Canım bu grup miadını doldurmak üzere, daha yeni gruplarda motive olacağına inanıyorum, iyi kilo vermeler dilerimSelam kızlar bende size katılabilirmiyim motivasyona ihtiyacım var
eksi olsun 500 gr olsun canım eşimin dediği gibi ayda 2 kg bile versen yılda 24 kg yaparSağol canım her hafta 1 kilo versem ne güzel olur
afiyet olsun canım özlemişim kahvaltı tabaklarınıEki Görüntüle 2761470
tekrar günaydın
bunu haricinde biraz ev ekmeği bazlama bir kaç fazladan minik yeşil zeytin yedim
Üzülmüyorum çünkü bir yerden başlamak lazım bunlar her başlangıçta olacak şeyler yola devam diyoruz
Günaydın canımEki Görüntüle 2761470
tekrar günaydın
bunu haricinde biraz ev ekmeği bazlama bir kaç fazladan minik yeşil zeytin yedim
Üzülmüyorum çünkü bir yerden başlamak lazım bunlar her başlangıçta olacak şeyler yola devam diyoruz
Olur öyle canım, inşallah iyi gelir detoks, haftaya çok güzel eksiler gelsinbende gecen hafta anlamsız bir şekilde kabızlık oldu ve salı günü tartı günümde baya artı çıktım ona istinaden detoksa başladık kabızlık içinde bir şeyler verdi bakalım faydası olmazsa probiyotik takviyesine başlıcam
Tabi ki öyle canım, biz boş yere acele ediyoruz, inan haftada 300-500 Gr vermek daha sağlıklıeksi olsun 500 gr olsun canım eşimin dediği gibi ayda 2 kg bile versen yılda 24 kg yapar
ayy inşallah canım yediklerimi görsenOlur öyle canım, inşallah iyi gelir detoks, haftaya çok güzel eksiler gelsin
kesinlikle canımmmTabi ki öyle canım, biz boş yere acele ediyoruz, inan haftada 300-500 Gr vermek daha sağlıklı
Az kaldı canım haftaya normal beslenmeye başlarsınayy inşallah canım yediklerimi görsenkuş kadar eşim acıyo bana
Canım çok iyi, bu hafta dikkat etmemene rağmen kilo almamışsınTebrik ederimm kizlar
benim dün 71.6
Gecen cuma 70.3 tu galiba
Bugun. 70.5
inşallah pazartesi sabah normale dönücem inşallahAz kaldı canım haftaya normal beslenmeye başlarsın
tebrik ederim canımmm maşallahTebrik ederimm kizlar
benim dün 71.6
Gecen cuma 70.3 tu galiba
Bugun. 70.5
ben istah he mevsim full açıkHavalardan sanırım iştahım baya açıldıaynı durumda olan varmı
İnşallah çok mutlu olursun tartı günüinşallah pazartesi sabah normale dönücem inşallah
Benim dönem dönem çok açık oluyor, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışacağızHavalardan sanırım iştahım baya açıldıaynı durumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?