Ama ama haftada bir tamam ye ama fazlası seni çok geriletir, onu yiyeceğine hurma üzüm vs. Yesen daha sağlıklı olur ne dersin, hem ailenede örnek olursunOnune gelen aliyo seviyoruz diyebenim anne tarafimda herkes 100 kg civari. Orda diyet cok zor
İnşallah zamanla oturtucam. Suan sanirim 2 haftadır makarna pilav yemedim. Bunuda birakmam zor oldu.ama tatli yemeden asla duramıyorum. İnsulin direncimi beni ele geciriyor ben mi onu oyle bir zincirleme var. Kg verdikce kirilir diye umuyorumAma ama haftada bir tamam ye ama fazlası seni çok geriletir, onu yiyeceğine hurma üzüm vs. Yesen daha sağlıklı olur ne dersin, hem ailenede örnek olursun
Ne güzel tebrik ediyorum seni, bende öyle ağustostan önce her gece bir şeyler yerdim, şaka gibi sanki hamileyim her hafta kilo alıyordum, kendime dur demesem neler olurdu kimbilirBana gece saat kac hic farketmezdi. 3 5 demeden ne bulursam yiyodum. Makarna pilav uzeri tabi bol sos... Ya da cikolatali ekmek mayonezli ekmek salcali ekmek... Onu birakmam cok zor oldu ağlayacak duruma gelmistim. Sut icerek çözdüm. Simdi onu da kaldirdim 2 haftadir daha iyi kg verdim..
Bu aksam evde yeyip gittik. Anneme gittik. Kardeşlerim birer koca tabak pilav uzerine bol yagda kizarmis tavuk yiyor. Annem teklif etti, hatta baya ısrar etti tabiki reddettik. Eve koyayim dedi kabul etmedim.
Sonra ici rahat etmemis buzluktan cig tavuk verdiben yarin onu soslayip firinda yaparim
Çok iyi etmişsin, yarın güzelce soslar fırında yaparsın, ben çok severim fırın tavuğuKisaca canim istemedi desem istedi sayılır, ama o yağ icinde yuzen tavuklar pilav vs midemi bulandirdi sonradan
Alışkanlıklarını zamanla terkedeceksin bak gör, şöyle düşün, bir sürü boş kalori onlar, ne süt yapar ne sağlıklı yapar,İnşallah zamanla oturtucam. Suan sanirim 2 haftadır makarna pilav yemedim. Bunuda birakmam zor oldu.ama tatli yemeden asla duramıyorum. İnsulin direncimi beni ele geciriyor ben mi onu oyle bir zincirleme var. Kg verdikce kirilir diye umuyorum
Öğünlerimi biraz daha artiricam yarın çünkü bebeğim sadece anne sütü alıyor sutum giderse çok kötü olurCok ac birakma kendini yanlis yapiyosun. Ara ogunleri cesitlendirip arttirman lazim. Suyuda en az 3 lt ic
Sezeryan olduğum için aslında göbeğim hediye kaldı bana normal olsa bu kadar olmazdi belki bilemiyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün 25 dk leslie yaptımCanım aslında ideal kilo sınırındasın, spor yap diyeceğim ama çocuğun çok küçük dahasen gece yemelerini kessen yetecek sana
Ben doğramadan atıp buzu biraz cozulunce doğrayıp pişiriyorumHiç derindondurucuya mantar attınız mı kızlar?geçen haftadan kaldı .yenmezse 2 3 güne bozulacak.benim de yiyesim yok.doğrayıp atsam nasıl olur li?
Canım sağlıklı beslenfiğin sürece sütün azalmaz, göbeğinde iner, henüz 3 aylık bebeğin, göbek hemen inmiyor zamanla küçülecek merak etmeÖğünlerimi biraz daha artiricam yarın çünkü bebeğim sadece anne sütü alıyor sutum giderse çok kötü olur
Sezeryan olduğum için aslında göbeğim hediye kaldı bana normal olsa bu kadar olmazdi belki bilemiyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün 25 dk leslie yaptım
Inşallah ya cocuklugumu ergenligimi kilolu geçirdigim için eski günlere dönmekten çok korkuyorumCanım sağlıklı beslenfiğin sürece sütün azalmaz, göbeğinde iner, henüz 3 aylık bebeğin, göbek hemen inmiyor zamanla küçülecek merak etme
Çorbasını tavsiye ederim enfes oluyor.Balkabağının sadece tatlısını biliyorum ben
Bende öyle hep bi diyet maceram olmuştur, ama başarılıydım bu konudaInşallah ya cocuklugumu ergenligimi kilolu geçirdigim için eski günlere dönmekten çok korkuyorum
Eczanelerde tartiliyordu ablamlarBende öyle hep bi diyet maceram olmuştur, ama başarılıydım bu konudagenç dönemlerimde kilolu değildim fazla 52 kilodan 56 ya çıktığım an diyet yapar geri verirdim, 1 ay ekmek yemezdi Etimek yerdim, benim zamanımda dışarıda tartılıyorduk, nerede öyle her gün tartılmak nereden bulacaksın tartıyı
Bildiğimiz turuncu kabak değil mi, müsait bir zamanda tarifini isterimÇorbasını tavsiye ederim enfes oluyor.
Çok doğru canım, Sabra gelmiyor hiç, en iyisi başlamışken bitirmek ve koruma yapmakBizim bebeler grip sırayla uyuyup uyandilar.
Anca bakabildim.
Evet yıllardır yedik de ne oldu.
Herşeyin tadını biliyoruz zaten.
Bide artık sonra veririm nasıl olsa kandırmacasini yapmak istemiyorum.
En azindan vereyim sonrasında bir öğün yerim diğer öğün telafi ederim.
Eczane vardı, çocuklar para ile tartıyordu birde dijital para atıp tartılıyorduk, ne günlerdi,Eczanelerde tartiliyordu ablamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?