🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Diyeti uygulamaya basladın degil mi canım
COk güzel afiyet olsun

Evet öğretmenim.
Şuan üç hafta evde olacağız gerçi Weichnachtan tatili uzamış oldu normade zaten tatil olacaktı.

Menümü yazayım. Burda saat 21.16 ve çocuklar yeni uyudu. Kulağımda eğitim dinliyorum.

Notlar almam lazım. Evi toparlamam lazım.

Menümü yazayım.

Sabah
8.30

Bir peynirli yumurta

Ara 10.30
Küçük bir dilim bisküvi pastası
Sütlü ekspresso

15.30

2kase yoğurtlu tavuk çorba
1kucuk tabak bulgur pilavı.

Yemekten sonra
Yarım saat bisiklet sürme
Yarım saat yürüyüş.

Akşam
19.
Küçük bir dilim bisküvi pastası
Olmasa olurdu ama eşime kizginliktan ağzıma ativerdim.
.yarın kahvaltıyı geç yapıp telafi yapmayı düşünüyorum.

Su 2litre

Afiyet olsun

Sarayca M Minikkelebk Pembis Hayaller Amine Busra Optifibre yi ben140tl ye aldım, emzirirken kullanılabilirliğini hiç bilmiyorum

bu herbalden farklı bence çünkü bağırsakları çalıştırıp dışkıyı yumuşatan guar fasülyesi adlı bitkiden üretiliyormuş, bu bitki ise doğal lif. Tabi araştırmakta fayda var, benim okuduklarım bu yönde.

Bende suan reklamlarda cikmaya basladi bu herbalife gibi sadece mamayla beslenmeye benzettim ben. Ben tercih etmem.
Optifibre ve optifast farklı ürünler canım , benim bahsettiğim optifibre bağırsak çalıştırıcı takviye edici gıda; optifast ise senin bahsettiğin kalorisi düşük ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…