- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Yulaf ezmesi aldım bugün.
Önerebileceğiniz güzel tarif var mı???
Yulaf ezmesi aldım bugün.
Önerebileceğiniz güzel tarif var mı???
Tebrik ederim canım çok güzelGünaydın hanımlar1 haftada giden -1.3✌✌✌
Tebrik ederim canım artık her hafta bildirecek misin listeye yazayım isminiGünaydın hanımlar1 haftada giden -1.3✌✌✌
Teşekkür ederim evet bildiricem ama bu ay ayın 1 ile 10 u arası hatayda olucam ozaman bildirim yapamam isterseniz dönünce ekleyinTebrik ederim canım artık her hafta bildirecek misin listeye yazayım ismini
Günaydın canım hayırlı cumalar dilerimGünaydın kizlar hayırlı cumalar
Sorun değil canım yeter ki bırakma diyeti olmadığın zaman yazmayız kilonuTeşekkür ederim evet bildiricem ama bu ay ayın 1 ile 10 u arası hatayda olucam ozaman bildirim yapamam isterseniz dönünce ekleyin
Hiç niyetim yok hatayda biraz zor olucak ama eşimin ailesi yemeyince bozuluyorlar elimden geleni yapıcamSorun değil canım yeter ki bırakma diyeti olmadığın zaman yazmayız kilonu
Dünkü detoks ise yaramis gibi tebrik ederimResim yükleyemedim internet zayıf sanırım ondan
Geçen hafta 65.05 kg
Bu hafta. 64.25 kg
Fark. 0,80 kg
Yaa çok güzel tebrik ederimmmMusmutlu gunaydinlarrrrhayirli cumalar
Gecen hafta 102
Bu hafta 100.6
Fark 1.4 :)
Hakikaten Hatay lezzetleri de bir başka oluyordurHiç niyetim yok hatayda biraz zor olucak ama eşimin ailesi yemeyince bozuluyorlar elimden geleni yapıcam
Listeye ekleyebilirsiniz
Evet canımDünkü detoks ise yaramis gibi tebrik ederim
çok tebrik ederimmResim yükleyemedim internet zayıf sanırım ondan
Geçen hafta 65.05 kg
Bu hafta. 64.25 kg
Fark. 0,80 kg
Wasamı yanımda götürücemHakikaten Hatay lezzetleri de bir başka oluyordurkarbonhidrata dikkat et az ye gerisini ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?