Güzel canım afiyet olsunBen de menümü yazayım.
Sabah
8.30
Yarım ayva
11
Küçük bir dilim bisküvi pastası ve ekspresso kahve
Şükür bitti
13.00
Bir dilim tt ekmek
1 tabak patlıcan kabak türlüsü
14.30
Bir parça bonfile
18
Çayın yanına 2 kuru kayısı
Başka ne yedim diye düşünüyorum aklıma gelenler bunlar.
Karman çorman oldu. Evdekilere ayrı kendime ayrı . Bebekle ilgilen, online dersti derken düzgün bişey hazırlayamadim.
Spor yok
Su2
Evet Almanlar çok seviyor çok meşhur burda.Bildiğimiz turuncu kabak değil mi, müsait bir zamanda tarifini isterim
Kabak küp küp mü olacak nasıl doğrayacağızEvet Almanlar çok seviyor çok meşhur burda.
Balkabağın ve soğanı tereyağ ile kavuruyorsun sonra su ekleyip pişiriyorsun.
Sonra blenderdan geçirip sicakken içine krema ister süt kaymak ekleyip tuzunu karabiberini ayarlıyorsun.
İçine havuç ve patates atan da var. Zerdeçal ekleyen de nasıl istersen.
Küp küp de olur tatlı yapar gibi de farketmez nasılsa blenderdan geçecek .Kabak küp küp mü olacak nasıl doğrayacağız
Tesekkur ederim canımKüp küp de olur tatlı yapar gibi de farketmez nasılsa blenderdan geçecek .
Afiyet olsun . Yorumlarını bekliyorum.Tesekkur ederim canım
İyi gecelr.İyi geceler hepinize
Yaaa!!!Balkabağının sadece tatlısını biliyorum ben
Sağol canım.Ben doğramadan atıp buzu biraz cozulunce doğrayıp pişiriyorum
Benim de ...ilkokuldaInşallah ya cocuklugumu ergenligimi kilolu geçirdigim için eski günlere dönmekten çok korkuyorum
Bildiğimiz sütün kaymağı mi konuyor canım?Evet Almanlar çok seviyor çok meşhur burda.
Balkabağın ve soğanı tereyağ ile kavuruyorsun sonra su ekleyip pişiriyorsun.
Sonra blenderdan geçirip sicakken içine krema ister süt kaymak ekleyip tuzunu karabiberini ayarlıyorsun.
İçine havuç ve patates atan da var. Zerdeçal ekleyen de nasıl istersen.
Süt yada sütun kaymagi.Sağol canım.
Benim de ...ilkokuldasınıfın gerizekalı bir kaç çocuğu vardı arkamda önümde şişko diye gezerlerdi...pislikler .şimdiki aklım olsa babama söylerdim
Bildiğimiz sütün kaymağı mi konuyor canım?
Balkabagi corbasi cok goruyorum bu aralar deneyecegim bendeTesekkur ederim canım
Annemde öyleİlginç.ben de annemde tutamam hiç kendimi.o da severim diye yapmaya çalışır ya da torunlar için.
Hani herkesete belki oluyordur hayatının her alanında yeni yıla girerken yeni kararlar alınır ben de çok karar aldım ve bunlardan biride eski halime dönmek ve sağlıklı bir şekilde bunu yapmak önümde nereden bakarsak 6 gibi uzun bir süreç var ama olsun bu sefer sonuna kadar gideceğimÇok iyi canım, şöyle düşün bahara kadar önümüzde 4-5 ay var, istersek hepimiz de hedefimize ulaşırız ya da yaklaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?