Kızlar sabah kahvaltısını iple çekiyorum
oooBir ara yapıyordum ama mayamı öldürdüm, uzun süre kullanmamıştım, gerçi kefir bana yaramıyor çok şişiriyor, çocuklar için yeniden maya bulsam iyi olur
Aslında protein tok tutuyor açlıktan değilde dolu dolu kahvaltıyı özledim diyeyim, şu an iyiyim, kız bu saatte uyuyamamen iyisi uyu .vakit geçsin.☺
Mayayı ben yapmadım arkadaşımdan almıştım, kefiri yapıyordum, çok kolay zaten, pişmiş süt oda sıcaklığına getirilip kefir mayası içine konuluyor ve 12-24 saat arası karanlık bir yerde mayalanıyor.oo
oooo zaman sen evde ekmek mayası yapmayı da biliyorsundur
Sadece yapıştırma yaptılar . Çok şükür burda parklar açık . Açık havaya çıkmayınca ben de daraliyorum . Hergun çıkıyoruz dışarıGecen yaz bende surebilirdim ama
Kilomu kaldırmaz diye binmek istemedim
Halbuki taşırdı belki
Bu yaz binecegim ins
Sahillerde filan artık kiralanma imkani oluyor
Su pandemi biterse bizde kullanırız ins :)
Yaaa cok gecmis olsun canım
Acik havayi fotoğraflartan gormek bile iyi geliyor banao dereceye geldik artık
Dikis atıldı mı oglusuna
Anam anamm ben nerelere gidem menuye gel
yok bilmiyorum.ama zayıf bir hatun olsam evde ekmek yapmayı da denerdim.yapanlara özeniyorum.hatta makinesini alırdım.annem ler almış.bütün ev ekmek kokuyor.ama ekmek denmez onaMayayı ben yapmadım arkadaşımdan almıştım, kefiri yapıyordum, çok kolay zaten, pişmiş süt oda sıcaklığına getirilip kefir mayası içine konuluyor ve 12-24 saat arası karanlık bir yerde mayalanıyor.
Ekmek yapmıyorum, eşim fırın ekmeği seviyor, çocuklar pek ekmek sevmez
Sen ekmek mayası biliyorsun gibi geldi bana
Ama cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdiBu gün menüm
Sabah 3 akşam 2 yumurta
Su 2 lt
Spor 30 dk bisiklet akşam callanatıc in birazını yaparım, hepsini yapamıyorum yavaş yavaş artık
Bakalım yarın ne kadar kilo gidecek
Boşver canım güzel kokuyor ama tereyağı ile doymak bilmiyor insanyok bilmiyorum.ama zayıf bir hatun olsam evde ekmek yapmayı da denerdim.yapanlara özeniyorum.hatta makinesini alırdım.annem ler almış.bütün ev ekmek kokuyor.ama ekmek denmez ona.kek gibi oluyor.çay ekmek yeter kahvaltıda.. ...neyse çok sakıncalı almamalıyım kesinlikle.
Canım çok güzel afiyet olsun24 Aralık menüsü
11.30
Peynirli yumurta
Nescafe
Zeytin
2 dlm ekmek
17.00
Kucuk kase kereviz
Yarim dilim ekmek
Turk kahvesi
3 tane yulafli şekersiz kurabiye
19.00
Salata balık
21.00
2 cay
4 ceviz
1 isirik çikolata
Yok bu saatte yemem artıkAma cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdi
Hakettin.inşallah güzel bir ekşi görürsünYok bu saatte yemem artıkbu gün 450-500 kalori almışım çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu
Aynen.yumurta peynir dururkenBoşver canım güzel kokuyor ama tereyağı ile doymak bilmiyor insan
İnşallah canımHakettin.inşallah güzel bir ekşi görürsün
Evde ekmek yapıyorsak o tereyağı yenecekAynen.yumurta peynir dururken
Dayanabiliyorsan cok iyi tabiki. Tabi nerdeyse aramizda 50 kg var sen dayanabilirsin belkiYok bu saatte yemem artıkbu gün 450-500 kalori almışım çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?