Kimleri görüyorum hoşgeldin canımAkşam yemeğinde 1 tabak kereviz 1 kase yoğurt yedim sonrasında 1 dilim mozaik pastaneyse diyetin ilk gün kaçamağı diyelim, bakalım bugün nasıl geçicek
İyim canım sen yokken bir tartı krizi yaşadım atlattımÇocukların biri 3 yaş diğeri 7aylık olunca sürekli koşturmacada spor yapmam sanırım canım, küçük uyuduğunda büyüğü oyalıyorum yoksa içeri koşup uyandırıyo hemen.. küçük uyanıkken zaten hep kucakta, ama 10ocakta anneme gidicem yine 1 ay görevi var eşimin, orda jiliana başlarım ..
Diğer kızlar nasıllar geçmişi okuyamadım M MinikkelebkEfser sizler nasılsınız
Orda okullar açık mı canım? Sen ogretmendin degil mi?
Oooo kimler gelmis kimler gelmis
Hosgelmis safalar getirmis
Harikasin
Afiyet olsun
İyiyiz kuzum
Sen yokken 3/5 daha veriverdik
Şimdiki hedefimiz ufak ufak vermek
Biraz korumayi da ogrenmeye çalışıyoruz
Cok almamışsın hic dikkat etmemene rağmen harikasın
Sen 5 kg hedefine ulasİrsin 1 aya
Bunun deneme kutusu kargoda gelicek bana
Deneyecegim ins
Bende deneyimimi paylaşırım
Oyy ne guzel kokar o
Masallah
Allah bağışlasın canım
Harika afiyet olsun
Bol eksi getirsin
Hoşbuldukkkk kızlarKimleri görüyorum hoşgeldin canım
Güle güle kullan canım, yeni tartında bol boool eksiler gör inşallahİyim canım sen yokken bir tartı krizi yaşadım atlattım
uzun süredir kullandığım tartı 3•5 kilo eksik tartıyordu onu değiştirdim şimdi yolumda ilerliyorum
GünaydınGünaydın
İlginç.ben de annemde tutamam hiç kendimi.o da severim diye yapmaya çalışır ya da torunlar için.Gözümü açtım bugün fırın makarnamı patlıcan musakkamı karnabahar kızartmasımı yoksa beşamel soslu fırında karnabaharmı ya da çiğbörek mi yapsam diye düşünüyorkeeen hoop diyette olduğumu hatırladımsanırım ben tam anlamıyla diyete 13 ocakta annemin evine gidip 'ben sadece sebze yemekleri yiyorum anneee' deyip köşeme çekilince başlayabilcem, orda annem beni mutfağa sokmuyo burda hergün çeşit çeşit yemekler tatlılar yapıyorum tutamıyorum kendimi
Harika afiyet olsun balım
Miss miss afiyet olsun kuzu
Afiyet olsun canım cok Güzel
GünaydınnnGünaydınlar efenim
Günaydın canımGünaydınlar efenim
Sağol canımHarika afiyet olsun balım
Miss miss afiyet olsun kuzu
Güzel sonuç alırsın inşallah :)selam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?