Evde biraraya geldik yarından itibaren bir aileden bir kişi ile bir araya gelebiliyoruz. Kurallar katı ve süreç belirsiz.Afiyet olsun canımkurallar katı, evde mi bir araya geliyorsunuz
Ooo çok katı kurallar, ceza var mı pekiEvde biraraya geldik yarından itibaren bir aileden bir kişi ile bir araya gelebiliyoruz. Kurallar katı ve süreç belirsiz.
Afiyet olsun canımBen de bugün menü vermeyeyim
Yarın kaldığım yerden devam.
Ceza var mi yok mu bilmiyorum artık haber takip etmiyorum.Ooo çok katı kurallar, ceza var mı peki
Tünaydın canımtünaydın arkadaşlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir hafta olsun
GünaydınGünaydın arkadaşlargüzel bir hafta geçirmek dileğiyle
İnşallah canım, bu gün baya motiveyim ben, hatta bu ay bi 4 kilo vermek istiyorum sanırım sıkıldım kaç aydır aynı yerde dönüp durmaktanSelamlae guzellikler din kacirsim malesef
Yeni bir gun
Yeni bir hafta hepimiz icin guzel olsun ins
Bence verebilirsinİnşallah canım, bu gün baya motiveyim ben, hatta bu ay bi 4 kilo vermek istiyorum sanırım sıkıldım kaç aydır aynı yerde dönüp durmaktanbakalım bu motivasyon ne kadar devam edecek
Aynen öyle akşam ne oluyorsa oluyor, bu gün balık var bendeBence verebilirsin
Yapmadığın sey degil
Bizi mahveden aksam yemekleri ve cay
Balık diyecem amaAkşama ne yapacaksınız? Güzel ekşi getirecek bişey yapayım diyorum ama karar veremedim.
İnşallah canım, bu gün baya motiveyim ben, hatta bu ay bi 4 kilo vermek istiyorum sanırım sıkıldım kaç aydır aynı yerde dönüp durmaktanbakalım bu motivasyon ne kadar devam edecek
Canım gel tabiSarayca ben de bu cumadan itibaren katılıyorum aranıza, yarın ailemin yanına gdiyorum, eşim 11şubatta dönecek, ve 11 şubatta hedefim 55kilo olmak. 3 ayda verdiğim kiloları hooop geri aldım, koruma nedir ne dğildir onuda öğrenmiş oldum acı gerçekle en son geçen hafta 61 kiloydum, cuma tartılıp 27günlük sıkı diyete giricem ve bu kez koruyacağım inşallah. Bu arada sende bu azimle 4 değil 5-6kilo bile verirsin bence, elele bu işi bu kez başarıcaz, inanıyorum bennn ve diyete girmenin yanında sağlıklı besleneceğim için şimdiden heyecanlıyım, mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?