Nasılsın canımYeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Anlıyorum canım ilk ay bende kendimi kontrol altına almak için akşam yemeğini erken yiyordum, zaten kendimizi tanıyoruz sana nasıl iyi gelecek ise öyle yap yeter ki bırakmaCanim benim akşam olunca kaçamak oluyor mutlaka O yüzden şu 3,4 gun Kendimi terbiye etmem lazim
Normalde 6'dan sonra yemiyorum ama kızıma bir şeyler hazırlarken mutlaka bir iki kaşık Atıştırıyorum
Birkaç gündür eliptik yapamıyorum zaten Lesli yapıyordum o da kaldı bugün evden vakit bulabilirsem bir yarım saat 1 saat eliptik yapacağım
Hayır hayır hiç üzülme yarın daha iyi olacak de, beynimiz hep iyi düşündün ki iyi sonuç alalımYinede pilavla birlesmesi ve onceki gunde kaçamak yapmis olmam sonucu kötü etkileyecek
Fırsat buldukça dinlen canımMecbur almis sayiyoruzgozler mosmor olmuş doğal farlı
Şimdilik çok güzel akşam da güzel atlatırsın oldu bittiSabah kahvaltısı 9.00
Yarim simit (kizla ortak)
Menemen
2 zeytin
2 küp peynir
Domates salata
Cok az ekmek
Cay
12.00
Nescafe
4 catal diyabetik helva
14.15
Soda
Sağol canım iyiyim ben sen nasılsın, koronayı atlatmış kahramanımızSelam kizlar iyi pazarlar nasılsınız
Oh oh yansın yağlar gelsin 99 larYerinde yurumeye basladim en az 30 dk yapabilirim inşallah
Ay ne romantik olur, bir keresinde işten gelirken yağmura yakalandım, güzeldi ama sırılsıklam olmuştumSelamlar güzel mutlu huzurlu pazarlar.
Bizim burda yağmur yağıyor yagmasa yürüyüşe gidecektik. Soğuğa bisekilde kabullenip yürüyüşe bisiklete binmeye gidiyoruz ama yağmurda yürüyüş ve bisiklet sürmeye alisamadim.
Maalesef ya, sıkıldık evdeYasak olmasa tam yuremelik hava vallaha ama mecbur leslie yaptım bende oturmak yok
Çok şükür canım hafta sonu baya yorucu oluyo hiç oturmuyomNasılsın canım
Dünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurtaGünaydın canım
Afiyet olsunarada bulgurda yiyeceğiz elbet
Afiyet olsun, kahvaltıda çorba seviyorsun galiba
Aynen canım yaÇok şükür canım hafta sonu baya yorucu oluyo hiç oturmuyom
Afiyet olsun şimdidenBende kinoali corbami yapıyorum detoks çorbası bakalım nasıl olacak
Allah'tan ben seviyorum yumurtayı, yoksa ne yapardım, gerçi hafta içi pek yiyemiyorum tembellikten haşlamıyorumDünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?