🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Siz yaparsınız. Hem de. Çok güzel yaparsıniz canım siz çok güzel kilo verdiniz
Canım sende yapacaksın, ben sanki pat diye karar verip yapmadım, ne zor süreçlerden geçtim hatta bir ara ilaç takviye vs kullansam mı diye düşündüm, ama pes etmedim, bir gün olacak dedim çok şükür bi 10 kilodan kurtuldum, sen de başladın artık, zaten en sancılı süreç karar verip başlayabilmek, şimdi sıra kilo vermede, 75 olacaksın sonra bir bakmışsın 69 sonra 65 ve ondan sonra 60 inan çok yakınında

G guziss35 sadece iki aylık bir kesit, bir de 7 gün hurma yoğurt yapmış halim düşün, iki ayda 1 kilo bile verememiş hatta almışım, diğer aylarda aynı tabi ne üzücü her gün diyet psikolojisi cabası. Her neyse geldi geçti, en büyük motivasyon yine kendimiz, ne oldu bilmiyorum ama canıma tak etti herhalde ki sonrası iyi oldu, bırakırsam yeniden alırım kilo
verdiğim kilonun hiçç bir anlamı kalmaz, bu nedenle hep dikkatli olmalıyım olacağız inşallah hep birlikte

aynı benim durum canım kaç aydır bende böyleydim neyseki bi yerden tutup başladım çok şükür ve yavaş yavaş gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…