🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yeter ki spor yapalım

Hava kapalı, evdeyiz mutfağı yeni topladim, evi de öyle böyle süpürdüm eşime ve kendime kahve yapayım havamız değişsin

tembellik yapma günüm

Benim de derslerim vardı.
Bitti kızımı uyuttum.
O uyurken oğlumla LEGO oynadık.
Hava soğuk ve kapalı ama parka geldik.
Akşam yemeğini de burada yiyeceğiz .

Yemeğimi yedim ne yedim yazayım

Sabah
9.30
Bir elma

10.45
3 dilim kepekli ekmek
peynir
zeytin
dom Sal Bib

14.0
Bir kuru erik
biraz fıstık
cay

16.00
salata
tavuk
ayran
4yk mercimekli bulgur pilavı

kuzum kusura bakma durumları biliyorsun eşim yeni yeni toplanıyor bu ay benim için verimli geçmedi henüz tartılmadım bu pazartesi diyetli günlere dönüyorum önümüzdeki hafta ödemimi atatıp zararı ziyani görelim
senin emeğine karşı sorumsuzluk yaptığım için özür dilerim

Merhabalar bende katılmak istiyorum ama menü paylaşımo zorunluluğu var mı göremedim ilk sayfa da

Canım siz iyi olun yeter ki, her şey hallolur

Merhaba arkadaşlar bu gün telefonu doğru düzgün alamadım elime, nihayet güzel bir menüm var ondan önceki günler kötüydü maalesef

Sabah 12 gibi
Sucuklu yumurta
peynir
zeytin
4 dl TB ekmeği

Akşam
Yoğurt çorbası
Köfte
Salata

Su az sanırım

Biraz önce kek yapmıştım çekirdek de var, aman bu günde yesem yarın başlasam dedim tam yiyecektim ki, neredeyse kaç haftadır bunu yaptığımı ve bu yarın başlarım demelerin hiç bitmeyeceğini farkettim sonra ne yaptım, bir kahve tabi kiii yine aynı döngüye girmek istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…