afiyet olsun canım mis miss akşam benimde karnım çok acıktı kahvaltıyı iple çektim
Afiyet olsun. Ben de kahvaltıda salatayı çok yaparım severim.
Afiyet olsun.afiyet olsun canım mis miss akşam benimde karnım çok acıktı kahvaltıyı iple çektim
sağol canımAfiyet olsun.
Mis gibi
Sağol canımafiyet olsun canım mis miss akşam benimde karnım çok acıktı kahvaltıyı iple çektim
Sağol canımAfiyet olsun. Ben de kahvaltıda salatayı çok yaparım severim.
Akdenizli olmamdan sanırım.
Zeytin salatası, yumurta salatası, börülce salatası, yeşil fasulye salatası hmmmm ben de yapayım bugün.
Canım o hem korumada hem ders çalışıyor, arada gelir amaM Minikkelebk nerelerde ben mi dikkat etmedim acaba
anladım canımmCanım o hem korumada hem ders çalışıyor, arada gelir ama
Bence daha iyi sürekli takipte olmasıcumartesi oğlumun doğum günü diyetisyenle görüştüm nasıl yaparım diye bir küçük ince dilim pasta yiyebilirsin diye
online diyetin bu tarafını sevdim istediğin her şeyi sorabiliyosun
amin canım çok sağollBence daha iyi sürekli takipte olmasışimdiden Paşa'nın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllarınız olsun
Aksam birsey yemedigine cok sevindim cok guzel eksi görürsün bu hafta. Bende eksilme yok :'(Bence daha iyi sürekli takipte olmasışimdiden Paşa'nın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllarınız olsun
Bugun cok gelemedim gorumcem geldi.
Merak etmeyin kaçamak yok
Çok güzel inmişsin.benim de gönlümden geçen 57 ama şu an 65 e şükrederim.boy 1.58 olunca en güzeli ellilerO zamanlar 84le başlamıştım 58e kadar geldim.
Afiyet olsun
Ben de attım bir posta :))serdim bile :)Tünaydin. Geç kahvalti yaptik bugun. Ancak ortaligi topladim simdi bulaşıkları halledip makinaya camasir atarim :)
Yok canım nerede hafta sonu artılarını temizliyorumAksam birsey yemedigine cok sevindim cok guzel eksi görürsün bu hafta. Bende eksilme yok :'(
Aslında 158 e 65 de yakışıyor, benden söylemesi, hele de spor yaparsansüper. Dün diyemedim bugün diyeyim :)
Çok güzel inmişsin.benim de gönlümden geçen 57 ama şu an 65 e şükrederim.boy 1.58 olunca en güzeli elliler
Afiyet olsuno beyaz küçük şeyler nedir?
Ben de attım bir posta :))serdim bile :)
Ay ne güzel yürüyüş yapmışsın, yediğin bulgur olsun canım, şeker un olmasın daSelâmlar
Yağmur çamur demeden çocuklarla 40 dj yürüyüş yaptık .
Hala kahvaltı yapmadım.
Dün akşam oğlumla eşim eve geç geldi onlara sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Biraz tadın bakayım derken 6yk lahana turşusu ile yedim.
O yüzden bu saate kadar bişey yemedim.
Erimiş mıdır bilmiyorum.
Markete çıkmadan önce de biraz et ve kemik suyu ile bir kapya biber ekleyip lahana çorbası yaptım.
Acıkınca içeceğim limonlu acılı .
İnşallah faydası olur. Bugün yarın bu şekilde planladim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?