Her şey sağlıklı beslenmeye çıkıyor, şeker hastalığı bile, sağlıklı beslenenler de normal seyrinde oluyor canım,
Ben şundan sordumHer şey sağlıklı beslenmeye çıkıyor, şeker hastalığı bile, sağlıklı beslenenler de normal seyrinde oluyor canım,
ÖyleHer şey sağlıklı beslenmeye çıkıyor, şeker hastalığı bile, sağlıklı beslenenler de normal seyrinde oluyor canım,
Evet canım farketmişsin zaten, ne kadar az karbonhidrat alırsak o kadar az acıkıyoruz, kan değerleri normalleşmeye başlıyor, aslına bakılırsa kilo vermekten ziyade sağlığımız için sağlıklı beslenmeliyizBen şundan sordum
Maşallah şu ara o eskideki deli gibi iştahım doymak bilmez hallerim gitti.doyma hissini daha çok yaşıyorum.sabahları da gayet iyiyim kahvaltılarımda.1 1.5 saat geciktiriyorum zorlanmadan.eskiden daha zordu.
Acaba insülinim normal seyrine mi döndü diye düşündüm.belki de alışmışımdır.belki de beyaz unu azaldıkça daha az yeme isteği oluşmuştur.şekerim yok bildiğim kadarıyla ama ölçtürmedim de.Gebeliklerimde vardı şeker hastalığım sonra geçti.öyle aklıma geldi sorayim dedim.
Bence süper olur lahana çorbası.Selâmlar
Yağmur çamur demeden çocuklarla 40 dj yürüyüş yaptık .
Hala kahvaltı yapmadım.
Dün akşam oğlumla eşim eve geç geldi onlara sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Biraz tadın bakayım derken 6yk lahana turşusu ile yedim.
O yüzden bu saate kadar bişey yemedim.
Erimiş mıdır bilmiyorum.
Markete çıkmadan önce de biraz et ve kemik suyu ile bir kapya biber ekleyip lahana çorbası yaptım.
Acıkınca içeceğim limonlu acılı .
İnşallah faydası olur. Bugün yarın bu şekilde planladim bakalim
Çok güzel büşracım15 dk leslie 13 dk bolgesel yapildi. 17 dk da yuruyus yapip 45e tamamlicam
Fazla insülin salgılanıyor vücutta sanırım, ama glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenerek bu direnç kırılabilir, Karatay diyeti çok önerilir,
Çok güzel menü canım.afiywt olsun.Bu gün menüm
Sabah
2 yumurta
zeytin
peynir
salata
yoğurt
1 yuvarlak kepekli ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
Balık
Salata
1 bardak şalgam
Ben süt ve üzüm hurma fındık ile karşımı seviyorum ama çok tarifleri var, poğaça falan yapıyorlar kahvaltı için, ya da kurabiyeYulaf ezmesi aldım bugün.
Önerebileceğiniz güzel tarif var mı???
Kakao ve sutle un gibi yaptığımı yulafi pisiriyorum. İcine 1 tk bal katıyorum. Evdeki meyvelerden cok az ekleyip yiyorum :) daha oncede meyve topu yapmistim,havuc topu yapmıştım ara öğün icinYulaf ezmesi aldım bugün.
Önerebileceğiniz güzel tarif var mı???
Bu hafta kilonu merak ediyorum çok güzel bir eksi gelecek benceKakao ve sutle un gibi yaptığımı yulafi pisiriyorum. İcine 1 tk bal katıyorum. Evdeki meyvelerden cok az ekleyip yiyorum :) daha oncede meyve topu yapmistim,havuc topu yapmıştım ara öğün icin
Oyy ben seni yalnız bırakır miyim kuzumÇay keyfi yapıyorumbuyurun beraber içelim
Efser neredesin kuzum hadi M Minikkelebk ders çalışıyor ama sen de yoksun
Yok ya tartiliyorum hic eksilme yokBu hafta kilonu merak ediyorum çok güzel bir eksi gelecek bence
Afiyet olsun nescafe ile muz yedim bende hurmada vardiÇay keyfi yapıyorumbuyurun beraber içelim
Efser neredesin kuzum hadi M Minikkelebk ders çalışıyor ama sen de yoksun
Sağol canımOyy ben seni yalnız bırakır miyim kuzum
Afiyet olsun
Yok yok olumlu düşün cumaya birdenbire inecek o kiloYok ya tartiliyorum hic eksilme yok
Afiyet olsun canımAfiyet olsun nescafe ile muz yedim bende hurmada vardi
Evet bitmek uzere artik. Aslinda inmeliydi o sislik falan ama nasip artık. Yilbasinda hedefimi tutturmus olmak cok isterim. Ama asil hatam kasim ayini çok verimsiz gecirmek olduAfiyet olsun canımregl olmuştum değil mi, dikkat edersen sonrasında 2 kilo birden iner
Olsun canım önümüzde çok zaman var, bu 2 hafta daha dikkatli olursan o 2 kiloyu hayli hayli verirsinEvet bitmek uzere artik. Aslinda inmeliydi o sislik falan ama nasip artık. Yilbasinda hedefimi tutturmus olmak cok isterim. Ama asil hatam kasim ayini çok verimsiz gecirmek oldu
Cok guzel motive ediyosun yaa Allah razi olsunOlsun canım önümüzde çok zaman var, bu 2 hafta daha dikkatli olursan o 2 kiloyu hayli hayli verirsindaha 70 leri göreceksin incecik olacaksın, sakın bırakma olur mu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?