🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu hafya verimli gececek inşallah. Dun aksam cok guzel sebzeler aldirdim eşime :) dünden az yemek kaldi ama yine de portakalli kereviz yapsam diyorum cok ozlemisiz :)
Benimde bu haftayı çok verimli geçirmem lazım haftaya eşimi ailesine gidiyoruz hataya o yemeklere ne kadar dayanabilirim bilmiyorumm

Bu gün eve gitmedim arkadaşımla yürüdüm , adımsayar yüklemiştim ama sadece 19 adım saymış bence en az 40 dk yürüdük, çok iyi geldi, uzun zamandır hep öğlen eve gidiyorum özlemişim doğrusu

Ben de indirmiştim saymıyor. Devamlı bakmak lazım kaldırdım.
Varsa güzel bir program bildiğiniz önerinize talibim

Süper
Bem de 1 saat yürüdüm kendimi çok yormadan 10 dakka mecburi ara verdim .umarım etkisi azalmamıştır.

Menüm

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
El büyüklüğünde yufka ekmek

Öğlen
Rosto
Çorba
Sütlaç (yemekhane yemekleri güzel çıkmış bu gün bir deneyeyim dedim, normalde öğlen yemiyorum

Saat 3 gibi
Ayran ( çok metettiler ikram olunca içtim
2 mandalina (bahçeden gelmiş o da ikramdı )

Akşam yemedim, evde lahmacun vardı yesem mi dedim ama iyi ki yemedim

40-50 dk yürüyüş
Su 1 lt ama 2 ye yaklaşır.

Kızlar buraya yeni üye alımı olsun istemiyorum, burada hepinizi az çok tanıyorum ve böyle devam etmek istiyorum, çünkü gelen 2 gün gelip gidiyor, burası günlük, yarışma grubu değil, ben de kaptan değilim elimden geldiğince burada olacağım ve korumayı burada yapacağım, ama sizlerin motivasyonu düşerse istediğiniz yerde devam etme hakkınız var, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…