🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bana gece saat kac hic farketmezdi. 3 5 demeden ne bulursam yiyodum. Makarna pilav uzeri tabi bol sos... Ya da cikolatali ekmek mayonezli ekmek salcali ekmek... Onu birakmam cok zor oldu ağlayacak duruma gelmistim. Sut icerek çözdüm. Simdi onu da kaldirdim 2 haftadir daha iyi kg verdim..

Bu aksam evde yeyip gittik. Anneme gittik. Kardeşlerim birer koca tabak pilav uzerine bol yagda kizarmis tavuk yiyor. Annem teklif etti, hatta baya ısrar etti tabiki reddettik. Eve koyayim dedi kabul etmedim.
Sonra ici rahat etmemis buzluktan cig tavuk verdi ben yarin onu soslayip firinda yaparim

Ama ama haftada bir tamam ye ama fazlası seni çok geriletir, onu yiyeceğine hurma üzüm vs. Yesen daha sağlıklı olur ne dersin, hem ailenede örnek olursun
İnşallah zamanla oturtucam. Suan sanirim 2 haftadır makarna pilav yemedim. Bunuda birakmam zor oldu.ama tatli yemeden asla duramıyorum. İnsulin direncimi beni ele geciriyor ben mi onu oyle bir zincirleme var. Kg verdikce kirilir diye umuyorum

Ne güzel tebrik ediyorum seni, bende öyle ağustostan önce her gece bir şeyler yerdim, şaka gibi sanki hamileyim her hafta kilo alıyordum, kendime dur demesem neler olurdu kimbilir sağlıksız beslenirsek kilo alırız, hiç kimsenin metabolizması turbo hızında değil

Alışkanlıklarını zamanla terkedeceksin bak gör, şöyle düşün, bir sürü boş kalori onlar, ne süt yapar ne sağlıklı yapar,

Cok ac birakma kendini yanlis yapiyosun. Ara ogunleri cesitlendirip arttirman lazim. Suyuda en az 3 lt ic
Öğünlerimi biraz daha artiricam yarın çünkü bebeğim sadece anne sütü alıyor sutum giderse çok kötü olur
Canım aslında ideal kilo sınırındasın, spor yap diyeceğim ama çocuğun çok küçük daha sen gece yemelerini kessen yetecek sana
Sezeryan olduğum için aslında göbeğim hediye kaldı bana normal olsa bu kadar olmazdi belki bilemiyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün 25 dk leslie yaptım

Benim en büyük şansım tatlıyı sevmemem, ama bir o kadar tuzlu seviyorum bir şey değişmiyor yani önümde milyon çikolata olsa kuruyemiş tercih ederim, tek sorunum yersem aşırı yiyorum, öyle böyle değil, kendimi durduramıyor um bende bunu çözmeye, öğrenmeye, başetmeye çalışıyorum

Canım sağlıklı beslenfiğin sürece sütün azalmaz, göbeğinde iner, henüz 3 aylık bebeğin, göbek hemen inmiyor zamanla küçülecek merak etme

Inşallah ya cocuklugumu ergenligimi kilolu geçirdigim için eski günlere dönmekten çok korkuyorum
Bende öyle hep bi diyet maceram olmuştur, ama başarılıydım bu konuda genç dönemlerimde kilolu değildim fazla 52 kilodan 56 ya çıktığım an diyet yapar geri verirdim, 1 ay ekmek yemezdi Etimek yerdim, benim zamanımda dışarıda tartılıyorduk, nerede öyle her gün tartılmak nereden bulacaksın tartıyı

Bizim bebeler grip sırayla uyuyup uyandilar.
Anca bakabildim.

Evet yıllardır yedik de ne oldu.
Herşeyin tadını biliyoruz zaten.

Bide artık sonra veririm nasıl olsa kandırmacasini yapmak istemiyorum.

En azindan vereyim sonrasında bir öğün yerim diğer öğün telafi ederim.

Eczanelerde tartiliyordu ablamlar

Çok doğru canım, Sabra gelmiyor hiç, en iyisi başlamışken bitirmek ve koruma yapmak

Ben de menümü yazayım.

Sabah

8.30
Yarım ayva

11
Küçük bir dilim bisküvi pastası ve ekspresso kahve
Şükür bitti

13.00
Bir dilim tt ekmek
1 tabak patlıcan kabak türlüsü

14.30
Bir parça bonfile

18
Çayın yanına 2 kuru kayısı

Başka ne yedim diye düşünüyorum aklıma gelenler bunlar.

Karman çorman oldu. Evdekilere ayrı kendime ayrı . Bebekle ilgilen, online dersti derken düzgün bişey hazırlayamadim.

Spor yok
Su2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…