🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Her şey sağlıklı beslenmeye çıkıyor, şeker hastalığı bile, sağlıklı beslenenler de normal seyrinde oluyor canım,
Ben şundan sordum
Maşallah şu ara o eskideki deli gibi iştahım doymak bilmez hallerim gitti.doyma hissini daha çok yaşıyorum.sabahları da gayet iyiyim kahvaltılarımda.1 1.5 saat geciktiriyorum zorlanmadan.eskiden daha zordu.
Acaba insülinim normal seyrine mi döndü diye düşündüm.belki de alışmışımdır.belki de beyaz unu azaldıkça daha az yeme isteği oluşmuştur.şekerim yok bildiğim kadarıyla ama ölçtürmedim de.Gebeliklerimde vardı şeker hastalığım sonra geçti.öyle aklıma geldi sorayim dedim.

Evet canım farketmişsin zaten, ne kadar az karbonhidrat alırsak o kadar az acıkıyoruz, kan değerleri normalleşmeye başlıyor, aslına bakılırsa kilo vermekten ziyade sağlığımız için sağlıklı beslenmeliyiz

Bence süper olur lahana çorbası.

15 dk leslie 13 dk bolgesel yapildi. 17 dk da yuruyus yapip 45e tamamlicam
Çok güzel büşracım
Fazla insülin salgılanıyor vücutta sanırım, ama glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenerek bu direnç kırılabilir, Karatay diyeti çok önerilir,
Bu gün menüm
Sabah
2 yumurta
zeytin
peynir
salata
yoğurt
1 yuvarlak kepekli ekmek

Ara
2 kuru kayısı

Akşam
Balık
Salata
1 bardak şalgam
Çok güzel menü canım.afiywt olsun.

Yulaf ezmesi aldım bugün.
Önerebileceğiniz güzel tarif var mı???
Ben süt ve üzüm hurma fındık ile karşımı seviyorum ama çok tarifleri var, poğaça falan yapıyorlar kahvaltı için, ya da kurabiye hatta yumurta ile omlet vs. Oluyormuş, ama çok abartma kahvaltıda tüket bence fazlası yine kilo vermeni zorlaştırabilir

Kakao ve sutle un gibi yaptığımı yulafi pisiriyorum. İcine 1 tk bal katıyorum. Evdeki meyvelerden cok az ekleyip yiyorum :) daha oncede meyve topu yapmistim,havuc topu yapmıştım ara öğün icin
Bu hafta kilonu merak ediyorum çok güzel bir eksi gelecek bence

Evet bitmek uzere artik. Aslinda inmeliydi o sislik falan ama nasip artık. Yilbasinda hedefimi tutturmus olmak cok isterim. Ama asil hatam kasim ayini çok verimsiz gecirmek oldu
Olsun canım önümüzde çok zaman var, bu 2 hafta daha dikkatli olursan o 2 kiloyu hayli hayli verirsin daha 70 leri göreceksin incecik olacaksın, sakın bırakma olur mu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…