ben istah he mevsim full açık
KesinlikleeBenim dönem dönem çok açık oluyor, elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışacağız
inşallah canım çektiğim acılara değsinnnİnşallah çok mutlu olursun tartı günü
Seninde çok az kaldı, hedefin kaçtı canımKesinliklee
Şöyle düşün, miden küçülüyor,inşallah canım çektiğim acılara değsinnn
Çok güzel canım afiyet olsunkahvaltım
sek quark 2 dilim ananas
öğle 4 köfte salata
ara 2 dilim ananas
akşam çorba yoğurt
kendi kendime düşünüyorum normalde peynir yumurta vs yemeden kahvaltıyı düşünemiyodum diğer şeylerle doymuyodum ama şimdi yoğurtla öğelni ediyorum ve acıkmıyorumŞöyle düşün, miden küçülüyor,farketmiyoruz ama az yiyince mide küçülüyor,
sağol canımmÇok güzel canım afiyet olsun
2 öğün yapıyorsun gibi düşünkendi kendime düşünüyorum normalde peynir yumurta vs yemeden kahvaltıyı düşünemiyodum diğer şeylerle doymuyodum ama şimdi yoğurtla öğelni ediyorum ve acıkmıyorum
Öyle düşünüyorum aklıma siz geliyosunuz iki öğün yapiyodubuz ya2 öğün yapıyorsun gibi düşün
Sağol canımGeçmiş olsun
Günaydın canım, uzak kaldım 3 aydır buralardan, en son diyetisyen desteği alıyordun değil mi doğrumu hatırlıyorum bilemedim, yoksagünaydın kızlar
Ben sevdim 2 öğünü çok rahat geliyor bana, arada yediğim oluyor tabiÖyle düşünüyorum aklıma siz geliyosunuz iki öğün yapiyodubuz ya
Nasıl oldu çocuk canımSağol canım
Çok şükür iyi canım, dün akşam tamamı et suyuyla tarhana çorbası yapmıştım o mu dokundu yoksa diş mi acaba bilemedim, yeni yeni ek gıdaya geçiyo teyzesiNasıl oldu çocuk canım
Ben bu hafta tartilmadim.Ben sevdim 2 öğünü çok rahat geliyor bana, arada yediğim oluyor tabibu öğlen yedim mesela
İyi olmasına sevindim canım,Çok şükür iyi canım, dün akşam tamamı et suyuyla tarhana çorbası yapmıştım o mu dokundu yoksa diş mi acaba bilemedim, yeni yeni ek gıdaya geçiyo teyzesi
Haftaya güzel bir eksi ile gel olur mu, bu hafta sıkı tutalımBen bu hafta tartilmadim.
Sarayca tebrik ediyorum.
Öyle yada böyle çok iyi gidiyorsun.
Aşı oldun ya nasılsın peki? Ablam da hemşire o da olacak, bana kalsa olma dedim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?