- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Sen çok güzel zayıfladın yanınada spor olursa tartıda 59 olmasa bile görüntüde 59dan bile fit olursun. Ben dambıllarımı valize koydum jillian yapasım var ama benim küçük olan büyüdü kucak istiyo artık büyük desen dur durak bilmiyo zannetmemki spora fırsat versinler, ama ne olur ne olmaz ben koydum valize belki imkan olur.Canım gel tabibu ay bende sıkı tutmak istiyorum, belki bu ay 59 karı göremem ama bir sonraki ay 59 olmak istiyorum artık yetti canıma hem senin azminle belki bende spora başlarım
Spor yapmak insanı çok inceltiyor ama başlamak tıpkı diyete başlamak gibi zor, başlayınca da bırakamıyor insanSen çok güzel zayıfladın yanınada spor olursa tartıda 59 olmasa bile görüntüde 59dan bile fit olursun. Ben dambıllarımı valize koydum jillian yapasım var ama benim küçük olan büyüdü kucak istiyo artık büyük desen dur durak bilmiyo zannetmemki spora fırsat versinler, ama ne olur ne olmaz ben koydum valize belki imkan olur.
Çok çok çok güzel canımgünaydın kızlar bu sabah vücut ölçülerimi aldım toplam 4 haftada 24 cm incelmişim
aynen canım iyi ki özellekile bacakalrımdan toplam 7 cm çok şaşırdımÇok çok çok güzel canımiyi ki başladın
Leslie yapıyordun değil miaynen canım iyi ki özellekile bacakalrımdan toplam 7 cm çok şaşırdım
evet canımLeslie yapıyordun değil mi
Bacaklarda çok etkili demek kievet canım
Aynen öğle arası 20 dk yürüyorumBacaklarda çok etkili demek ki
Çok iyi canım, bu ay bende artık 62 olmak istiyorumAynen öğle arası 20 dk yürüyorum
sen yaparsın canım daha önce yaptın yine yaparsın yeter ki yaptığımız en büyük hata büyük yiyeyim yarın devam ederim ama yarın olunca tekrar aynı şeyleri tekrarlamak kısır döngü gibi koruma denen şey burda devreye giriyoÇok iyi canım, bu ay bende artık 62 olmak istiyorumfull motivasyon
Yarın başlarım, işte bu kelimeler bitiriyor bizi, o yarınlar hiç gelmiyorsen yaparsın canım daha önce yaptın yine yaparsın yeter ki yaptığımız en büyük hata büyük yiyeyim yarın devam ederim ama yarın olunca tekrar aynı şeyleri tekrarlamak kısır döngü gibi koruma denen şey burda devreye giriyo
Diyetisyen mi verdi canım, 5 gün sonra çok güzel bir eksi gelsin inşallahbende 5 günlüük detoks yapıcam yarın başlıycak pazartesi bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?