🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi akşamlar

Ben de menümü vereyim.

Öğle 14.30
4dlm tt ekmek
2kase kelle çorbası
Zeytin
Peynir
Salatalik
Marul

Akşam 18.
4yk mercimekli bulgur pilavı
Kavurma
Salata
Yoğurt

Su 2 litre
Spor yok maalesef

Canım gel tabi bu ay bende sıkı tutmak istiyorum, belki bu ay 59 karı göremem ama bir sonraki ay 59 olmak istiyorum artık yetti canıma hem senin azminle belki bende spora başlarım
Sen çok güzel zayıfladın yanınada spor olursa tartıda 59 olmasa bile görüntüde 59dan bile fit olursun. Ben dambıllarımı valize koydum jillian yapasım var ama benim küçük olan büyüdü kucak istiyo artık büyük desen dur durak bilmiyo zannetmemki spora fırsat versinler, ama ne olur ne olmaz ben koydum valize belki imkan olur.

Spor yapmak insanı çok inceltiyor ama başlamak tıpkı diyete başlamak gibi zor, başlayınca da bırakamıyor insan

Çok iyi canım, bu ay bende artık 62 olmak istiyorum full motivasyon
sen yaparsın canım daha önce yaptın yine yaparsın yeter ki yaptığımız en büyük hata büyük yiyeyim yarın devam ederim ama yarın olunca tekrar aynı şeyleri tekrarlamak kısır döngü gibi koruma denen şey burda devreye giriyo

Yarın başlarım, işte bu kelimeler bitiriyor bizi, o yarınlar hiç gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…