Evet eskişehire geldim benim maraton başladı canımCanım gitmişsin annenlereafiyet olsun bende wasa yiyorum ama genelde 3-4 tane bence kilonun çoğu ödemdir çok çabuk verirsin bende 62 diyorum 5 Şubat için, belki yaptığın sporlardan gaza gelir bende başlarım
Ya Leslie çok sevmiyorum yapsam jillian yaparım ama çok üşüyorumcanım leslie bile yapsan faydası var yani bana oldu hem de 2 mil leslie ile
Afiyet olsun canım cok Güzel1 yumurta
2 kaşık lor
yeşillik
öğle tavuk salata
ara kefir
akşam çorba yoğurt
yeşil çay
Kolay gelsin canımEvet eskişehire geldim benim maraton başladı canımspor zamanın varsa mutlaka ekle diyetine beraber ulaşıcaz hedefe inanıyorum, ideal kilomda olmadığımda gerçekten çok mutsuz oluyorum, bu kez koruyacağım kilomu inşallah, tabi önce hedefe ulaşmak var bakalım nasıl olacak, şimdi küçüğü uyuttum hemen jillian a başlıyorum ilk gün baya yorar beni bugün
Ay iyi ki yemedim, şimdi çok mutsuz olurdumaferin sana canım
Uaaa ne ozlemisim
HarikasınÖğlen sıcacık pide aldım yumurta salatası yaptım, bu günde yiyeyim dedim, sonra yarın tartı günü var sarayca kendine gel yeter artık dedim ve 1 yumurta 3-4 catal peynir yedim
Hosgeldin gülümGünaydın kızlarrr
Sabah tartıda moralmen çöktüm anca kendime gelebildim, 8gün önce evimde 61 kiloydum bugün annemin tartısında 64,4 çıktım. Hedefim 1 ayda(11şubatta 56 kilo olmak), küçük öğlen uyuduğunda jillian yapıcam, sporsuz hedefime ulaşamam, yapabildiğim günler yapıcam
sabah
1bardak limonlu ılık su
kahvaltı
1domates
3zeytin
1kk light peynir
1wasa
aslında wasa yemek yerine badem fındık ye diyor annem, karatay diyetinde wasa falan yok diyor ama ben peynir zeytini yanına katık olmadan yiyemiyorum, tahıllı ekmek yemektense 1 wasa ile devam edicem, hedefim zor umarım ulaşabilirim
Var ya olmaz micanım leslie bile yapsan faydası var yani bana oldu hem de 2 mil leslie ile
Guzis menulerin cok guzel canim1 yumurta
2 kaşık lor
yeşillik
öğle tavuk salata
ara kefir
akşam çorba yoğurt
yeşil çay
Jillianla wuuu halledersin senEvet eskişehire geldim benim maraton başladı canımspor zamanın varsa mutlaka ekle diyetine beraber ulaşıcaz hedefe inanıyorum, ideal kilomda olmadığımda gerçekten çok mutsuz oluyorum, bu kez koruyacağım kilomu inşallah, tabi önce hedefe ulaşmak var bakalım nasıl olacak, şimdi küçüğü uyuttum hemen jillian a başlıyorum ilk gün baya yorar beni bugün
Üşümeye cok iyi gelir kzum ısınıyor insanYa Leslie çok sevmiyorum yapsam jillian yaparım ama çok üşüyorum
Kuzum sifa olsun insKızlar aşı yaptırmaya gideceğim çok tırsıyorum
İyi ki yemedim ya, çünkü her yediğimde pişman oluyorumUaaa ne ozlemisim
Tabaklarını
Hosgeldin balım
Harikasın
Yeminle aicak pise filan okurken moralim bozuldu yedin sandım
Yemedigini okuyuyumca mutlu oldum
Hosgeldin gülüm
Cabuk gelen cabuk gider
İns kendime de. Bu sözüm
Biran once gelenlwri temizleyip
Eksiye gececegiz ins
Var ya olmaz mi
Birseyler yapmak lazim yoksa cok yavas gidiyor
Guzis menulerin cok guzel canim
Tebrik ederim
Jillianla wuuu halledersin sen
İp incecik olacaksn
Fimfir görüneceksin
Üşümeye cok iyi gelir kzum ısınıyor insan
Usenmeyede iyi geliyor spor
Yaptikca yapasi geliyor insanın
Kuzum sifa olsun ins
Ben ilk zamanlar yaptırmam diyordum ama simdi sira gelsede biran önce olsak diyorum
sonradan çok pişman oluyoruz iyi ki yemedin canım:)Ay iyi ki yemedim, şimdi çok mutsuz olurdum
sağol canım yapıyoz bir şeylerUaaa ne ozlemisim
Tabaklarını
Hosgeldin balım
Harikasın
Yeminle aicak pise filan okurken moralim bozuldu yedin sandım
Yemedigini okuyuyumca mutlu oldum
Hosgeldin gülüm
Cabuk gelen cabuk gider
İns kendime de. Bu sözüm
Biran once gelenlwri temizleyip
Eksiye gececegiz ins
Var ya olmaz mi
Birseyler yapmak lazim yoksa cok yavas gidiyor
Guzis menulerin cok guzel canim
Tebrik ederim
Jillianla wuuu halledersin sen
İp incecik olacaksn
Fimfir görüneceksin
Üşümeye cok iyi gelir kzum ısınıyor insan
Usenmeyede iyi geliyor spor
Yaptikca yapasi geliyor insanın
Kuzum sifa olsun ins
Ben ilk zamanlar yaptırmam diyordum ama simdi sira gelsede biran önce olsak diyorum
Yediğinden de keyif almıyorum, hele o ertesi gün artım varsa daha kötü oluyorsonradan çok pişman oluyoruz iyi ki yemedin canım:)
İyiyim canım sen nasılsın, döndün mü evinemerhaba herkese nasılsınızz
Gayet güzel ilk ay sonucun canım, bu ay sonunda baya baya fark edersağol canım yapıyoz bir şeyler
İnşallah canım teşekkür ederimSarayca geçmişolsun, şifa olsun inşallah canım
Afiyet olsun canım, yasaklı değil bence, sebze gibi düşünüyorum mantarıŞimdi yeşilçayı içip ara öğünü kapatıyorum, jillianda yaptım, akşam etsiz domates biberli mantar yemeği yapıcak annem, mantar diyette yasaklılardan mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?