🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Haklisin burasi senin günlüğün, ama motivasyon içinde sohbet edebilevek birileride olmasi lazim. Bende açtım günlük ama aktif olmuyor tabi kimse yok

Bu arada dün callanatıc videosunu çok az yapabildim, inanılmaz zor bir yerimi sakatlarım diye korktum ama bu gün yeniden devam edeceğim, hareketleri iyi anlamak lazım yoksa sakatlar alimallah

Haklisin burasi senin günlüğün, ama motivasyon içinde sohbet edebilevek birileride olmasi lazim. Bende açtım günlük ama aktif olmuyor tabi kimse yok
Canım öyle ama yeterince varız bence, hepimiz azimle devam etsek bize bol motivasyon olur zaten gelip gidenler olunca benim motivasyonun daha çok düşüyor

Bu arada dün callanatıc videosunu çok az yapabildim, inanılmaz zor bir yerimi sakatlarım diye korktum ama bu gün yeniden devam edeceğim, hareketleri iyi anlamak lazım yoksa sakatlar alimallah
Aman dikkat et. Yerinde yurume leslie falan yap once ısın alışsin vucut

İnsülin direnci yok yıllar önce baktırdım, ama karbonhidrat az yenince direnç kırılıyor, sende zamanla kuracaksın bu direnci inşallah
Kg verdikçe kiriliyor. Suan 2019da kg vermeye başladığımdaki kiloya yaklaştım. O yuzden bundan sonraki surec beni dahada heyecanlandiriyo :) sizin sporlari gorunce benimde yapasim geldi. Bu aksam yaparim birşeyler

Kg verdikçe kiriliyor. Suan 2019da kg vermeye başladığımdaki kiloya yaklaştım. O yuzden bundan sonraki surec beni dahada heyecanlandiriyo :) sizin sporlari gorunce benimde yapasim geldi. Bu aksam yaparim birşeyler
Yap yap mutlaka, inan 5 kilo spor ile verilince 10 kilo gibi görüntü sağlıyor

Arada bisiklet sürüyorum antremanlıyım diye düşündüm, aslında çok kolay görünüyor ama nasıl çalıştırıyor kasları 10 dk. Da pert oldum
Ben de deneyeyim bir çok merak ettim.
Aslind trampolin var salonda düzenli ziplasam iyi olacak ama çocuklar ben zıplamaya başlayınca hemen ggeliyorlar

Ben de deneyeyim bir çok merak ettim.
Aslind trampolin var salonda düzenli ziplasam iyi olacak ama çocuklar ben zıplamaya başlayınca hemen ggeliyorlar
Bizimde salonda duruyor ama ben trambolinde en fazla 200 zıplıyabiliyorum, bu callanatıc pilates gibi bir şey, TV izlerken bile yapılır aslında, hemen yüklenmemek lazım, alıştıra alıştıra yapsam baya fark eder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…