🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

oo

ooo o zaman sen evde ekmek mayası yapmayı da biliyorsundur
Mayayı ben yapmadım arkadaşımdan almıştım, kefiri yapıyordum, çok kolay zaten, pişmiş süt oda sıcaklığına getirilip kefir mayası içine konuluyor ve 12-24 saat arası karanlık bir yerde mayalanıyor.
Ekmek yapmıyorum, eşim fırın ekmeği seviyor, çocuklar pek ekmek sevmez
Sen ekmek mayası biliyorsun gibi geldi bana

Sadece yapıştırma yaptılar . Çok şükür burda parklar açık . Açık havaya çıkmayınca ben de daraliyorum . Hergun çıkıyoruz dışarı

yok bilmiyorum.ama zayıf bir hatun olsam evde ekmek yapmayı da denerdim.yapanlara özeniyorum.hatta makinesini alırdım.annem ler almış.bütün ev ekmek kokuyor.ama ekmek denmez ona.kek gibi oluyor.çay ekmek yeter kahvaltıda.....neyse çok sakıncalı almamalıyım kesinlikle.

Bu gün menüm
Sabah 3 akşam 2 yumurta

Su 2 lt
Spor 30 dk bisiklet akşam callanatıc in birazını yaparım, hepsini yapamıyorum yavaş yavaş artık

Bakalım yarın ne kadar kilo gidecek
Ama cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdi

Boşver canım güzel kokuyor ama tereyağı ile doymak bilmiyor insan

Ama cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdi
Yok bu saatte yemem artık bu gün 450-500 kalori almışım çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu

Yok bu saatte yemem artık bu gün 450-500 kalori almışım çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu
Hakettin.inşallah güzel bir ekşi görürsün

Dayanabiliyorsan cok iyi tabiki. Tabi nerdeyse aramizda 50 kg var sen dayanabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…