- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Maşallah ne kadar hızlisin yeşil fasülye en sevdiğimBen öğlen eve gittim, taze fasülye pirinç ve çorba yaptım, iş yerimde yoğundum şimdi müsait oldum, bir de veli toplantısı yaptık o yoğunluktaakşama çorba salata taze fasülye yerim büyük ihtimalle
Çok güzel afiyet olsunAkşam yemeği18.30
Aslında vakit kaldı, bazen yetiştiremiyorumMaşallah ne kadar hızlisin yeşil fasülye en sevdiğim
Çok kötüNeler yiyosunuz anlatin hele sessizlesti sanki buralar
Ne yedinÇok kötü
Bir insan güzel kahvaştı yapıp
Sonra 1 kaşık unun gramında kalorisine bakıp ....sonra nasıl birşeyleri tıkıştırırcasına ağzına sokar .... kendimi dövesim var
Hepimizin basindan gecti, geciyor. Olacakta.. yarin aynen devam etÇok kötü
Bir insan güzel kahvaştı yapıp
Sonra 1 kaşık unun gramında kalorisine bakıp ....sonra nasıl birşeyleri tıkıştırırcasına ağzına sokar .... kendimi dövesim var
Tabii ki paylasicam canimcimKontrollü ilerlemiş olursun canımhem menüler belli olursa ne yiyeceğim sorunu olmaz, özel ve güzel bilgileri bizimle de paylaş olur mu
Çok iyi canım, şöyle düşün bahara kadar önümüzde 4-5 ay var, istersek hepimiz de hedefimize ulaşırız ya da yaklaşırızTabii ki paylasicam canimcimmenülerini belki fotoğrafla paylasirim
Yazayım.....Ne yedin
Aslında TB ekmeği olsaymış telafi edilir yani , yine de çok değil, Çarşamba Perşembe akşamları pro+ salata yersen cuma güzel eksin olurYazayım.....utanıyorum ama napiyim.bu utanç da bana ceza olsun.
Menüm
Sabah 10.00
1dlm ekmek15 zeytin 1 /2 kk peynir 1 sahanda yumurta 3 ceviz 1 tk bal
Öğlen 14.00 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği 2 dlm ekmek....
(Öğlen yemeyecektim bile ama herşey bitti bir de üstüne ekmek yedim)
Akşam 17.00
Daha acıkmamıştım bile.eşimin şehirdışına çıkması gerekiyordu gel aç gitme dedim.ona yaptım.çocuklar da oturdu...be de bir güzel kalanları yedim...3 dlm kadar ekmek ,köfte patates kızartması.
Ekmek ........ekmek.....
Ekmek....ekmek.....
Şu yatana kadar 1.5 olur ama gün içinde pek içmemiştim.
Spor yok
Bundan sonra yemeyeceğim ama sofra kurduğum zaman hemen 1 fincan kahvemi yapıp leblebi atıyorum ağzıma.daha bu tuzağa düşmem.
Hay Allah yaSpor yok ama pazar yaptım bugün.
Eve geldim üstümü değiştim bi de baktım aaaa küçük bal kabağım yokpazar hemen arka sokak.kabağı da ordan almıştım..çok özenmeden kabanım giydim eşim de evdeydi ona demeden telefonu da almadan çıktım.çaktırmayayım kabağı unuttuğumu 5dakkada gelirim diye .pazar arka sokak.gittim baktım benim kabak aldığım teyze yok.nerde dedim.dediler pazarın içine şuraya gitti.o da seni bekledi dedi.o yana doğru gittim geldim gittim geldimteyze yok.ama kabağımı tanıdım. bu kabaklar kimindi ?kadına, benim değil bir ablanın, şimdi yok dedi.hay allah.ben kabak aldimda unutmuşum .dedim yok dedi bu abladan kabak alıp unutan olmadı.hem o yerini hiç değiştirmedi dedi .iyi dedim..kabak kabağa benzeyebilir tabi.ama bence o benimdi ..olmayabilir ...olasılık dahilinde. ..üç beş tur daha attım....inat ettim bir kere ben o teyzeyi bulmadan gelmezdim ya evde adam merak eder telefon da yok.. .bıdı bıdı eder .kabak tadı vermesin bu iş dedim.ordan başka bir kabak aldım.vardım gittim eve.giderken de o tarif eden kadına dedim teyzeye selam söyle.kabağı satsın parası da helal olsun dedim.......(.içimden)istemem artık yemicem o kabağı... eve gittim eşim dedi nerdeydin? Dedim kabağımı unutmuşum da hayatım aldım geldim.yılan hikayesi olmuş bölümünü anlatmadım.adamlara herşey söylenmez derdi annem.
Bu halet i ruhiyede yemiş olabilirim.
Hiç atmadım, bi internette dolaş atanlar olmuş mu, ya da ilk sen at belki olurHiç derindondurucuya mantar attınız mı kızlar?geçen haftadan kaldı .yenmezse 2 3 güne bozulacak.benim de yiyesim yok.doğrayıp atsam nasıl olur li?
Bu böyle uzun zaman bozulmadan duruyor ya.bahçemde ocak var üstüne koyayım biraz bahçeye dekor gibi olur hem gelen giden olursa mücver gibi birşeyler yaparım diye.bizim ailede balkabağı mücveri çok sevilir.biz kabak lokması deriz.tatlı yapmayı düşünmüyorum.Hay Allah yaneyse yeniden almışsın kabak, balkabağı sanırım, tatlı mı yapacaksın
Ayyy kıyamam.ben de geçen hafta 1 tencere kabak tatlısı döktüm.dolapta duruverdi duruverdi...yazık tatlı matlı yok bunlara.yesinler bisküvi pastasını otursunlarBu arada geçen kabak ile pasta yaptım öyle güzel oldu ki, bizimkiler sevmedi tabi, koca borcam dolusu tatlı gitti çöpe, meğer her şeyi ben yiyormuşum, diyette olmasam hepsini yerdim ama sadece 1-2 dilim yemiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?