🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Coook iyi yapmışsın canim
sana cok iyi gelir ins

Balımmmm

Afiyet olsun canım
Nasıl
Yaptın soslayıp mı attın fırına
inşallah canım bakalım nasıl olacak çünkü sıkıldım 3 gün eksi verip hiç kaçamak yapmadan hop iki kilo artı çıkmayı anlamıyorum geçen hafta yine aynısı oldu düzenli gittim yine yok en sonunda karar verdim

Coook iyi yapmışsın canim
sana cok iyi gelir ins

Balımmmm

Afiyet olsun canım
Nasıl
Yaptın soslayıp mı attın fırına
Evet az zeytinyağı ve baharatla. Pul biber biraz fazla kacmis. Bide benim firin c0k hizli pisirdigi icin baharatlar yanmis biraz. Ne zaman tariflere uysam yaptigim seyler yaniyor sinir oluyorum

Cok iyi yapmışsın canım
Dışarıdan bi goz olarak doğruyu yanlışı gösterir

Evet az zeytinyağı ve baharatla. Pul biber biraz fazla kacmis. Bide benim firin c0k hizli pisirdigi icin baharatlar yanmis biraz. Ne zaman tariflere uysam yaptigim seyler yaniyor sinir oluyorum
Fırında kereviz hic yemedim ilk defa da gördüm afiyet olsun

Fırında kereviz hic yemedim ilk defa da gördüm afiyet olsun
Bende ilk kez denedim canim ve cok begendim. Kış için favorim oldu. Normalde sadece patatesli portakallı yemegini yapiyordum. Bu yil yogurtlusunuda denedim firinda da. Bu yil degisik herseye acigim

selam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
Süper olmuş canım insan kendi için bir şey yapınca değerli hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…