10 gün çok di miTamam bir kez daha yine yeniden ask ile
Yarin sabah basliyorum 10 gün
Haydi bismillah
gayet iyi canım sadece çorba kısmını çok zor içiyorum ben normaldde karışık çorbaları içemem onun haricinde güzel
Çok iyi canımgayet iyi canım sadece çorba kısmını çok zor içiyorum ben normaldde karışık çorbaları içemem onun haricinde güzel
Yarın beraber yapalım pro+salata ne dersin
Allah kolaylık versin canımSarayca ben de yapsam yapabilirim ama bilmiyorum motivem azaldi. Ailecek evdeyiz ve devamlı biseyler yeniyor.
Olduğumuz yerde önlemler daha da arttı. Maskenin şekli bile var artık.
GünaydınGünaydın
Ancak toparlandık kuzum
geçmiş olsun canım hoş geldin canım
Hoşbulduk tatlımgeçmiş olsun canım hoş geldin canım
Günaydın canım
Hadi o zaman diyet başlasın, bende daha yeni yeni kendime geliyorum diyet açısındanAncak toparlandık kuzumevde diyete dair bir şey kalmamış bugün alış veriş yapayım
Canım gitmişsin annenlereGünaydın kızlarrr
Sabah tartıda moralmen çöktüm anca kendime gelebildim, 8gün önce evimde 61 kiloydum bugün annemin tartısında 64,4 çıktım. Hedefim 1 ayda(11şubatta 56 kilo olmak), küçük öğlen uyuduğunda jillian yapıcam, sporsuz hedefime ulaşamam, yapabildiğim günler yapıcam
sabah
1bardak limonlu ılık su
kahvaltı
1domates
3zeytin
1kk light peynir
1wasa
aslında wasa yemek yerine badem fındık ye diyor annem, karatay diyetinde wasa falan yok diyor ama ben peynir zeytini yanına katık olmadan yiyemiyorum, tahıllı ekmek yemektense 1 wasa ile devam edicem, hedefim zor umarım ulaşabilirim
aferin sana canımÖğlen sıcacık pide aldım yumurta salatası yaptım, bu günde yiyeyim dedim, sonra yarın tartı günü var sarayca kendine gel yeter artık dedim ve 1 yumurta 3-4 catal peynir yedim
canım leslie bile yapsan faydası var yani bana oldu hem de 2 mil leslie ileCanım gitmişsin annenlereafiyet olsun bende wasa yiyorum ama genelde 3-4 tane bence kilonun çoğu ödemdir çok çabuk verirsin bende 62 diyorum 5 Şubat için, belki yaptığın sporlardan gaza gelir bende başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?