İyi yapmışsın etkisi azalmamıştırSüper
Bem de 1 saat yürüdüm kendimi çok yormadan10 dakka mecburi ara verdim .umarım etkisi azalmamıştır.
Helal olsun sanaBugun cok gelemedim gorumcem geldi.
Merak etmeyin kaçamak yok
Haklisin burasi senin günlüğün, ama motivasyon içinde sohbet edebilevek birileride olmasi lazim. Bende açtım günlük ama aktif olmuyor tabi kimse yokKızlar buraya yeni üye alımı olsun istemiyorum, burada hepinizi az çok tanıyorum ve böyle devam etmek istiyorum, çünkü gelen 2 gün gelip gidiyor, burası günlük, yarışma grubu değil, ben de kaptan değilimelimden geldiğince burada olacağım ve korumayı burada yapacağım, ama sizlerin motivasyonu düşerse istediğiniz yerde devam etme hakkınız var, sevgiler
Ama dayanabilecek misin o kadar uzun sure. Acikirsan 8 gibi yogurt yulaf ye bariHelal olsun sanabende akşam yemedim, bu hafta kilo vermek istiyorum çünkü
Canım öyle ama yeterince varız bence, hepimiz azimle devam etsek bize bol motivasyon olur zaten gelip gidenler olunca benim motivasyonun daha çok düşüyorHaklisin burasi senin günlüğün, ama motivasyon içinde sohbet edebilevek birileride olmasi lazim. Bende açtım günlük ama aktif olmuyor tabi kimse yok
Dayanırım sanırım, öğlen yedim ara yaptım, ben ilk ay haftada 2 gün tek öğün yapıyordum alışık bünyeAma dayanabilecek misin o kadar uzun sure. Acikirsan 8 gibi yogurt yulaf ye bari
Aman dikkat et. Yerinde yurume leslie falan yap once ısın alışsin vucutBu arada dün callanatıc videosunu çok az yapabildim, inanılmaz zor bir yerimi sakatlarım diye korktum ama bu gün yeniden devam edeceğim, hareketleri iyi anlamak lazım yoksa sakatlar alimallah
Ben acimdan ölürdüm herhalde. Tatli duskunlugun yoktur senin kesin. İnsülin direnci olsa duramazsinDayanırım sanırım, öğlen yedim ara yaptım, ben ilk ay haftada 2 gün tek öğün yapıyordum alışık bünye
Haklisin ben dahada kabul et anlaminda soylemedim. Yeterliyiz şuan :)Canım öyle ama yeterince varız bence, hepimiz azimle devam etsek bize bol motivasyon olur zaten gelip gidenler olunca benim motivasyonun daha çok düşüyor
Arada bisiklet sürüyorum antremanlıyım diye düşündüm, aslında çok kolay görünüyor ama nasıl çalıştırıyor kasları 10 dk. Da pert oldumAman dikkat et. Yerinde yurume leslie falan yap once ısın alışsin vucut
İnsülin direnci yok yıllar önce baktırdım, ama karbonhidrat az yenince direnç kırılıyor, sende zamanla kuracaksın bu direnci inşallahBen acimdan ölürdüm herhalde. Tatli duskunlugun yoktur senin kesin. İnsülin direnci olsa duramazsin
Bı bakayım ben de. Bı de bugün kızımla parka çıktık 1 saat yürümüşümdür.Google fit fardı o çok güzeldi ama telefonum güncellendi yeniden yükleyemedim
Kg verdikçe kiriliyor. Suan 2019da kg vermeye başladığımdaki kiloya yaklaştım. O yuzden bundan sonraki surec beni dahada heyecanlandiriyo :) sizin sporlari gorunce benimde yapasim geldi. Bu aksam yaparim birşeylerİnsülin direnci yok yıllar önce baktırdım, ama karbonhidrat az yenince direnç kırılıyor, sende zamanla kuracaksın bu direnci inşallah
Bence hepimiz azimliyiz ve böyle daha güzel olacakHaklisin ben dahada kabul et anlaminda soylemedim. Yeterliyiz şuan :)
Yap yap mutlaka, inan 5 kilo spor ile verilince 10 kilo gibi görüntü sağlıyorKg verdikçe kiriliyor. Suan 2019da kg vermeye başladığımdaki kiloya yaklaştım. O yuzden bundan sonraki surec beni dahada heyecanlandiriyo :) sizin sporlari gorunce benimde yapasim geldi. Bu aksam yaparim birşeyler
Ben de deneyeyim bir çok merak ettim.Arada bisiklet sürüyorum antremanlıyım diye düşündüm, aslında çok kolay görünüyor ama nasıl çalıştırıyor kasları 10 dk. Da pert oldum
Helal olsunBı bakayım ben de. Bı de bugün kızımla parka çıktık 1 saat yürümüşümdür.
Ausla kilo verirken günde 1 saat tempolu yürüyordum. Vay be. Ve gerçekten sıkı olmuştu vücudum . Şuan kızımla evle işle zor oluyor.Yap yap mutlaka, inan 5 kilo spor ile verilince 10 kilo gibi görüntü sağlıyor
Bizimde salonda duruyor ama ben trambolinde en fazla 200 zıplıyabiliyorum, bu callanatıc pilates gibi bir şey, TV izlerken bile yapılır aslında, hemen yüklenmemek lazım, alıştıra alıştıra yapsam baya fark eder benceBen de deneyeyim bir çok merak ettim.
Aslind trampolin var salonda düzenli ziplasam iyi olacak ama çocuklar ben zıplamaya başlayınca hemen ggeliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?