🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltım akşam yemedim ya acısını çıkardım
Eki Görüntüle 2746032
Afiyet olsun. Ben de kahvaltıda salatayı çok yaparım severim.
Akdenizli olmamdan sanırım.

Zeytin salatası, yumurta salatası, börülce salatası, yeşil fasulye salatası hmmmm ben de yapayım bugün.

Afiyet olsun. Ben de kahvaltıda salatayı çok yaparım severim.
Akdenizli olmamdan sanırım.

Zeytin salatası, yumurta salatası, börülce salatası, yeşil fasulye salatası hmmmm ben de yapayım bugün.
Sağol canım ben akşam kalan salatayı koydum, soğan yoktu içinde , bende çok severim

cumartesi oğlumun doğum günü diyetisyenle görüştüm nasıl yaparım diye bir küçük ince dilim pasta yiyebilirsin diye
online diyetin bu tarafını sevdim istediğin her şeyi sorabiliyosun
Bence daha iyi sürekli takipte olması şimdiden Paşa'nın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllarınız olsun

Bugun cok gelemedim gorumcem geldi.
Merak etmeyin kaçamak yok
süper. Dün diyemedim bugün diyeyim :)
O zamanlar 84le başlamıştım 58e kadar geldim.
Çok güzel inmişsin.benim de gönlümden geçen 57 ama şu an 65 e şükrederim.boy 1.58 olunca en güzeli elliler
Kahvaltım akşam yemedim ya acısını çıkardım
Eki Görüntüle 2746032
Afiyet olsun o beyaz küçük şeyler nedir?
Tünaydin. Geç kahvalti yaptik bugun. Ancak ortaligi topladim simdi bulaşıkları halledip makinaya camasir atarim :)
Ben de attım bir posta :))serdim bile :)

Selâmlar
Yağmur çamur demeden çocuklarla 40 dj yürüyüş yaptık .
Hala kahvaltı yapmadım.

Dün akşam oğlumla eşim eve geç geldi onlara sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Biraz tadın bakayım derken 6yk lahana turşusu ile yedim.

O yüzden bu saate kadar bişey yemedim.
Erimiş mıdır bilmiyorum.

Markete çıkmadan önce de biraz et ve kemik suyu ile bir kapya biber ekleyip lahana çorbası yaptım.

Acıkınca içeceğim limonlu acılı .

İnşallah faydası olur. Bugün yarın bu şekilde planladim bakalim

Aslında 158 e 65 de yakışıyor, benden söylemesi, hele de spor yaparsan

O top olan peynir

Ay ne güzel yürüyüş yapmışsın, yediğin bulgur olsun canım, şeker un olmasın da erimiş gitmiştir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…