçen şu içinde cımbız törpü falan olan mini setlerden alacaktım. Son bir tane kalmış ve içini resmen boşaltmışlar sadece kutusu kalmış.

Kim bilir nelerle karşılaşıyorlar... Bence gayet doğal öyle davranmaları. Aldırmayın, üstünüze alınmayın
Valla doğru. Ben neler gordum neler, bir keresinde AVM de güvenlik şefleri falan toplanmıştı bir vaka yüzünden. Ve yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyordu hala, bağırtısıyla. Ulan sanki hırsız olan tezgahtar, bir görseniz. İşte su duruma dusup de utanmayin diye kontrol ediyorlar. Barkodun okunmayan urun çıkışta alarm verir çünkü.
Ek olarak gratis daha iyi ve daha rahat. Görevlileri güler yüzlü, ortamı daha sakin, watsons da bir kosturma

Son düzenleme:
sırf bu yuzden artık dıgerınden alısverıs yapıyorum

Ben de sık gittiğim için çok karşılaşıyorum ve sinir oluyorum.. Tamam kimsenin alnında dürüst olduğu yazmıyor ama insanı rahatsız ediyor potansiyel hırsız davranışı görmek.

Ben hiç rahatsız olmuyorum benle beraber dolaşanlardan herseyi soruyorum hatta bu nasıl şumu daha iyi hangisi cok tercih ediliyor falan gibi.Ben istanbulda ki çoğu gratis de soracak adam bile zor buluyorum .
Bir ikinci mevzu adamlar haklı.Kamera taktırınca hırsız bulunmuyor arkadaslar.Polise o görüntüleri verip cıkıyorsunuz sadece.Ruj için polis hırsızın peşine mi düşüyor sanıyorsunuz.
Bende aynı şeyi yapardım mağazam olsa.istemeyen müşteri olyrsa kibarca uyarsın.

Hırsızlıktan ziyade tester olmayan ürünlerin açılıp kullanılmasını engellemeye yönelik buluyorum ben bu çabayı.

Tabii bir de sattıkları ürün üzerinden prim alma durumu varsa da peşinizi bırakmıyorlar.

Ben de tam tersi birşey soracak kişi bulamıyorum bu mağazalarda.

Çok rahatsız oluyorsanız, şimdilik sadece bakıyorum, birşey soracak olursam seslenirim deyin, anlar herhalde.

bizim buralardaki gratislerde yok o olay soracak adam bulamadığım çok olmuştur.
ama genelde satış temsilcilerine hep söylenir müşterinin yanında bekleyin ilgilenin diye müşteride kendi kendine baktığından temsilci sap sap boş boş bakar başında size veya bahsettiğiniz yerlere özel değil yani bu mesleğin şartı bu büyük avm mağazaları hariç

Beni, basimda bekleyenler degil de illa bi urunu satmaya calisanlar, israrci olanlar ve almayinca da trip atanlar rahatsiz ediyor.

Biraz da kılık kıyafete göre davranıyorlar

Sırt çantası ile 30 üstü pahalı krem baktım diye başından ayrılmadılar

Alacaktım ama gıcık oldum

Onu alacak param olmadığı kanaatinde ama varr

Makyajsız kot sırte çantası olunca ille de yaşım küçük olmalı sanki

herkes iyi niyetli değil maalesef..
hırsızlık olayları ayrı dert.. birde tester olmayan ürünü açıp kullananlar oluyor...
bende sevmiyorum ama kozmetikçilerde normal karşılıyorum..
benim en sinir olduğum şey giyim mağazalarında satış görevlisiyle yapışık gezmek..
zaten hırsızlık gibi bir durum olamaz.. alarm var üzerinde..
ne diye gölge gibi dolaşıyorsun..
bakmak istediğiniz kıyafeti hemen gelip düzeltenler var ki onlara hiç girmiyorum..

Son düzenleme:
Çalışanlar için de zor, ben üçlü paketin açılıp içinden tek birinin alındığını gördüm. Yani sırf ötmesin diye paketleri açıp birini çalıyorlar. Tahminimce onların maaşlarından yada primlerinden düşüyordur. Bazen bana da oluyor ben hiç üstüme alınmıyorum, yazık ne yapsın kaç saat ayakta duruyor ve ona rağmen bu tip şeylerde belki azar yiyor belki parasını kesiyorlar. Ona da hak vermek lazım

E ne yapsınlar? Onlarda bunun için maaş alıyorlar.

Benim yanıma gelenlere "Bakıyorum öyle, yardıma ihtiyacım olduğunda danışsam olur mu?" diyorum, tabi buyurun diyorlar.

Biraz hoşgörülü olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…