Kahvaltımı erken yaptim ama evde yemek yoktu oglende menemen yedimSen nasılsın canımnasıl başladın güne
Kahvaltımı erken yaptim ama evde yemek yoktu oglende menemen yedim
Merhaba canım, ekmeği sadece sabahları lıp protein ağırlıklı beslenirsek ödem kalmaz,Selâmlar arkadaşlar nasılsınız?
Benim de 3gun biraz kacamakli geçti.
Yarın da lahana çorbası yapayım diyorum.
Var mı güzel detoks etkisi yapacak bir tarifiniz.
Geri dikeceğiz artık telafi için yaşanmamış onca gün var elimizden geleni arkamıza koymamak şartıyla yola devamKuzum can sağlığı olsun yeter ki, biz o camları yerine takmasını da biliriz Allah'ın izniyle
Ne güzel söyledin, yola devam başka çaresi yok, biz bu sefer daha bilinçliyiz tecrübemiz sayesinde, düşsek bile yeniden doğrulup kalkacağız,Geri dikeceğiz artık telafi için yaşanmamış onca gün var elimizden geleni arkamıza koymamak şartıyla yola devam
Bencede kuzum benim çok çok üşüme işim çok fena
Bende öyle bakalım bu hafta kilo verecek miyim,Bencede kuzum benim çok çok üşüme işim çok fenabak iki gün yedim gece resmen terledim yemek ve üşümeK arasında sanırım benim metobolizmamda bir bağ var o yüzden bu kış aylarını hafta sonu yiyerek hafta içinde diyetle geçecek çok büyük performans olmaz sadece koruya bilirim
Harikasın canımCocuklar uyuyo gene bu saattesofra hazir esimi bekliyorum. Yerinde yürümeye devam
Gece uyku yok desene. Kolay gelsinCocuklar uyuyo gene bu saattesofra hazir esimi bekliyorum. Yerinde yürümeye devam
Normalde daha gec yiyoduk 19.30 gibi. Covitten dolayi saatini öne cektiler ama pazara gitti bu aksam :)Harikasın canım. Eşin geç geliyor sanırım
Maalesef yine olmayacak gibi. Napsam gunduz uyumasina engel olamiyorumGece uyku yok desene. Kolay gelsin
bence iyi canım afiyet olsun :))21 aralık 2020 menusu
Saat 9.00
Peynirli yumurta
Nescafe
5 zeytin
Yarim simit
13.00
2 yumurtayla menemen
Az ekmek
16.30
Turk kahvesi +kurumeyve+findik
19.30
1.5 kepçe ezogelin çorbası
7 kofte az patates
Yarim kase dereotlu yogurt
Salata
Sanki aksami cok kaçırmış gibi hissettim
Spor 45 dk yerinde yurume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?