🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

dün akşam mezurayla ölçüm aldım 10 gün olmasına rağmen bacaklardan 2 cm diğer bölgelerden 1 er cm incelmişim ve aynada fark ediyo nasıl motive oluyorum anlatamam
Çok güzel zaten ilk zamanlarda ne kadar verirsen o kadar inceliyorsun canım, bu ara hiç düşürme motivasyonunu çok güzel şeyler olacak

Boyle boyle gidecek işte. Bende 90larda bir duraklama olur diye düşünüyorum. Giderek sporu arttirmam gerek. Bu hafta sanki gobek de kuculme oldu
Canım duraklama olmayacak, beynine öyle kodlama, takır takır gidecek, yalnız kahvaltıya ekmeği artır biraz şimdiden az yeme sakın hele sebze et salata yoğurt bunları ölçmeden doyana kadar ye

dün akşam mezurayla ölçüm aldım 10 gün olmasına rağmen bacaklardan 2 cm diğer bölgelerden 1 er cm incelmişim ve aynada fark ediyo nasıl motive oluyorum anlatamam
Bende gecen haftaydi sanirim ölçüm aldim. Haftaya 31 aralikta tekrar bakicam. Birde 15 günde bir giydigim tunik var şimdilik iki pantolona girmeye başladım. Krem rengi bir pantolonum var ona giremedim son denemede. Bakalim fark olcakmi
86 kgya dustugumde o pantolonlari dugmeli sekilde cikarabiliyodum. Hatta 80den düşünce daraltacaktim. Neyseki daraltmadan hamileliği ogrenmistim de hamileligin 4 5 ayina kadar giyebilmiştim

Canım duraklama olmayacak, beynine öyle kodlama, takır takır gidecek, yalnız kahvaltıya ekmeği artır biraz şimdiden az yeme sakın hele sebze et salata yoğurt bunları ölçmeden doyana kadar ye
Ya mesela omlet yada haslama yaptigimda ekmek yemiyorum ben

Ya mesela omlet yada haslama yaptigimda ekmek yemiyorum ben
Sen sabah en az 3-4 dilim ye bu hafta öğlen 2 akşam 2 ama öğlen akşam yerken şuna dikkat et 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe denk. Akşam 1 kepçe corba 2 kaşık bulgur yersen 2 dilim ekmeği yemeyeceksin patates bezelye pişmiş havuç bunları ekmek ile dönüştürmen kazım

benimde içine giremediğim kıyafetler var onları sabırsızlıkla bekl,iyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…