Bulgur sorun etmez. Pirinc ve makarnadab uzak durmali :)Selâmlar
Yağmur çamur demeden çocuklarla 40 dj yürüyüş yaptık .
Hala kahvaltı yapmadım.
Dün akşam oğlumla eşim eve geç geldi onlara sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Biraz tadın bakayım derken 6yk lahana turşusu ile yedim.
O yüzden bu saate kadar bişey yemedim.
Erimiş mıdır bilmiyorum.
Markete çıkmadan önce de biraz et ve kemik suyu ile bir kapya biber ekleyip lahana çorbası yaptım.
Acıkınca içeceğim limonlu acılı .
İnşallah faydası olur. Bugün yarın bu şekilde planladim bakalim
Çok güzel canım15 dk leslie 13 dk bolgesel yapildi. 17 dk da yuruyus yapip 45e tamamlicam
Bende insulin direnci var mesela. Ve kontrol etmekte cok zorlaniyorum. Pcos ta var.Kızlar şeker hastalığını annemden biliyorum.insulin salgılama olayını da .ama şu "insülin direncini kırma " olayı nedir bilen var mı.kırdığımızda nereden anlıyoruz.iştahımızı etkiliyor mu???
Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Fazla insülin salgılanıyor vücutta sanırım, ama glisemik indeksi düşük yiyeceklerle beslenerek bu direnç kırılabilir, Karatay diyeti çok önerilir,Kızlar şeker hastalığını annemden biliyorum.insulin salgılama olayını da .ama şu "insülin direncini kırma " olayı nedir bilen var mı.kırdığımızda nereden anlıyoruz.iştahımızı etkiliyor mu???
Bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
Evet canım, zamanla bunları hayatına geçirirsin, mesela diyette en fazla 2 porsiyon meyve yenmeli fazlası insülin direncini artırır, mesela pişmiş patates havuç glisemik indeksi yüksek fazla tüketilmemelidir, bunlara dikkat edersen hem kilo verir hem direnci kırarsın,Pek anlamiyorum oranlardan. Sadece meyve ve kurumeyve yerken bile porsiyon kontrolu sart
Cok guzel bence eksi getirir bu menuler :)Bu gün menüm
Sabah
2 yumurta
zeytin
peynir
salata
yoğurt
1 yuvarlak kepekli ekmek
Ara
2 kuru kayısı
Akşam
Balık
Salata
1 bardak şalgam
Şansa da bu aksam yemekte havuc patateste vardiEvet canım, zamanla bunları hayatına geçirirsin, mesela diyette en fazla 2 porsiyon meyve yenmeli fazlası insülin direncini artırır, mesela pişmiş patates havuç glisemik indeksi yüksek fazla tüketilmemelidir, bunlara dikkat edersen hem kilo verir hem direnci kırarsın,
Ay artık gelsinCok guzel bence eksi getirir bu menuler :)
Sen biraz daha bildiğin gibi devam et bence, 90 larda daha düzeltirsin menüleriŞansa da bu aksam yemekte havuc patateste vardi
Afiyet olsun canım cok Güzel23 aralik 2020 menüsü
Saat 12.00
Sucuklu yumurta
2 dilim tam bugday ekmeği
Nescafe
1 kup peynir
4 5 zeytin
Rezene
14.50
Yarim kase corba
Yarim kase yogurt
16.30
Turk kahvesi
Bir tane bisküvi
18.45
1 kase brokoli corbasi
1 kase portakalli kereviz yemeği
Yogurt
1 dilim ekmek
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 1.5 dlm kepekli ekmek
1 haşlanmış yum.10 zeytin çeri 4 çatal peynir 2 çk tahin pekmez maydonoz
Ara biraz yasaklı birşey bir avuç yer fıstığı
Akşam
1 lahmacun 1 br ayran salata
1 saat yürüyüş
Şu 1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?