He he anladimİyi ki yemedim ya, çünkü her yediğimde pişman oluyorum
Sen nasılsın başladın mı bu gün
Üşüyorum değil üşeniyorum olacak, hay Allah
Diyette en yenebilir seylerden biri canımŞimdi yeşilçayı içip ara öğünü kapatıyorum, jillianda yaptım, akşam etsiz domates biberli mantar yemeği yapıcak annem, mantar diyette yasaklılardan mı kızlar?
He he anladim
Zaten muziplik yapayim
Dedim
Diyette en yenebilir seylerden biri canım
Kalorisi hice yakin nerdeyse
Ben cig bile yiyorum kendisini bayadir almadim
Cikinca alayım
Afiyet olsun
İnşallah canım bı 4 daha gitse süper olurGayet güzel ilk ay sonucun canım, bu ay sonunda baya baya fark eder
Gider gider 4 gitti zaten bu ay 4 gitse, birdaha ki ay 60 lar gelecek çok az kaldı canımİnşallah canım bı 4 daha gitse süper olur
Detoks bitince çorba görmek istemiyorum bir hafta
SağolAfiyet olsunben pek sevmem ama tavukla beraber soteliyorum, güzel oluyor
Yumurta yememek çok zor, benim olmazsa olmazıSağolSarayca ben de tavuk ve yumurta yemeyince hem kahvltıda hem akşam yemeğinde alternatif azalıyo
Çok iyi başladım canım, baş ağrısı normal, vücut toksikleri atıyorAkşam menüm
1tabak mantar yemeği
1kase yoğurt
geceyi soda ile kapatırım, biraz baş ağrım oldu sanırım bikaç güne baş ağrım da biter
Şimdilik iyiyim canım, inşallah bir şey olmazSarayca aşını oldun mu canım, ağrı sızın yoktur inşallah dimi?
Süper sevindim canımŞimdilik iyiyim canım, inşallah bir şey olmaz
Sağol canım, Az önce soda içtim ve yatağıma uzandım bugünü kapatmanın mutluluğuylaÇok iyi başladım canım, baş ağrısı normal, vücut toksikleri atıyoryarına geçer umarım
Bende bu gün hiç bir şey yemedim, oğlum yatmadan omlet istedi, mis gibi koktu yesem mi dedim ama sonra vazgeçtimSağol canım, Az önce soda içtim ve yatağıma uzandım bugünü kapatmanın mutluluğuyla
Afiyet olsun oğluşuna, öyle anlarda biz şöyle sağdan sağdan çekiliyoruz bi müddet canımBende bu gün hiç bir şey yemedim, oğlum yatmadan omlet istedi, mis gibi koktu yesem mi dedim ama sonra vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?