🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Allah'tan ben seviyorum yumurtayı, yoksa ne yapardım, gerçi hafta içi pek yiyemiyorum tembellikten haşlamıyorum ama her gün yesem bıkmam
Ben de kolay kolay bıkmam aslında da şu ara normalini aştım.kahvaltıyı yumurtasız düşünemiyorum.ama yüzümde sivilceye benzer ama sıkılmayan minik beyaz noktalar çıkmaya başladı. Halk arasında yumurtadan denir.birkaç gün yemeyeceğim.

Sabah kahvaltısı 9.00
Yarim simit (kizla ortak)
Menemen
2 zeytin
2 küp peynir
Domates salata
Cok az ekmek
Cay

12.00
Nescafe
4 catal diyabetik helva

14.15
Soda

16.00
Turk kahvesi
Az az kuru meyvelerden ve 7 findik

18.00
1 tabak kurufasulye
Cacık
Az ekmek

Akşam da acikirsam yogurt yulaf yaparim. Acikmazsamda nescafe ya da yesilcay icerim

O zaman arada yememek en doğrusu, örneğin 1 gün yiyip 2 gün ara vermek
hafta içi peynir zeytin yeşillik ekmek yetiyor bana bazen eşim fazladan haşlarsa alıyorum, hafta sonu kesin 2 şer tane yiyorum

Çok güzel afiyet olsun

Kahvaltım
3 kepçe mercimek çorbası
10 zeytin
Yarim sahanda yumurta
1 çk tahin pekmez

Ara kahve

Ara kahve 2 kare bitter

Akşam 18.30
Yeşillik
1 tabak dolusu az yağlı ama bulgur ve yeşil mercimekli lahana yemeği.
(2şer kaşık bulgur ve yeşil mercimek koydum soğan sarımsak domates karabiber tatlı kırmızı biber biraz da koydum gayet lezzetliydi.ikiye böldüm yarı akşam da yiyeceğim inşallah .)

Şu 1.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım :))

Çok güzel afiyet olsun

Hafta içi çok dikkat etmeliyim, bu 3 gün pek güzel değildi, bakalım eğer eksi ya da sabit çıkarsam koruma böyle bir şey olacak sanırım, 3 gün yarı serbest (kahvaltılarım güzeldi çünkü). Diğer günler sıkı diyet

iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1d Tost 1b kahve

Oglen
1Kase tarhana 1b ayran

Aksam
1 d browni yarim lahmacun 1tb salata
2lt suyu tamamliyacam bugun
Bugun tam diyete uyamadim yarin daha iyi olacak inşallah

Bu gün menüm

Kahvaltım
2 yağda yumurta
2 wasa
peynir
zeytin

Ara
Biraz fındık fıstık kuru üzüm
1 cıs

Akşam
Yoğurt çorbası
1 lahmacun
Salata

Su az oldu sanki sayamadım 1 lt var ama
Afiyet olsun
Çocukları bi 10 dk dışarı çıkardım, hiç çıkmak istemiyorlar, safiye gibi olacaklar diye korkuyorum doğrusu, Allahım bu illetten tez zamanda kurtarsın bizi
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…