Kusura bakmayın dün bozdum bunun üzerine moralim biraz bozuldu
Bende açık ekmeğin ucundan kopardımBu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklımafriendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum , zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek
Bu gün kaldığın yerden devam edersin canımKusura bakmayın dün bozdum bunun üzerine moralim biraz bozuldu
bugün kaldığım yerdendevam bu arda reğli oldum bu arlar olmam daha iyi en azından biraz daha ödem atarım
Ondan bir şey olmazBende açık ekmeğin ucundan kopardım
Hay AllahAkşamda yemeğe eltime davetliyiz
Ben de illa o açık ekmeğin kulağını bükeceğimOndan bir şey olmazbeni biliyorsun yersem fena yerim ondan korkum, kaç ay geçti hala bu özelliğini bırakamadım, ama bunun için çaba gösteriyorum en azından
menüden haberim yok kesin çorba filan vardır akşama kadar ara öğünlerle atlatayımHay Allahsağlıklı olanlardan bol yersin hiç canını sıkma kuzum
Atlatırsın hiç merak etme, pilav, börek, tatlı vs yeme gerisini sil süpürBen de illa o açık ekmeğin kulağını bükeceğimbu huydan var gecemedim
menüden haberim yok kesin çorba filan vardır akşama kadar ara öğünlerle atlatayım
İnşallahAtlatırsın hiç merak etme, pilav, börek, tatlı vs yeme gerisini sil süpür
Merhaba
Senin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksinBu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklımafriendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum , zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek
Aynen bende öyleMerhabahafta sonu pineklemesi icindeyim
Ay düşüncesi bile güzelSenin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksin
Oy 4 e kadar misafir ağırlamak zor, kolay gelsin canımSelammm kizlar kusura bakmayin dün misafim vardi Bu gece dörte gittiler cooook uykusuzum..
Yazamadim anca elime tele aldim
Evet simdi temizlige giristim aksama yazarim sizeOy 4 e kadar misafir ağırlamak zor, kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?