inşallah canımGüzel sonuç alırsın inşallah :)
ÖzledimHarika afiyet olsun balım
Miss miss afiyet olsun kuzu
Sana iyi gelecekselam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
kesinlikleSana iyi gelecek
İnsallah diyetisyenin faydasini gorursunuz. Bende 2019da 3.5 ayda 15 kg vermistimkesinlikle
inşallah bende 2019 da 3 ayda 9 kilo vermiştimİnsallah diyetisyenin faydasini gorursunuz. Bende 2019da 3.5 ayda 15 kg vermistim
Coook iyi yapmışsın canimselam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
Özledim
Afiyet olsun canımKahvalti :)
Kereviz dilimlerini bitirmedim :)
inşallah canım bakalım nasıl olacak çünkü sıkıldım 3 gün eksi verip hiç kaçamak yapmadan hop iki kilo artı çıkmayı anlamıyorum geçen hafta yine aynısı oldu düzenli gittim yine yok en sonunda karar verdimCoook iyi yapmışsın canim
sana cok iyi gelir ins
Balımmmm
Afiyet olsun canım
Nasıl
Yaptın soslayıp mı attın fırına
Evet az zeytinyağı ve baharatla. Pul biber biraz fazla kacmis. Bide benim firin c0k hizli pisirdigi icin baharatlar yanmis biraz. Ne zaman tariflere uysam yaptigim seyler yaniyor sinir oluyorumCoook iyi yapmışsın canim
sana cok iyi gelir ins
Balımmmm
Afiyet olsun canım
Nasıl
Yaptın soslayıp mı attın fırına
Cok iyi yapmışsın canıminşallah canım bakalım nasıl olacak çünkü sıkıldım 3 gün eksi verip hiç kaçamak yapmadan hop iki kilo artı çıkmayı anlamıyorum geçen hafta yine aynısı oldu düzenli gittim yine yok en sonunda karar verdim
Fırında kereviz hic yemedim ilk defa da gördüm afiyet olsunEvet az zeytinyağı ve baharatla. Pul biber biraz fazla kacmis. Bide benim firin c0k hizli pisirdigi icin baharatlar yanmis biraz. Ne zaman tariflere uysam yaptigim seyler yaniyor sinir oluyorum
aynen canım hayırlısı bakalımCok iyi yapmışsın canım
Dışarıdan bi goz olarak doğruyu yanlışı gösterir
Bende ilk kez denedim canim ve cok begendim. Kış için favorim oldu. Normalde sadece patatesli portakallı yemegini yapiyordum. Bu yil yogurtlusunuda denedim firinda da. Bu yil degisik herseye acigimFırında kereviz hic yemedim ilk defa da gördüm afiyet olsun
Benim yemek yok daha cocuklar sirayla uyanip uyuyoAksama balık salata var bizde
Süper olmuş canımselam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?