- 28 Kasım 2010
- 42.514
- 141.207
- 798
- Konu Sahibi nyctophilia
-
Evet canım oda var acar urunu sıkar almaya gelınce sıkılmamıs ıster sıktıgını almaz kozmetıkte cok uzun sure calıstım bırıncısı buna patron karar verıyır kımse gelıp keyfıne beklemıyor kım hırsız kım degık bakıp anlamak mumkun degıl 1 alıp bır calanda var yanlıs kafasına gore urun alıp begenmeyıp kımse yardımcı olmadı dıyen var urunler acılınca bazı yerler calısanlaa odetıyor magazalar sayımda bınlerce lıra acık verıyor bunlar calınsanlara prım vermemk ıcın ıyı maZeret oluyor o kadar cok sebep varkı emın olun kımse keyfıne beklemıyodurNe Gratis'te ne Watsons'ta başımda bodyguard gibi dikilen görevliye rastlamadım hiç çok şükür.
Ama gerçekten sinir bozucu bir durum.
Bence yapma nedenleri ürünlerin çalınması değil bazı kendini bilmezlerin ürün koruma bandına rağmen ürünü açıp tester niyetine kullanmalarını engellemek.
Ohooo olmaz mi ben bir daha girmiyorum öyle yerlere.Gıcık kaptiriyorlar kendilerinden alisverisin zevki kalmiyor.Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
heryerde bekliyorlar ben de anneme, teyzelerime (onların kozmetiklerini ben alırım sevmiyorlar bakınmayı ve içindelkilerden de anlamıyorlar), ve kendime ya internette ya da yurtdışından alırım nokta hem de milletin sabancısının koçunun dükkân giderini ödemiyorsunuz tavsiye ederim internette çok iyi siteler var çok taze ürünleri yarı fiyatına alabiliyorsunuz... gidin çalışanları fazla yormadan (haklarına girmeden ) deneyin tamam bakıcam diyip interntten ısmarlayın ohhhhh missssYa arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Evet farklı kişilerdi. O yüzden jeton düştü zaten bende.GelenKutusu sarı ve sıyah etıketı yapıstıran kısı farklı kısılermıydı evet bızım magaza hepımızın farklı kodları vardı mesela bı kota verıyolar dıyelım kı 100lık urun satacaksın ona gore 5.10 tl extra para eklenıyordu maasa
Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Canım onlarda emin ol rahatsız olsuğunuzun farkındadır da öyle yapmak zorundalar. Ben de daha önce victoria's secret mağazasında çalıştım. Başlamadan önce eğitim veriyorlar ve eğitimde söylüyorlar zaten, müşteri ürün hakkında bilgi istediğinde hemen yardımcı olabilmek hatta farklı ürüblere de yönlendirerek satışı arttırmak amaçları.Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
asgari ücrete çalışan insanları o zincir mağazaların sahibi sanmayalım onlar emir kulu ayakları sızlıyor tüm gün ayakta durmaktan ben avm de 3 dükkana girsem ayağım acıyor yarım saat oturuyorum bir yerdeOnlar da bütün gün ötenin berinin tepesinde dikilmeye meraklı değildir bence. Şef/patron ne derse onu yapıyorlar, onlar da emekçi sonuçta burda haklarında böyle şeyler yazmayalım. Emekçiye, namusuyla para kazanana saygım sonsuz. Yakınacaksak mağaza yönetiminden yakınalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?