Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

Cok az vaktim oldugunda ise yariyorlar sadece
Ama gezmeye dolasmaya ciktiysam ben de uyuz oluyorum
Acelem oldugunda lafi agizlarina tikmisligim bile vardir
-hosgeldiniz yardimci ola.....
-merhaba bb krem ariyorum
- l... Marka mi r... Marka mi ols....
-l olsun
-ne renk istersiniz? Acik var orta veya ko....
-o elinizdeki iyi, aldim gitti tesekkurler

Ablacigim oyalama beni bebek bekliyo disarida yahu ver su kremi de gideyim

Evet canım oda var acar urunu sıkar almaya gelınce sıkılmamıs ıster sıktıgını almaz kozmetıkte cok uzun sure calıstım bırıncısı buna patron karar verıyır kımse gelıp keyfıne beklemıyor kım hırsız kım degık bakıp anlamak mumkun degıl 1 alıp bır calanda var yanlıs kafasına gore urun alıp begenmeyıp kımse yardımcı olmadı dıyen var urunler acılınca bazı yerler calısanlaa odetıyor magazalar sayımda bınlerce lıra acık verıyor bunlar calınsanlara prım vermemk ıcın ıyı maZeret oluyor o kadar cok sebep varkı emın olun kımse keyfıne beklemıyodur

Ohooo olmaz mi ben bir daha girmiyorum öyle yerlere.Gıcık kaptiriyorlar kendilerinden alisverisin zevki kalmiyor.

bende watsons ve gratis magazalarinda hic öyle seylerle karsilasmadim
ama genel olarak cogu alisveris magazalarinda bu durum var ve cidden rahatsiz edici.. öyle yerlerde alisveris yapmadan cikiyorum zaten direk

heryerde bekliyorlar ben de anneme, teyzelerime (onların kozmetiklerini ben alırım sevmiyorlar bakınmayı ve içindelkilerden de anlamıyorlar), ve kendime ya internette ya da yurtdışından alırım nokta hem de milletin sabancısının koçunun dükkân giderini ödemiyorsunuz tavsiye ederim internette çok iyi siteler var çok taze ürünleri yarı fiyatına alabiliyorsunuz... gidin çalışanları fazla yormadan (haklarına girmeden ) deneyin tamam bakıcam diyip interntten ısmarlayın ohhhhh missss

Hafiye gibi adim adim ensemde takip edenleri saymazsak daha concealer rengi secmeyi bile ogrenemedigim icin bazen yakinda olmalari işime geliyo.
Ama magazaya adim atar atmaz ne bakmistiniz diyenlere gulumseyip geciyorum.
Dogru rengi secmeyi ogrendigim gun zevkle uzaklastiricam inşallah

Evet farklı kişilerdi. O yüzden jeton düştü zaten bende.

GelenKutusu Yapıyorlar öyle şeyler,kendılerı o ürünü satmasa da prim için kendılerı satmıs gıbı gosterıyorlar,bazıları da öyle arkadaşı bı etıket yapıstırıyo o sokup baska etıket yapıstırıp hakkını yiyo vb.Zor ama bu mağaza çalısanlarının işi,zaten cogu ögrenci ya da iş bulamayan kişiler fln.

Aynen çok gıcık bi durum. Hatta yüzünde ne kadar makyaj var ona göre degerlendiirp o kadar iyi ilgileniyolar amaa bu mu yani derdin

Aslinda akillari sira ürünü tanitmak icin yapiyorlar ama cok rahatsiz ediyor bu durum insani...

Gecenlerde de bir ic giyim magazasinda ceyizim icin dantelli gecelik baktim satis elemani devamli dibimde neyse aldim deniycem dedim gittim bir baktm arkamdan geliyor kabine girdim kabinin önünde bekliyor öylece dikiliyor nisanlima cagirdim bak bakalim rengi yakismismi begendinmi diye ( öyle absürd bir kiyafet degildi mini gecelik sirti dantelli ) kadin kabinin önünde diye nisanlim utancindan gelemedi bakamadi bile kapat kapini kapat dedi sonra kadini isaret etti giyindim ciktim hala kapida dikiliyo insan bi anlar yuhhh dedim yani...

Utanmasa insanlarin yatakodasina da girer meraktan...

Eleman işten çıkınca sende evine kadar takip etken onu nasilmis diycen bak psikoloji bozulunca bidaha yapıyorlarmi..

Keske gratis watsons ile sInirli olsa. Ben söylüyorum rahatsiz edici boyuta gelirse uyariyorum mecbur muyum kuyrukla dolasmaya magazada

Bende bir gün gratisten çıkarken alarmlarının bozuk olmasi sebebiyle alarm ötmüştü. Çantamı arama hakları olmamasına rağmen kendi isteğimle aramaları söyledim. Tabiki bişey bulamadılar. Kıyafet etiketinden falan deyip geçistirdiler. Yüzüme bakıp bir özür dileme gereği bile duymadılar. Bende bu olaydan sonra gratise girmek bile istemedim bir daha.

Benim tam tersi hoşuma gidiyor ilgilenmeleri. Başı boş dolasinca sevmiyorum
Zaten gerçekten birşey almak için giriyosan alacağın ürün hakkında bilgi almak istiyorsun zaten . En azından ben öyleyim .

Bende çok rahatsız oluyorum. Bide sen adım atıyorsun oda seninle adım atıyor sanki hemen alıp kaçıcam. Uzaktan da bakabilirler dibimize girmelerine gerek yok

Canım onlarda emin ol rahatsız olsuğunuzun farkındadır da öyle yapmak zorundalar. Ben de daha önce victoria's secret mağazasında çalıştım. Başlamadan önce eğitim veriyorlar ve eğitimde söylüyorlar zaten, müşteri ürün hakkında bilgi istediğinde hemen yardımcı olabilmek hatta farklı ürüblere de yönlendirerek satışı arttırmak amaçları.
Bence de çok saçma benim alacağım varsa da bırakıp çıkasım geliyor öyle durumda :) zebellah gibi dikilmeleri insanın sinirini bozuyo ama iki tarafı da bildiğim için onlar da şilayetçidir eminim bu durumdan :)

Onlar da bütün gün ötenin berinin tepesinde dikilmeye meraklı değildir bence. Şef/patron ne derse onu yapıyorlar, onlar da emekçi sonuçta burda haklarında böyle şeyler yazmayalım. Emekçiye, namusuyla para kazanana saygım sonsuz. Yakınacaksak mağaza yönetiminden yakınalım.

asgari ücrete çalışan insanları o zincir mağazaların sahibi sanmayalım onlar emir kulu ayakları sızlıyor tüm gün ayakta durmaktan ben avm de 3 dükkana girsem ayağım acıyor yarım saat oturuyorum bir yerde

Bencede ürünleri açıp kullanmasınlar diye gözetliyolardır çünkü çok manyak var. Kişisel algılamamak lazım. Ama giyim mağazalarında başımda bekleyenlere uyuz oluyorum işte. Tepemde dikilirse biri ters ters bakıp çekip gidiyorum

Bazen haklılar diyorum insan tepesinde dikilmekte.
Gidiyorum Watsons ya da gratis é bunun testeri var mı diyorum vardı(!) diyorlar.

Ya bi kaş Jeli vardı testerini bi türlü görmek nasip olmadı çıktığı anda millet kapıp gidiyor.

Kardeşimin her hafta ruj tester i sorduğunu biliyorum, en son bizim yanımızda 1 tane açıp tester yapmışlardı.

Küçük şişe yasemin kokulu bi parfüm vardı. Bunun testeri var mı diye sordum var deyip rafı gösterdi kız.
Baktım yok .
Kız şok oldu daha yeni koyduk ne ara çaldılar diye.

Geçen de o kadar saçma bi şey çalınmış ki çok şaşırmıştım rimelin fırçası mı rujun sadece parlatıcı kısmı mı öyle saçma bi parçaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…