Denerim canım.yine de şaşırdım yaa.dün iyiydi menüm.2 gün lahana çorbası vardı.bir gün kuru fasulye.onu öğlen de yedim.fazla oldu.bir gün lahmacun.normaşde 1 lahmacunla doymazdım ben ama büyük yapmışlardır belki...Menuleri yazarken senin kilonda baska biri yaziyormuş gözüyle bakip yorumla belki bulabilirsin sebebini
BESİN | ÖLÇÜ | MİKTAR |
Beyaz Ekmek | 1 İnce Dilim | 25 gr |
Kepek, Çavdar, Yulaf Ekmeği | 1 İnce Dilim | 25 gr |
Kepek, Çavdar, Yulaf Ekmeği | 1 İnce Dilim | 25 gr |
Etimek | 2 İnce Dilim | 20 gr |
Galeta | 1 Adet | 20 gr |
Grissini | 2 Adet | 20 gr |
Diyet Bisküviler | 1/2 (yarım) paket | 20 gr |
Pötübör Bisküvi | 3 Adet | 18 gr |
Kestane | 3 Adet | 30 gr |
Beyaz Keblebi | 1/2 (Yarım)Çay Bardağı | 20 gr |
Haşlanmış Mısır | 1/2 (yarım) Orta Boy | 80 gr |
Patlamış Mısır | 1 Su Bardağı | 20 gr |
Tane Mısır | 4 Yemek Kaşığı | 30 gr |
Patates | 1 Orta Boy | 90 gr |
Simit | 1/4 (çeyrek) Adet | 25 gr |
Yufka | 1/4 (çeyrek) Adet | 25 gr |
Yulaf Ezmesi | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Müsli | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Mercimek, Tarhana, Şehriye, Yayla Çorbası | 1 Kepçe | 125 ml |
Erişte | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Kısır | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Kuskus | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Makarna | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Bulgur Pilavı | 2 Yemek Kaşığı | 15 gr |
Pirinç Pilavı | 2 yemek kaşığı | 15 gr |
Bu hafta bakarız yediklerine, lahana bazı kişilerde şişkinlik yapar, kuru fasülye evet yenir ama lahmacun ile aynı haftaya denk gelince kilo vermeni yavaşlatnış olabilir, hiç canını sıkma haftaya güzel giderTeşekkürler
Denerim canım.yine de şaşırdım yaa.dün iyiydi menüm.2 gün lahana çorbası vardı.bir gün kuru fasulye.onu öğlen de yedim.fazla oldu.bir gün lahmacun.normaşde 1 lahmacunla doymazdım ben ama büyük yapmışlardır belki...
Not aldım canım Sağol.1 ince dilim ekmek değişimi
BESİN ÖLÇÜ MİKTAR Beyaz Ekmek 1 İnce Dilim 25 gr Kepek, Çavdar, Yulaf Ekmeği 1 İnce Dilim 25 gr Kepek, Çavdar, Yulaf Ekmeği 1 İnce Dilim 25 gr Etimek 2 İnce Dilim 20 gr Galeta 1 Adet 20 gr Grissini 2 Adet 20 gr Diyet Bisküviler 1/2 (yarım) paket 20 gr Pötübör Bisküvi 3 Adet 18 gr Kestane 3 Adet 30 gr Beyaz Keblebi 1/2 (Yarım)Çay Bardağı 20 gr Haşlanmış Mısır 1/2 (yarım) Orta Boy 80 gr Patlamış Mısır 1 Su Bardağı 20 gr Tane Mısır 4 Yemek Kaşığı 30 gr Patates 1 Orta Boy 90 gr Simit 1/4 (çeyrek) Adet 25 gr Yufka 1/4 (çeyrek) Adet 25 gr Yulaf Ezmesi 2 Yemek Kaşığı 15 gr Müsli 2 Yemek Kaşığı 15 gr Mercimek, Tarhana, Şehriye, Yayla Çorbası 1 Kepçe 125 ml Erişte 2 Yemek Kaşığı 15 gr Kısır 2 Yemek Kaşığı 15 gr Kuskus 2 Yemek Kaşığı 15 gr Makarna 2 Yemek Kaşığı 15 gr Bulgur Pilavı 2 Yemek Kaşığı 15 gr Pirinç Pilavı 2 yemek kaşığı 15 gr
Boyle deyince aklima şey geldiTavuk koydum fırına pişmesini bekliyorum
Tavukları pişirmişemBoyle deyince aklima şey geldi
Hamsi koydum tavaya da başladı oynamaya
GüzelBen pirasa yaptım aksam icin :)
Salmadik salmadik.İyi akşamlar arkadaşlar ne yapıyorsunuzcuma diye salmadınız değil mi
Afiyet olsun .Ben pirasa yaptım aksam icin :)
Afiyet olsun.Tavuk koydum fırına pişmesini bekliyorum
Çok iyi yapmışsın, her gün dışarı çıkmanız çok iyi, bizimkileri çıkartamıyoruzSalmadik salmadik.
Çocuklarla saat 13.30gibi parka gittik.
Yeni geldik sayılır .
Ben de bisiklet sürmedim yürüyüş yapmış oldum.
Oğlum 6 yaşında oda başta çıkmak istemiyor.Çok iyi yapmışsın, her gün dışarı çıkmanız çok iyi, bizimkileri çıkartamıyoruz
Çiğdem neAfiyet olsun.
Fırında nasıl yapıyorsun?
Çiğdem mi koyuyorsun?
Çiğden mi olacaktı, klavye azizliğiÇiğdem necanım ben tavuğu sosluyorum 1 kaşık karışık salça, 1 kaşık yoğurt pul biber kekik tuz zeytinyağı 3 diş sarımsak rendesi ile, fırın tepsisine diziyoruz, sonra patates soğan havuç bunlar isteğe bağlı, onlarıda kekik yağ pul biber tuz ile soslayıp tepsinin diğer tarafına koyuyorum 200 derecede pişiyor biz öyle çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?