🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın canım, uzak kaldım 3 aydır buralardan, en son diyetisyen desteği alıyordun değil mi doğrumu hatırlıyorum bilemedim, yoksa @Efser miydi karıştırdım?
hayır canım ben 1 ay önce online diyete baladım bu ara çok zor kilo veriyorum dikkat etmeme rağmen kilo alıyodum o yüzden başladım

çok güzel canım baya ödem var demekki ödem suyu yap kendine baya faydası oluyor

hayır canım ben 1 ay önce online diyete baladım bu ara çok zor kilo veriyorum dikkat etmeme rağmen kilo alıyodum o yüzden başladım
Başta çabuk gidiyo sonra yavaşlıyo canım normal, önemli olan moral, bazen bikaç hafta bile yerinde saydığı oluyo diyor annem,

ben 3ay önce 2haftada 61.8den 57 kiloya düştüm, ama 3 ayda yemediğim kalmadı gece bebeğe kalkınca bile yedim, aranıza 64,4 ile döndüm, dediğin gibi vermek çok zor, bundan sonra korumada dikkat edicem

Canım ben nestle optifibre(doğal lif kaynağı) kullanıyorum kızıma kabızlık için, faydasını gördüm aklında bulunsun,

ben de 2 gündür kullanıyorum bunu ve probiyotik kapsül

Ben de kondisyon bisikletiyle spor yapıyorum 2 gündür.
Kullanan var mıydı .?

Yatak odasına koyduk gece uyumadan önce sabah kalkınca yapmaya çalışıyorum .

suspushanimcim , seninle daha önce tanışmamıştık diye hatırlıyorum, merhaba öncelikle

hedef kilon 57sanırım, seninle hedeflerimiz yakın benim hedef kilomda 56, ancak benim hedef sürem az 11şubatta hedefime ulaşırmıyım bilmiyorum

Nasıl yapıcam G guziss35 tarifi verebilir misin, günde 3,5 lt su içiyorumdur belki daha fazla bile olabilir
en basit tarif canım
Nasıl yapıcam G guziss35 tarifi verebilir misin, günde 3,5 lt su içiyorumdur belki daha fazla bile olabilir
En basit kırmızı elma bir adet
Bir adette çubuk tarçın 8 bardak suyu tencereye koy elmalar porsunrye başlayınca kapat gün boyu iç ben çok. Faydasını gördüm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…