🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlae guzellikler din kacirsim malesef
Yeni bir gun
Yeni bir hafta hepimiz icin guzel olsun ins
İnşallah canım, bu gün baya motiveyim ben, hatta bu ay bi 4 kilo vermek istiyorum sanırım sıkıldım kaç aydır aynı yerde dönüp durmaktan bakalım bu motivasyon ne kadar devam edecek

İnşallah canım, bu gün baya motiveyim ben, hatta bu ay bi 4 kilo vermek istiyorum sanırım sıkıldım kaç aydır aynı yerde dönüp durmaktan bakalım bu motivasyon ne kadar devam edecek
Bence verebilirsin
Yapmadığın sey degil
Bizi mahveden aksam yemekleri ve cay

Sarayca ben de bu cumadan itibaren katılıyorum aranıza, yarın ailemin yanına gdiyorum, eşim 11şubatta dönecek, ve 11 şubatta hedefim 55kilo olmak. 3 ayda verdiğim kiloları hooop geri aldım, koruma nedir ne dğildir onuda öğrenmiş oldum acı gerçekle en son geçen hafta 61 kiloydum, cuma tartılıp 27günlük sıkı diyete giricem ve bu kez koruyacağım inşallah. Bu arada sende bu azimle 4 değil 5-6kilo bile verirsin bence, elele bu işi bu kez başarıcaz, inanıyorum bennn ve diyete girmenin yanında sağlıklı besleneceğim için şimdiden heyecanlıyım, mutluyum

Canım gel tabi bu ay bende sıkı tutmak istiyorum, belki bu ay 59 karı göremem ama bir sonraki ay 59 olmak istiyorum artık yetti canıma hem senin azminle belki bende spora başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…