Afiyet olsun canım güzel neden üzgün surat koydun, muhallebi en azından bir baklava gibi değil daha hafif19 aralik 2020 menüsü
Saat 9.30
Yulaf lapasi
Çay
14.30
2 yumurtayla sucuklu yumurta
Az ekmek kabugu tbe
Çay
16.00
Seftali kompostosu(sekersiz)
17.30
1 tabak corba
1 tabak karnabahar yemeği
Yarim tabak pilav
20.00
2 bardak çay
Muhallebi
22.30
Turk kahvesi
Günaydın canımGünaydın
Afiyet olsunBugün akşama ben de 2 kaşık bulgurlu lahana yemeği yapicam.2 öğünde yerim herhalde :))
Afiyet olsun, kahvaltıda çorba seviyorsun galibaKahvaltım
3 kepçe mercimek çorbası
10 zeytin
Yarim sahanda yumurta
1 çk tahin pekmez
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar benide araniza kabul edermisiniz
36 yasindayim 2 cocugum var 70 kiloyum
65 olmak istiyorum
Uykunu aldıysan çok iyi, günaydın canımGünaydınsabah kizlar çok erken kalkti yine. İkinci bir uyku yapip kalktik
Afiyet olsun canim bende 68 dom 2 kilo aldim bugunden itibaren dikkat edecem artik ipin ucu kactimi yakalamak zor oluyorKahvaltım
2 yağda yumurta
2 wasa
peynir
zeytin
Bu günden itibaren kendime çeki düzen verip dikkatli besleneceğim
İnşallah canım hepimizin amacı aynı,Hosbulduk canim menuyu aksam yazarim bu grup cok aktif oldugu icin katilmaya karar verdiminşallah hepimiz hedeflerimize saglikli bir sekilde ulasiriz
Evet kesinlikle dikkatli olmazsak kilo çok çabuk alınıyor, bu nedenle hep kontrolümüz altında olmalıAfiyet olsun canim bende 68 dom 2 kilo aldim bugunden itibaren dikkat edecem artik ipin ucu kactimi yakalamak zor oluyor
Yinede pilavla birlesmesi ve onceki gunde kaçamak yapmis olmam sonucu kötü etkileyecekAfiyet olsun canım güzel neden üzgün surat koydun, muhallebi en azından bir baklava gibi değil daha hafif
Mecbur almis sayiyoruzUykunu aldıysan çok iyi, günaydın canım
İyi pazarlar. Biz pek konusmadik henüz :) kardes topikten size katildim. Orasi duruldu biraz tabi malum motivasyon düşüyor oyle. Bende buraya attim kendimi :)Selam kizlar iyi pazarlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?