🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Güzel canım afiyet olsun

Bildiğimiz turuncu kabak değil mi, müsait bir zamanda tarifini isterim
Evet Almanlar çok seviyor çok meşhur burda.

Balkabağın ve soğanı tereyağ ile kavuruyorsun sonra su ekleyip pişiriyorsun.
Sonra blenderdan geçirip sicakken içine krema ister süt kaymak ekleyip tuzunu karabiberini ayarlıyorsun.

İçine havuç ve patates atan da var. Zerdeçal ekleyen de nasıl istersen.

Kabak küp küp mü olacak nasıl doğrayacağız

Ben doğramadan atıp buzu biraz cozulunce doğrayıp pişiriyorum
Sağol canım.
Inşallah ya cocuklugumu ergenligimi kilolu geçirdigim için eski günlere dönmekten çok korkuyorum
Benim de ...ilkokulda sınıfın gerizekalı bir kaç çocuğu vardı arkamda önümde şişko diye gezerlerdi...pislikler .şimdiki aklım olsa babama söylerdim
Bildiğimiz sütün kaymağı mi konuyor canım?

Süt yada sütun kaymagi.
Krema aslında kaynağın sıvı halı.
Fazla cirpinca tereyağ oluyor.

İlginç.ben de annemde tutamam hiç kendimi.o da severim diye yapmaya çalışır ya da torunlar için.
Annemde öyle badem000 , eylül ayında ilk kez diyet yaptım ve 3 hafta annemdeydim, 3 haftanın son 2 haftası annemden sadece sebze yemekleri yapmasını istedim ve bu sürede 4.8kg verdim. Evde diyet yapamıyorum sürekli çocuklarla koşturmaktan aç kaldığımda elim kolum düşüyo.

Günaydın hanımlar,

dünkü menüm
Kahvaltı
2wasa
1domates
1 kk peynir
7zeytin
1ceviz

ara öğün-yok

akşam
Balık kızartması
1 kutu kola

gece
Soda
3mandalina

M Minikkelebk ben 2gündür optifibre kullanıyorum sonucunu hemen aldım memnun kaldım, sana deneme boyu geldiğinde içinden nasıl kaşık çıkacak bilmiyorum ancak ben dr tavsiyesiyle kızıma günlük 1 çay kaşığı kendime 2 çay kaşığı kullanıyorum. Orjinal kutusundan çıkan kaşığın ebatı büyük aklında bulunsun

Kızlar ben evde bu istikrarlı diyet işini başaramıyorum 2 gün denedim gördüm, burda da aktif olamıyorum elime telf aldığım an kızım telefonu bırak diye ağlıyor, ocak 13te ailemin yanına gittiğimde aranıza dönüyor olacağım inşallah, o zamana kadar wasa ile kahvaltıya devam yediklerime dikkat edicem kilo vermesemde güncel kilomu korumak istiyorum. Hepinizi öpüyorum 1 ay sonra görüşmek üzere inşallah

Çok iyi canım, şöyle düşün bahara kadar önümüzde 4-5 ay var, istersek hepimiz de hedefimize ulaşırız ya da yaklaşırız
Hani herkesete belki oluyordur hayatının her alanında yeni yıla girerken yeni kararlar alınır ben de çok karar aldım ve bunlardan biride eski halime dönmek ve sağlıklı bir şekilde bunu yapmak önümde nereden bakarsak 6 gibi uzun bir süreç var ama olsun bu sefer sonuna kadar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…