A
akasya26
Ziyaretçi
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
hep öğretmenler mi dövecek. bi keresinde ben lisedeyken bana bir öğretmenim vuracak gibi yapmıştı ki herkese tokat atar döverdi, bende reflexle onu itmiştim. disipline gittiydim sonra hihoyyyt
hep öğretmenler mi dövecek ama di mi
öğretmenimden ediğim dayaklar yüzünden hala daha psikolojim bozuktur, ne zaman bir ilkokul çocugu görsem mutsuz olduğunu,geceleri ağladıgını duşunurum. Hiç mutlu değildim okulda, ağlayarak okula gittim, kafam zehir gibi çalışırdı ama ben bunu gösteremezdim. ruh hastası, çocuk sevgısı olmayan bir ilkokul ögretmenız vardı. sureklı dayak yedik, parmak kaldırmak bile istemezdim. şimdi facebookta göruştugum ilkokul arkadaşlarım var, hepsınde derın yaralar bırakmış pislik karı. bir gun çocugum oldugunda sanırım ilkokul öğretmenın benden çekeceği var. sürekli gözetım altında tutucam evladımı. çunku o dönemde cocuklar haklı haksızı ayıramıyor, buyukler dogruyu bılır,hele ögretmen ulaşılmaz oluyor. ve kendını yetersız ve suçlu göruyor, içine kapanıyor. halbuki gitseydım söyleseydım anneme babama verırlerdı cezasını ama yapamadım. bugun bıle cigerım yanar. keşke mıllı eğitime şikayet etseydim, etseydik sürünseydi ALLAHın cezası.lmaz: kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:
ve göruyorum ki; konu sahıbı arkadaşım, sende benim gibisin. bir tarafın hasarlı, incinmiş,acıyor... :1hug:
Cok üzüldüm canim ya...
Iste güzelim öyle cocuklar yetistirmeliyizki kim olursa olsun, siddet gördügü vakit bunun yanlis oldugnu anlamali....ögretmenide olsa buna hakki olmadigni bilmeli...
Allah böylelerini bildigi gibi yapsin diyorum....Piril piril evladlarimizi emanet ettigmiz insanlar o minicik kalblerde nasil yaralar birakiyor...
Gecenlerde izledigim bir belgeselde malesef en cok siddete basvuranlarin ögretmenler bakicilar veya herhangi bir egitim amacli meslekte calisanlarin oldugu söylendi,
Ne kadar üzüldüm anlatamam...:çok üzgünüm:
:1hug: sagol canım, bu konuda kim saçımı okşasa hemen gözyaşlarım boşalıyor, şuan hıçkırarak ağlıyorum, o küçüçük pırıl pırıl saçları olan, mis kokulu okul kokulu çocuklardık biz... ve bizi sevmek yerine dövdüler, küçük tombik ellerimize kıydılar. benim hikayemden ve konu sahibi arkadaşımın hikayesinden binlerce vardır eminim. buna dur demenın yolu var ama devlet bunu yapmıyor. mesela psikolojik testlerden geçemeyenler öğretmen olmasın. Okullarda gizli ajan öğretmenler, öğrenciler olsun,,,yazık olmasın pırıl pırıl küçüklerimize...
Aglama gülüm....ahh kiyamam sana ya...:teselli:
Ben almanyada okul hayatima basladim...vurmayi birak hakaret bile edemez bir ögretmen bir ögrenciye.....sürüm sürüm süründürürler vallaha...
Dedigin gibi devlet daha duyarli olmasi gerek...allah yavrularimizi iyilerle karsilastirsin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?