canım başlangıç kilo 15/12/2020 81,9
Tamam canım salı bildirimini bu gün kaydedelim bencanım başlangıç kilo 15/12/2020 81,9
22/12/2020 79,3
Çok güzeldün akşam mezurayla ölçüm aldım 10 gün olmasına rağmen bacaklardan 2 cm diğer bölgelerden 1 er cm incelmişim ve aynada fark ediyo nasıl motive oluyorum anlatamam
Tesekkur ederim. Bende sasirdim bu kadar beklemiyordum. Sanirim wc sorunum varmış haftaarasi ondam artidaymisimAy bu ne güzel bir bildirimtebrik ederim canım
Tesekkur ederimÇok güzel canım tebrik ederim
Boyle boyle gidecek işte. Bende 90larda bir duraklama olur diye düşünüyorum. Giderek sporu arttirmam gerek. Bu hafta sanki gobek de kuculme olduSağol canım, uzun zaman sonra 64 görmek çok iy geldi bana
Çok güzel yol katettin canım, aynen devam et incecik ve genç bir anne olacaksınTesekkur ederim. Bende sasirdim bu kadar beklemiyordum. Sanirim wc sorunum varmış haftaarasi ondam artidaymisim
Ben bu gece uyudum mu uyumadimmi anlamadimGece çocuklar sırasıyla uyandı ve yeni uyandım . Zaman biraz geçsin ben de tartilacagim.
Canım duraklama olmayacak, beynine öyle kodlama, takır takır gidecek, yalnız kahvaltıya ekmeği artır biraz şimdiden az yeme sakın hele sebze et salata yoğurt bunları ölçmeden doyana kadar yeBoyle boyle gidecek işte. Bende 90larda bir duraklama olur diye düşünüyorum. Giderek sporu arttirmam gerek. Bu hafta sanki gobek de kuculme oldu
Bende gecen haftaydi sanirim ölçüm aldim. Haftaya 31 aralikta tekrar bakicam. Birde 15 günde bir giydigim tunik vardün akşam mezurayla ölçüm aldım 10 gün olmasına rağmen bacaklardan 2 cm diğer bölgelerden 1 er cm incelmişim ve aynada fark ediyo nasıl motive oluyorum anlatamam
Ya mesela omlet yada haslama yaptigimda ekmek yemiyorum benCanım duraklama olmayacak, beynine öyle kodlama, takır takır gidecek, yalnız kahvaltıya ekmeği artır biraz şimdiden az yeme sakın hele sebze et salata yoğurt bunları ölçmeden doyana kadar ye
Ay inşallah. Özellikle kizlar okula basladiktan sonra bu durumdan cok etkilenirler. Kg her yerde basa bela. En cok ta kendi sagligimiz içinÇok güzel yol katettin canım, aynen devam et incecik ve genç bir anne olacaksın
62-58 arasında olmak istiyorumKaç kilo olmak istiyorsun peki,
teşekkür ederim canımTamam canım salı bildirimini bu gün kaydedelim ben
Sen sabah en az 3-4 dilim ye bu hafta öğlen 2 akşam 2 ama öğlen akşam yerken şuna dikkat et 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe denk. Akşam 1 kepçe corba 2 kaşık bulgur yersen 2 dilim ekmeği yemeyeceksinYa mesela omlet yada haslama yaptigimda ekmek yemiyorum ben
valla motivasyon tavan canım gayet iyi gidiyoÇok güzelzaten ilk zamanlarda ne kadar verirsen o kadar inceliyorsun canım, bu ara hiç düşürme motivasyonunu çok güzel şeyler olacak
Olursun canım, birazda spor yaparsan sarkmadan kilo verirsin62-58 arasında olmak istiyorum
benimde içine giremediğim kıyafetler var onları sabırsızlıkla bekl,iyorumBende gecen haftaydi sanirim ölçüm aldim. Haftaya 31 aralikta tekrar bakicam. Birde 15 günde bir giydigim tunik varşimdilik iki pantolona girmeye başladım. Krem rengi bir pantolonum var ona giremedim son denemede. Bakalim fark olcakmi
86 kgya dustugumde o pantolonlari dugmeli sekilde cikarabiliyodum. Hatta 80den düşünce daraltacaktim. Neyseki daraltmadan hamileliği ogrenmistim de hamileligin 4 5 ayina kadar giyebilmiştim
Bende öylevalla motivasyon tavan canım gayet iyi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?