🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar güzel mutlu huzurlu pazarlar.

Bizim burda yağmur yağıyor yagmasa yürüyüşe gidecektik. Soğuğa bisekilde kabullenip yürüyüşe bisiklete binmeye gidiyoruz ama yağmurda yürüyüş ve bisiklet sürmeye alisamadim.

Anlıyorum canım ilk ay bende kendimi kontrol altına almak için akşam yemeğini erken yiyordum, zaten kendimizi tanıyoruz sana nasıl iyi gelecek ise öyle yap yeter ki bırakma

Ay ne romantik olur, bir keresinde işten gelirken yağmura yakalandım, güzeldi ama sırılsıklam olmuştum

Günaydın canım

Afiyet olsun arada bulgurda yiyeceğiz elbet

Afiyet olsun, kahvaltıda çorba seviyorsun galiba
Dünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurta

Dünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurta
Allah'tan ben seviyorum yumurtayı, yoksa ne yapardım, gerçi hafta içi pek yiyemiyorum tembellikten haşlamıyorum ama her gün yesem bıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…