🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyim canım sen yokken bir tartı krizi yaşadım atlattım
uzun süredir kullandığım tartı 3•5 kilo eksik tartıyordu onu değiştirdim şimdi yolumda ilerliyorum

Kimleri görüyorum hoşgeldin canım
Hoşbuldukkkk kızlar

Gözümü açtım bugün fırın makarnamı patlıcan musakkamı karnabahar kızartmasımı yoksa beşamel soslu fırında karnabaharmı ya da çiğbörek mi yapsam diye düşünüyorkeeen hoop diyette olduğumu hatırladım sanırım ben tam anlamıyla diyete 13 ocakta annemin evine gidip 'ben sadece sebze yemekleri yiyorum anneee' deyip köşeme çekilince başlayabilcem, orda annem beni mutfağa sokmuyo burda hergün çeşit çeşit yemekler tatlılar yapıyorum tutamıyorum kendimi

İlginç.ben de annemde tutamam hiç kendimi.o da severim diye yapmaya çalışır ya da torunlar için.

selam kızlar işl yeri çok yoğun bu ara yazamadım kendim için bir şey yaptım ve online diyete başvurdum inş güzel olacak insanın kendisi için bir şeyler yapması çokk güzell
Güzel sonuç alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…