Benimde bu haftayı çok verimli geçirmem lazım haftaya eşimi ailesine gidiyoruz hataya o yemeklere ne kadar dayanabilirim bilmiyorummBu hafya verimli gececek inşallah. Dun aksam cok guzel sebzeler aldirdim eşime :) dünden az yemek kaldi ama yine de portakalli kereviz yapsam diyorum cok ozlemisiz :)
Gürültüsüz hareketsiz bir spora benziyor. Etkili mi ben de yapsam.Callanetics_10_hour_Challengmpee4.mp4 burada Türkçe olarak anlatıyor daha iyi ve ben indiriyorum şimdi
kural var mi bilmyrmgünaydın enerjisi bol hanımlar beni de araniza alır mısınız
evet canım evde kırmızı yeşil biber brokoli havuç vs evde yapıyorumÇok güzel canım, fırın sebze evde mi yapıyorsun, neler koyuyorsun içine
Bence çok etkili ama dikkatli yapmak lazım skatlayabilirGürültüsüz hareketsiz bir spora benziyor. Etkili mi ben de yapsam.
Ellerine sağlıkevet canım evde kırmızı yeşil biber brokoli havuç vs evde yapıyorum
İyi günler canım kalabalık olduk bayagünaydın enerjisi bol hanımlar beni de araniza alır mısınız
teşekkür ederim canımİyi günler canım kalabalık olduk baya, kusura bakma olur mu, kilo vermede başarılar dilerim
Ben de indirmiştim saymıyor. Devamlı bakmak lazım kaldırdım.Bu gün eve gitmedim arkadaşımla yürüdüm , adımsayar yüklemiştim ama sadece 19 adım saymışbence en az 40 dk yürüdük, çok iyi geldi, uzun zamandır hep öğlen eve gidiyorum özlemişim doğrusu
SüperBu gün eve gitmedim arkadaşımla yürüdüm , adımsayar yüklemiştim ama sadece 19 adım saymışbence en az 40 dk yürüdük, çok iyi geldi, uzun zamandır hep öğlen eve gidiyorum özlemişim doğrusu
Google fit fardı o çok güzeldi ama telefonum güncellendi yeniden yükleyemedimBen de indirmiştim saymıyor. Devamlı bakmak lazım kaldırdım.
Varsa güzel bir program bildiğiniz önerinize talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?