- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi nyctophilia
-
her magazada olan seyler, ben kıbarca yanıma gelırlerse yardıma ıhtıyacım yok deyıp gezınmeye devam edıyorum. ya da kale almıyorum oluyor bıtıyor.. onlarınkıde satıs yapma arzusu aslında sonucta prım alıyorlar yoksa kucucuk magazada nıye on kısı çalışşın hepsı bır markadan bır standtan sorumlu gıbı bırsey..Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Valla doğru. Ben neler gordum neler, bir keresinde AVM de güvenlik şefleri falan toplanmıştı bir vaka yüzünden. Ve yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyordu hala, bağırtısıyla. Ulan sanki hırsız olan tezgahtar, bir görseniz. İşte su duruma dusup de utanmayin diye kontrol ediyorlar. Barkodun okunmayan urun çıkışta alarm verir çünkü.Kim bilir nelerle karşılaşıyorlar... Bence gayet doğal öyle davranmaları. Aldırmayın, üstünüze alınmayın
sırf bu yuzden artık dıgerınden alısverıs yapıyorumYa arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?