Yeter ki spor yapalımAc karna yapmak yag yakıyormuş
Tok karna yapilan spor yedigini eritiyormuş
Ac karna agir spor yapilamaz tabi ciddi kalori yaktıran
Benim deneyimime goreyse yapta ne zqman yaparsan yap
Yeterki yap
Gece spor yapmakta iyiymis uyuyunca hizlanan metabolizma ayni sekilde çalışmaya devam ediyormuş
İnşallah canım, sabah biraz abarttım öyle tokum ki sanırım akşam 1 kase yoğurt yetecekAmin ins
Bundan sonrasi guzel gecer umuyorum
Çabuk gelen çabuk gidiyor, nasıl motive etmiştir seniBugun 69 cum geri geldi sukurler olsun
Kendimi hafiflemis hissediyorum
72.5 olmustum ya
Acaib bir fark oldu bu 3 kiloda
Buda burda dursun dönüp okurum
Oyle bisey yapacağımda
Afiyet olsun canımYemeğimi yedim ne yedim yazayım
Sabah
9.30
Bir elma
10.45
3 dilim kepekli ekmek
peynir
zeytin
dom Sal Bib
14.0
Bir kuru erik
biraz fıstık
cay
16.00
salata
tavuk
ayran
4yk mercimekli bulgur pilavı
Olsun olsun sen yaz yine deBenim bu gün karışık oldu, 3-4 öğün gibi
kuzum kusura bakma durumları biliyorsun eşim yeni yeni toplanıyor bu ay benim için verimli geçmedi henüz tartılmadım bu pazartesi diyetli günlere dönüyorum önümüzdeki hafta ödemimi atatıp zararı ziyani görelimKızlar yarın tartı günümüz 1 ay doluyor, yeni liste yapacağım, önümüzdeki ay ben de asılacağım bi 3 kilo hedefim var, artılarla eksilerle ne ise ne, tartılalım olur mu, artık kış bitmek üzere bahara daha hafif girelim
Efser
@Minikkelebk
@guziss35
suspushanimcim
@ENISEUSLU
@krizantem3 canım sende yarın tartıl katıl bize bu ay ne dersin
Canım siz iyi olun yeter ki, her şey hallolurkuzum kusura bakma durumları biliyorsun eşim yeni yeni toplanıyor bu ay benim için verimli geçmedi henüz tartılmadım bu pazartesi diyetli günlere dönüyorum önümüzdeki hafta ödemimi atatıp zararı ziyani görelim
senin emeğine karşı sorumsuzluk yaptığım için özür dilerim
Afiyet olsun canımBır arkadaşıma kahvaltıya gidiyoruz. Az az yemeye çalışacağım. Son biraraya gelmemiz olacak. Artık bir araya gelmek yasak
Merhaba canım yeni üye alımımız yokMerhabalar bende katılmak istiyorum ama menü paylaşımo zorunluluğu var mı göremedim ilk sayfa da
Teşekkürler evet sonradan farkettim ben de aktif olan grup arıyordumMerhaba canım yeni üye alımımız yok, daha aktif gruplar var oralarda devam edebilirsin, iyi kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?