Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

nyctophilia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
43
33
3
29
Ya arkadaşlar çok gıcık bi durum değil mi potansiyel hırsızmışsınız gibi başınızda bekliyolar hayır yardımcı da olmuyolar öyle durmuş almicaksın zaten ne bakıyon der gibiler özellikle Watsonsta. O yüzden girmiyorum artık Watsonsa sinir oldum.siz de de oluyo mu böyle şeyler

Olmaz mi ben biri pesime takilirsa direkt cikiyorum o dukkandan.incik boncuk taki satan yerlerde de cok oluyo bunlardn cunku ufak seyleri cebe atip cikmak cok kolay. Watsons gratiste de oyle. Fakat bunun cozumu yok mu var kamera denen bisey icat edilmis koyarsin bitti gitti. Orda calisanlarin da bi kabahati yok onlara da boylesi tembihleniyordur. Bu mantiktaki dukkan sahibine para kazandirip kazandirmamaksa bize kalmis. Rahatsiz oluyorsaniz rossmandan alisveris yapabilirsiniz orda karisan gorusen olmuyor.

Sektor alakasiz ama bu konuda en iyisi deichman dogrumu yazdim bilemedim karisan yok basiniza gelen yok oh ne rahat..
gratis yine rahat watsonsa gore bide konuskan sicak tip degilse iyice gicik oluyom git otede dur

Ikisinide giderim sık sık hiç başına gelmedi vızır vızır arı gibiler ordan oraya koştururlar kimse dikilmedi başımda .bişey sorarım cevap verirler memnunum yani

Watsons da hiç karşılaşmadım. Şubeye özgü birsey olabilir. Peşinde takılınca kibarca rahatsiz oldugunuzu soyleyin bence.

Haklısınız tabiki başınızda beklemesini kızıyorsunuz ama işte hergün o malzemeleri öalan insanlar var ve ben sabun ve kese çalan insanlar gördüm 1 TL dondurma çalında gördüm işin bu kısmıda var

buralarda daha az oluyor bence. ama diğer kozmetikçilerde kendimi hırsız gibi hissediyorum acaba ne çalıcam acaba elime alıp incelesem yanlış anlarlar mı diye düşünüyorum

Taktik vereyim o zaman size. Elinize pahalı birşey alın (the balm ın paletleri falan) o elinizdeyken alışverişinizi yapın. Elinizde pahalı bir ürün görünce potansiyel müşteri oluyorsunuz onların gözünde ancak öyle gözetlemeyi, peşinizde dolanmayı bırakırlar malesef. Alışverişinizi yaptıktan sonrda bırakın aldıgınız pahalı ürünü yerine oh mis.

flormardada aynı şey var bişey almıcam mesela bakıyorum hoşuma gden bşey olurmu dye hemen geliyolar nasıl yardımcı olalım dye ya ben kendım özgürce bakmak istyorum bende bakmadan geri çkıyorum böyle yapmasınlar......

ben birtek oralardaki değil giyim mağazasında peşimden gelenlerden aşırı derecede rahatsızım...ya giyim mağazasına giriyorum ne bakmıştınız diye soruyor...bende bazen beyaz eşya bakıyorum diyorum... bu tamamen müdürlerinin suçu...pantalon diye bakmaya giderim gömlek beğenip alırım sanane be canım..............

bizim burdkai gratis çok küçük malesef alışveriş yapamıyorum okadar küçükkü içerde tepişmeye yer yok aşırı kalabalık oluyor sadece bir tane şube olunca hele indirim günlerinde içeri girmek mümkün deil fenalık basıyor. ve çalışanlardan kmse gözetlemiyor aksine sorcak insan bulamıyosun

Dün the balmdaki mat rujlara bakarken dikildi bitanesi bi de pahalı onlar bırak yerine der gibi ben de inadına denedim ne kadar oahalı ürün varsa sonra essenceye döndüm çünkü fakirlik...

Ne Gratis'te ne Watsons'ta başımda bodyguard gibi dikilen görevliye rastlamadım hiç çok şükür.
Ama gerçekten sinir bozucu bir durum.

Bence yapma nedenleri ürünlerin çalınması değil bazı kendini bilmezlerin ürün koruma bandına rağmen ürünü açıp tester niyetine kullanmalarını engellemek.

ben bazen gıcıklığına pantolon diye giriyorum tabi eleman takılmış oluyo peşime pantolonları deniyorum sonra dönüp olursa beğendiğim gömlek yada kazak bi kere deneyip onu alıyorum bazen suçlluluk duygusu hisediyorum ama bazı tiplerde damarına basıyo insanın griliyo insan resmen

Watson beni sinir ediyor. Ciddi olarak sevmiyorum orayı.
Watson kart diye bir zımbırtı var bilirsiniz.
Bir gün bir üründe o karta özel %40 indirim vardı. Ben de müşterilerden birine kullanabilir miyim diye sordum.
Kasadaki kız fırladı bir dövmediği kaldı. Yasak olduğu, kabul etmeyeceğini söyledi.
Hangi mağaza olursa olsun böyle bir sıkıntı yaşatmıyorlar. Ben de dedim "o zaman amaç kart satmak"
Kızın dediği "aynen öyle"
Bu hem mağazaya hem de çalışana antipati oluşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…