- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi nyctophilia
-
Onlar da bütün gün ötenin berinin tepesinde dikilmeye meraklı değildir bence. Şef/patron ne derse onu yapıyorlar, onlar da emekçi sonuçta burda haklarında böyle şeyler yazmayalım. Emekçiye, namusuyla para kazanana saygım sonsuz. Yakınacaksak mağaza yönetiminden yakınalım.
Çıkışta evin kadar takip et anlasın nasıl bir his olduğunuYa arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsasinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler
Tester lara da dijital barkod koysunlar. Kapıdan çıkarken dıdıdıttttBazen haklılar diyorum insan tepesinde dikilmekte.
Gidiyorum Watsons ya da gratis é bunun testeri var mı diyorum vardı(!) diyorlar.
Ya bi kaş Jeli vardı testerini bi türlü görmek nasip olmadı çıktığı anda millet kapıp gidiyor.
Kardeşimin her hafta ruj tester i sorduğunu biliyorum, en son bizim yanımızda 1 tane açıp tester yapmışlardı.
Küçük şişe yasemin kokulu bi parfüm vardı. Bunun testeri var mı diye sordum var deyip rafı gösterdi kız.
Baktım yok.
Kız şok oldu daha yeni koyduk ne ara çaldılar diye.
Geçen de o kadar saçma bi şey çalınmış ki çok şaşırmıştım rimelin fırçası mı rujun sadece parlatıcı kısmı mı öyle saçma bi parçaydı.
Kesinlikle öyle ben yöneticiye kızıyorum zaten. DeFacto da yöneticiler müşteriyi rahat bırakın istediği gibi gezsin ama kattan ayrılmayın size bir şey sormak isterse hemen görebilsin demişlerdi. En doğrusu.
Tester lara da dijital barkod koysunlar. Kapıdan çıkarken dıdıdıtttt
Kesin essence'nin kaş jelidir hiçbir gratiste yok şaka gibiTester lara da dijital barkod koysunlar. Kapıdan çıkarken dıdıdıtttt
Alicaklar tabi kendilerinede tanidiklarinada.Magaza stoklu indirim yapmissa o cekmecelerdekileri satamazlar imdirimli fiyata normal zamandan bahsediyosaniz bende actiriyorum cekmeceleri.İnsanı sinir ederler. İhtiyacın olmasa başından ayrılmazlar, ihtiyacın olsa 1tanesini bulamazsın. Ve bilgileri sıfır. Bugün bir kadın turkiyede satışı olmayan bir markayı sordu görevli arka reonda vardı galiba dedi. Baska birsey sorsan o ne diye cevap veriyorlar. Ayrıca indirim zamaninda reonlarda ürün kalmamasinin baslica sebepleri bunlar. Kendilerine aliyorlar. Zaten calisan indirimi oluyor birde indirimle alinca 3 5kurus bisey veriyorlar bizim aylardir bekledigimiz ürüne. Hanımlar birde size bir tavsiye standta ürün kalmamissa eğer aşağıda çekmece oluyor orayi actirin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?