Attım dondurucuya bakalım nasıl olacak.Hiç atmadım, bi internette dolaş atanlar olmuş mu, ya da ilk sen at belki olur
Öyle mi diyorsunAslında TB ekmeği olsaymış telafi edilir yani , yine de çok değil, Çarşamba Perşembe akşamları pro+ salata yersen cuma güzel eksin olur
Cok egzantrik şeyler yaşamışsin canim olabilir arada kacirmalarda :)Spor yok ama pazar yaptım bugün.
Eve geldim üstümü değiştim bi de baktım aaaa küçük bal kabağım yokpazar hemen arka sokak.kabağı da ordan almıştım..çok özenmeden kabanım giydim eşim de evdeydi ona demeden telefonu da almadan çıktım.çaktırmayayım kabağı unuttuğumu 5dakkada gelirim diye .pazar arka sokak.gittim baktım benim kabak aldığım teyze yok.nerde dedim.dediler pazarın içine şuraya gitti.o da seni bekledi dedi.o yana doğru gittim geldim gittim geldimteyze yok.ama kabağımı tanıdım. bu kabaklar kimindi ?kadına, benim değil bir ablanın, şimdi yok dedi.hay allah.ben kabak aldimda unutmuşum .dedim yok dedi bu abladan kabak alıp unutan olmadı.hem o yerini hiç değiştirmedi dedi .iyi dedim..kabak kabağa benzeyebilir tabi.ama bence o benimdi ..olmayabilir ...olasılık dahilinde. ..üç beş tur daha attım....inat ettim bir kere ben o teyzeyi bulmadan gelmezdim ya evde adam merak eder telefon da yok.. .bıdı bıdı eder .kabak tadı vermesin bu iş dedim.ordan başka bir kabak aldım.vardım gittim eve.giderken de o tarif eden kadına dedim teyzeye selam söyle.kabağı satsın parası da helal olsun dedim.......(.içimden)istemem artık yemicem o kabağı... eve gittim eşim dedi nerdeydin? Dedim kabağımı unutmuşum da hayatım aldım geldim.yılan hikayesi olmuş bölümünü anlatmadım.adamlara herşey söylenmez derdi annem.
Bu halet i ruhiyede yemiş olabilirim.
Emziriyodun diye hatırlıyorum. Bebegin kucukse ara ogunleri arttirman lazim. Menu az geldi banaHayırlı geceler kızlar bugünde kacamaksiz güzel bir gündü
Sabah
Annemdeydim tb ekmeği götürmeyi unutmusum1 dilim beyaz ekmek
1 sahanda yumurta
7 y.zeytin
1kk peynir
Şekersiz çay
Ara öğün
1 kase yoğurt 2 kuru incir
Ara öğün
1 elma portakal
Akşam
4 kaşık bulgurlu tavuk pilavı
Bol salata ayran
Balkabağının sadece tatlısını biliyorum benBu böyle uzun zaman bozulmadan duruyor ya.bahçemde ocak var üstüne koyayım biraz bahçeye dekor gibi olur hem gelen giden olursa mücver gibi birşeyler yaparım diye.bizim ailede balkabağı mücveri çok sevilir.biz kabak lokması deriz.tatlı yapmayı düşünmüyorum.
Ah canım diyete başladım başlayalı her şey dökülür oldu, meğer ne çok yiyormuşumAyyy kıyamam.ben de geçen hafta 1 tencere kabak tatlısı döktüm.dolapta duruverdi duruverdi...yazık tatlı matlı yok bunlara.yesinler bisküvi pastasını otursunlar
Bizde de ben yiyormuşum herhalde
Aynen canım, yemeyi abartıyorsak telafi de edelim ki moral motivasyon azalmasınÖyle mi diyorsunsağol sarayca
İnşallah yarın akşam yumurta salatası
Diğer gün de kıyma kavurması salata yiyeyim.
Canım en azından fazla abatmıyorsun, yarın biraz daha dikkat edersin olur biterBende kaçamak yaptım malesef. 9 gibi 3 tane ekler yedim sütle
Afiyet olsun canım cok GüzelHayırlı geceler kızlar bugünde kacamaksiz güzel bir gündü
Sabah
Annemdeydim tb ekmeği götürmeyi unutmusum1 dilim beyaz ekmek
1 sahanda yumurta
7 y.zeytin
1kk peynir
Şekersiz çay
Ara öğün
1 kase yoğurt 2 kuru incir
Ara öğün
1 elma portakal
Akşam
4 kaşık bulgurlu tavuk pilavı
Bol salata ayran
Evet emziriyorum ama hazır motive gelmişken çok yemeyeyim diyorum böyle de çok ac kalıyorumEmziriyodun diye hatırlıyorum. Bebegin kucukse ara ogunleri arttirman lazim. Menu az geldi bana
Kesinlikle ac olduğum zaman daha mutlu ve hzuurluyumAç olmak ne güzel bir duyguşaka değil gerçek söylüyorum, şimdi tıka basa yeseydim çok mutsuz ve aynı zamanda huysuz olacaktım
Kuzum bol salata yoğurt hep menüde olsun bence, ana öğünlerin doyursun mideni, aç kalma ki devamı gelsin,Evet emziriyorum ama hazır motive gelmişken çok yemeyeyim diyorum böyle de çok ac kalıyorum
Evet gece yemek çok sakıncalı, tabi yemek saatlerinde yiyeceğizKesinlikle ac olduğum zaman daha mutlu ve hzuurluyum
Aslında favorim gece bu saatler tika basa yemek yemekti amaEvet gece yemek çok sakıncalı, tabi yemek saatlerinde yiyeceğiz
Onune gelen aliyo seviyoruz diyeCanım en azından fazla abatmıyorsun, yarın biraz daha dikkat edersin olur biter
Kız bu arada pastaneniz mi var, bitmedi bu ekler
Cok ac birakma kendini yanlis yapiyosun. Ara ogunleri cesitlendirip arttirman lazim. Suyuda en az 3 lt icEvet emziriyorum ama hazır motive gelmişken çok yemeyeyim diyorum böyle de çok ac kalıyorum
Canım aslında ideal kilo sınırındasın, spor yap diyeceğim ama çocuğun çok küçük dahaAslında favorim gece bu saatler tika basa yemek yemekti amabenden önde giden göbeği görünce aklım başına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?