🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklıma friendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum , zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek

Bende açık ekmeğin ucundan kopardım

Kusura bakmayın dün bozdum bunun üzerine moralim biraz bozuldu
bugün kaldığım yerden devam bu arda reğli oldumbu arlar olmam daha iyi en azından biraz daha ödem atarım
Bu gün kaldığın yerden devam edersin canım artık moralimizi bozmayalım eski günlerdeki gibi yolumuza güzel bir şekilde devam edelim, bak bahar geliyor ve bizim vaktimiz bol, stres yapmadan hedefimize ulaşırız yaza kadar

Ondan bir şey olmaz beni biliyorsun yersem fena yerim ondan korkum, kaç ay geçti hala bu özelliğini bırakamadım, ama bunun için çaba gösteriyorum en azından
Ben de illa o açık ekmeğin kulağını bükeceğim bu huydan var gecemedim
Hay Allah sağlıklı olanlardan bol yersin hiç canını sıkma kuzum
menüden haberim yok kesin çorba filan vardır akşama kadar ara öğünlerle atlatayım

Senin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksin

Senin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksin
Ay düşüncesi bile güzel yemiyeceğim canım, hem size hem kendime söz verdim
19 gün kaçamak yok, gel biz bunu 21 gün yapalım ne dersin

Yine detoks çayımı hazırladım, yeşil elma yoktu bu nedenle 1 er parmak büyüklüğünde taze zencefil ve zerdeçal, kabuk tarçın 6-7 karanfil, 1 yeşil çay 1 lt 90 ° sıcaklığında su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…