gretmenim ne olur vurma

bence her önüne geleni öğretmen yapmamalılar. tüm okul sınav.. vs sonrası bir de psikolojik testten geçmeliler... sadist eğilimi olanlar mesleğe alınmamalı.

aynen bnde buna benzer bi olaylar yaşiadım adi pislk benden bi puh olmazmış da ne ellerm küçkmüş 5 yaşındymışım olmazmış 5 yıl neler çektim onun yüznden içime kapanık oldum ama zamnla aştım ekndimi ve öğrtmenliği kazandm o adam hala okulda kim bilir kimn çoçuğuna işknece yapıyo kazndıom öğrtmeliği ve bu hafta yanıan gdip dicem ki sen bnden bi halt olmaz demiştin ama bn seni cebimden çıkarırım dicem görür o hadi yiyosa yine vursun tüm arkdşları toplayıp giderim oaraya:jeyyar:

ilkokul yıllarımı hatırlamak bile istemem....

tembel,vasat,çalışkn sıralarını da hatırlıyorum genlde orta sırada oturrdum arada bi çalışkanlar sırasına geçerdim...o dönmlerde neden sesimizi çıkarmazdık ki
anlamıyorum...hocanın canı sıkılır,ewiyle ailesiyle problemi olur,başı ağrır hepimizi sıra dayağına çekerdi yada o an kime denk gelirse bi güzel dayak yerdi.....

bi kez çok ii hatırlıyorum en önde sessiz sessiz oturyodum bi anda kafama kitap yedim öğretnmen tarafından neye uğradımı şaşırdım neymişte ben çok konuşuomuşum ağzımı açmamştım halbuki.bi kez sıra arkadaşımı yerlerde sürüklemişti kızcağız yalvarıyodu özür dilerim öğretim ben yaramazlık yapmadım walla billa die....

dier sınıfın hocalarıyla derste dedikodu yapardı hep ders esnasına ya başka sınıfın hocası bizim sınfa gelirdi ya da kendi giderdi mahalle dedikodusu yapardı.ilkokulu sınıfça kendi çabamızla bitirdik diyebilirim.o yılları hiç hatırlamak istemiyorum:sinifsinif:

arkadaşım sen neler söylüyorsun böyle nekadar üzüldüm bilemessin çocuklukta yaşadıgımız şeyler butun hayatımızı etkiiliyor benimde ana sınıf öretmenim çok cadıydı vururdu hayal meyal ediyorum o kadını hep görürdüm yanna hc gtmezdim hep korkardımm ilkokuldada 3 e ayrılıyodu snıf duvar kenarı çalışkanlar orta sıra normaller cam kenarı tembbeller diye alahm yarbbm ya canım işh atlatırsınn

bence her önüne geleni öğretmen yapmamalılar. tüm okul sınav.. vs sonrası bir de psikolojik testten geçmeliler... sadist eğilimi olanlar mesleğe alınmamalı.

işte hep savunduğum konu bu.. "hiçbirşey olamazsan öğretmen ol" mantığı bitmeli ve çocuk sevmeyenler öğretmen olmamalılar.. Lisede bir öğretmenim!!! "ıyyyy en iğrendiğim veletler" derdi ama öğretmendi.. :umursamaz:

kesinlikle katılıyorum
öfkelerini ögrencilerden cıkarıyor bazıları:1closedeyes:

inanmiyorum ya gecen tv de ogretmen dayagi hakkinda konusuluyordu yataga gittim yattim dusundum dusundum okul yillarimi hakkimi helal etmiyorum rabbim bu dunyadada oteki dunyadada belasini versin her insan ogretmen olamaz her ogretmende ogretmen degildir 1. siniftan 5. sinifa kadar hakaret dayak asagilanma yasadim ben benim gibi bir cok nazli cocuk saclarimizi tutar yolar yuzumuze tokat atardi olmadik laflar soylerlerdi 1. sinifta bisey bilmiyorsun ilk gunden basladi bizi hep hor gordu orta hal aileden geliyoruz zengine bakar aman saclarini tarar hoca bize gelince hadi ordan derdi ben nazli bi cocuktum beni dersten okuldan hep uzak tuttu resmen icimdeki sevgiyi bitirmisti neden bizim sucumuz neydi bayram geldiginde ogretmenler gunu geldiginde annemizin yaptigi hediyeyi veya baska sey alirdik gonlunu gorurduk zenginler ne yaparlardi ceyrek aldin gotururlerdi bumu ya ogretmenlik soylerken bile gozlerim doluyor VE ARKADASIM SENI ANLIYORUM BUNU BANA YAPAN HEM CINSIMDI YAZIKLAR OLSUN DIYORUM ONA

Allah'a çok şükür bu tarz bir sorunum olmadı aksine öğretmenlerim herzaman çok ilgiliydi benimle çünkü arkamda öğretmen şiddeti görmüş bi annem var
okulun ilk günleri gelir mutlaka gözükürdü öğretmenlerime kaydirigubbakcemile3
önceki zamanlarda öğretmenlerin sergilediği bu tavırlar yüzünden şuan okul çağındaki çocukların ve gençlerin hiç biri öğretmenlerini saymıyor
neden ? çünkü arkalarında yıllarca öğretmen dayağı yemiş ezilmiş aileler var
hıı hakediyorlar mı orası tartışılır !
son olarakta ; kendileri etti kendileri buldu :dilcikar:

bende orta okuldayım...bayan bi öğretmenimiz var yaşı baya var evde kalmış diğer tabirle...
kadın benden ne istiyor anlamıyodum...
ders zili çaldı.o zaman öğretmen gelince herkes ayağa kalkardı...
ben yerimde oturuyodum.öğr. gelince ayağa kalktım.
ne bi konuşma ne bi yanlış davranış hiç bi şey yapmadım yani.
kadın sınıfa girdi.bişeyler söyledi söyledi.baya bi konuştu.
yanıma geldi sınıfın ortasında bana bi güzel tokatı yapıştırdı.
neye uğradığımı şaşırdım resmen.ortada bişey yokken.yanlış bi harekettede bulunmadım.
yine aynı öğretmenin dersindeyiz.bu öğretmen babamı tanıyor.babam oto tamircisi.
alın teriyle eve haram sokmadan adam çalışıyor çok şükür .
neyse o dersin sınavından yanımdaki arkadaşımla kötü bir not almışız.
orda kadın bana demediğini bırakmadı.
yok işte sen adam olmazsın.seni boşa gönderiyorlar okula.
git babanın yanında çalış.araba yap bilmem ne.
yanımdaki arkadaşada...
sende git buna yardım et sende aynısın.kadın orda ikimizede demediğini bırakmadı.
öyle utandımki.resmen babamın mesleğini küçümsedi.
şimdiki aklım olsa ona öyle bi ağzının payını verirdimki.
gider şikayetimide ederdim...çok pişmanım sustuğuma...
sen öğretmen olmuşsunda nolmuş be kadın..senin verdiğin eğitim bumu...
öğrencilerini milletin yanında küçük düşürmekmii.
Allaha havale ediyorum onu.elbet orada cezassını bulacak.
eşim yatılı okulda öğretmen.bizde okulun içinde lomanlarda oturuyoruz göruyorum burda...
şimdiki çocukların gözü açık.bişey oldumu hemen öğretmenlerini şikayet edebiliyorlar yada konuşup söyluyorlar...ne güzel.böyle olmalı.biz yapamadık bunu zamanında.
hala aklıma geldikçe sinirlenirim..çok zoruma gider.neden orda bişey yapmadın derim kendi kendime...böyle insanlar nasıl öğretmen olabiliyor anlamıyorum.
benim bunlardan çıkardığım kadının davası babamla zannedersem.
hıncını benden çıkarıyor diye düşünüyorum..
Allahından bulsun böyleleri....başka bişey diyemiyorum.

Ya bende hala unutmam geçenlerde eşimede hatırlayıp anlatmıştım. İlkokul 2. sınıftayken tam istiklal marşı okunurken okulun dış kapısına gelmişdim geç kaldım diye öğretmen zaten üşümüş olan parmaklarıma cetvelle çok sert vurmuştu,canımın acısını hala hatırlıyorum Allah bildiği gibi yapsın.

http://webtv.hurriyet.com.tr/1/9891/0/1/bunlar-nasil-ogretmen.aspx?ref=nf
bunları gördükten sonra dün buraya yazdığım yorumdan utandım inanın halimize genede şükretmeliyiz sanırım Atam'a da minetdarım bizleri çağdaş eğitim seviyesine yükseltemye çalıştığı için bu kadarı da iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…