- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
hayır canım ben 1 ay önce online diyete baladım bu ara çok zor kilo veriyorum dikkat etmeme rağmen kilo alıyodum o yüzden başladımGünaydın canım, uzak kaldım 3 aydır buralardan, en son diyetisyen desteği alıyordun değil mi doğrumu hatırlıyorum bilemedim, yoksa @Efser miydi karıştırdım?
alışınca aslında rahat oluyomuş canım gerçekten her şey kafada bitiyorBen sevdim 2 öğünü çok rahat geliyor bana, arada yediğim oluyor tabibu öğlen yedim mesela
geçmiş olsun canımÇok şükür iyi canım, dün akşam tamamı et suyuyla tarhana çorbası yapmıştım o mu dokundu yoksa diş mi acaba bilemedim, yeni yeni ek gıdaya geçiyo teyzesi
çok güzel canım baya ödem var demekki ödem suyu yap kendine baya faydası oluyorEki Görüntüle 2761738
Kızlar dünle bugün arasında -1 kg var, baya baya ödem tutmuş sanırım vücudum
sabah
Limonlu su
kahvaltı
1wasa
3zeytin
1domates
1kk light peynir
2badem
öğlen
Nescafe
sporumu jillian la tamamladım
Başta çabuk gidiyo sonra yavaşlıyo canım normal, önemli olan moral, bazen bikaç hafta bile yerinde saydığı oluyo diyor annem,hayır canım ben 1 ay önce online diyete baladım bu ara çok zor kilo veriyorum dikkat etmeme rağmen kilo alıyodum o yüzden başladım
Evet Türkiye'de.Haftaya güzel bir eksi ile gel olur mu, bu hafta sıkı tutalım
Aşı konusunda sıkıntı yok inşallah olmazablan Türkiyede mi çalışıyor
Canım ben nestle optifibre(doğal lif kaynağı) kullanıyorum kızıma kabızlık için, faydasını gördüm aklında bulunsun,bende gecen hafta anlamsız bir şekilde kabızlık oldu ve salı günü tartı günümde baya artı çıktım ona istinaden detoksa başladık kabızlık içinde bir şeyler verdi bakalım faydası olmazsa probiyotik takviyesine başlıcam
en basit tarif canım
En basit kırmızı elma bir adet
Teşekkür ederim canım aklımda olsunCanım ben nestle optifibre(doğal lif kaynağı) kullanıyorum kızıma kabızlık için, faydasını gördüm aklında bulunsun,
ben de 2 gündür kullanıyorum bunu ve probiyotik kapsül
Sağol canım yarın sabah hemen yapıyorumen basit tarif canım
En basit kırmızı elma bir adet
Bir adette çubuk tarçın 8 bardak suyu tencereye koy elmalar porsunrye başlayınca kapat gün boyu iç ben çok. Faydasını gördüm canim
Ödem gitmiş tebrikler canımEki Görüntüle 2761738
Kızlar dünle bugün arasında -1 kg var, baya baya ödem tutmuş sanırım vücudum
sabah
Limonlu su
kahvaltı
1wasa
3zeytin
1domates
1kk light peynir
2badem
öğlen
Nescafe
sporumu jillian la tamamladım
Süzeyim o zaman bende canımBen suzuyodum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?