Gratis ve Watsonsta görevlilerin başınızda beklemesi

Bnde gecen gun adi gecen dukkanda kremin kokusuna bakmaya calisiyorum kapak falan acmadan valla ustten :) görevlinin biri bagirarak(abartmiyirum herkes bana bakti) hanfendi yalniz onlar kullanilmiyor yasak ddi. Bnde sakince aa pardon burnumun icine surmeye calisiyorum bende iki saattir iyiki uyardiniz ddim. yanimda erkek arkadaşım varsa daha da bi özgüveni oluyorlar cevap veremem mi zannediyo nedir

Gecende de dudak balmi aldim sadee 100 tl tum verdim soylendi. Dedim ben nasil bozayim işletme gibi mi duruyorum ordan . bu tavri anlamıyorum bnde tüm parayı kime versen bi surati dusuyor. Kasa olan kendileri yani ki kaldi ki o parayi yarm saat bile olmadan kasaya giriyor bozuk olarak

Neden anlayisli olmayi secmiyorsunuz? Tamam sizler hirsiz degilsiniz ama calinan seylerin ucreti o calisanlardan kesiliyor. Onlarda ekmeginin pesinde. Ama cogunuz simarikca davrandiginiz icin anlamazsiniz. İster kizin ister bana kotu yorum yapin umrumda degil. Markete giderler evde kavga etmistir bilir ki personel agzini acamaz orada bir guzel onlardan hirsini cikarir. Cok var boyle insan. Calisanlarada biraz hak verin. Bende sevmiyorum pesimde dolanmalarini ama tesekkurler ben bakiyorum ihtiyacim olursa seslenirim diyorum uzaklasiyorlar.

Bozuk para meselesine gelince; adam otobuse binecek bir gazete alip 50 tl uzatiyor. Emin olun bozuk para bulmak sizlerin sandigi kadar kolay birsey degilmis. 10 kisi boyle yapsa zaten kasada para kalmaz

Lutfen empati biraz. Zaten bu sektor zor bir sektor sizlerde dahada uzmeyin insanlari.

Konsept arak böyle bir şey yapamazlar ki. Arkadaşım graris te çalışıyordu mesela musteri soru sormadan rahatsız etmeyin diyorlarmış zaten ürünlerin çoğu da alarmlı. Calma gibi durum olamaz. Watsons da da sürekli alışveriş yaparım hiç başıma böyle bir şey gelmedi.

kozmetik alışverişimi gratis ten yaparım hep,Antalya da yasıyorum daha hiç basımda bekleyen görevliye rastladım,aksine birşy sormak istediğim zaman görevli ararım ortada,Şikayet etsek öyle şubeleri ilgilenirler diye düşünüyorum

Devriye gezen bir çalışan oluyor magaza içinde. Ama başında bekleyen yok.

Bence daha fazla ürün satmak için dolaşıyorlar. Onlar yüzünden bi ürün almaya diye gidip bi dünya alıp çıkmışlığım var

Bu dediğin yerlerde pek olmuyor öyle de

belki şubeden şubeye değişiyordur bilemiyeceğim

asıl küçük kozmatikçilerde oluyor öyle başa dikilme filan en nefret ettiğim baskıdır

başıma biri dikildin mi alacağımdan vazgeçer gider başka yerden alırım

Hangi şube bu yanınızda duran personellerin olduğu. Ben soru soracak adam bulamıyor her iki mağzada da. Keşe banad a biri yardımcı olsa..

Ben de sinir oluyorum o muameleye. Tamam kimin hırlı hırsız olduğu anlaşılmaz ama bu kadar yakından takip ettirme.

Bir de müşteri giresiye diğerlerinden önce üstüne hamle yapanlar var.
Her markanın başına eleman dikiyorlar ya. Ben loreal e bakıyorsam hatun her seferinde bana başka markayı gösteriyor. Alacağım ürünle ilgili bilgim yoksa alırım yani o derece.

ayy ben seviyorum ya soruyorum bu nasıl falan diye kız da haliyle tecrubeli bilgi veriyor bazen üç dört çalışsanı etrafıma topluyorum fikirlerini soruyorum özellikle giyim konusunda.

Ben de girdiğim herhangi bir mağaza tepeme dikilen olursa geriliyorum nedense. Anında geri çıkıyorum.

Genel olarak hicbir magazada pesimde dolasilmasindan basimda beklenmesinden hoslanmiyorum, alacagim varsa da almadan cikiyorum. Hatta magazada bakip almayip eve gelip internetten siparis verdigim oluyor o derece rahatsiz oluyorum. Yardim istersem soylerim zaten... boyner ykm gibi magazalar cok iyi bu konuda.

kızlar ben koç holdinge bağlı olan yapı markette part time çalışıyorum. İnanılmaz şeyler yaşanıyor inanın bu aralar satışlar kötü ve müşteriyle özellikle ilgilenilmesi talimatı alıyoruz müşteriyle bire bir ilgilenildiği zaman satış artıyor ciro çıkıyor ve yöneticimiz hakaret vari konuşmalar yapmıyor. Ayrıca ne yazıkki hırsız magazaya giriyor reyonların arasında ürünün paketini çıkarıyor ve cebine atıp gidiyor kaç kere hırsız yakaladık ama birşeyde oldugu yok müşteri danışmanlarının peşinizde dolaşmasının sebebleri bunlar ayrıca migrosta adamın bir tanesi peyniri poşete doldurmuş çıkarmaya çalışırken yakalandı daha ne olsun yani .

Mesai dışında başımızı bekleyen kızları evlerine kadar takip edicem nasilmis gorsunler

Giyim magazalarinda başıma geliyor..sırf bu yüzden gitmedigim mağaza var. Zaten içerde 3 müşteriydik.Abartmiyorum dibimde duruyor.dipdibe beraber gömlek baktık yaa. Ben bakarim diyorum yok kiz yapisti.Gözün üzerimde olmasını , bişey soracak olsam hemen yardimci olacak mesafede durmasını anlarım da Dibimdedurulmasini Anlamam. Çıkıyorum hemen öyle bir durumda.

pazarlamada 2 tip müşteri varfır. biri dibinde ister biri gerisinde bişey sorduğunda yanına gelsin.

ama bu kozmetik olunca iş değişiyo pantalon gömlek almıyosunuzki siz sorunda cevap veriyim diye beklesin.

Watsonsta teleme dikildiklerinde gözlerine bakiyorum "yardimci olabilecegim birşey var mi" diyorlar mecburen. Bende "hayir teşekküler yardima ihtiyacm olursa seslenirim" diyorum sonra tepemden gidiyorlar

tepeme dikilen olunca anında terk ediyorum mağazayı.

Hangi şube bu yanınızda duran personellerin olduğu. Ben soru soracak adam bulamıyor her iki mağzada da. Keşe banad a biri yardımcı olsa..
İstanbul cevahir avmdeki watsons ve gratisten bahsediyorum ama giyim mağazalarında da karşılaşılabiliyor tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…