Gri şehir ankara

bu fikirleri değerlendiricem :)

Gri şehir, avmden başka gidilecek bi yer yok bunlar klasik laflar.

Geldiğiniz şehirlerde hergün panayırlar piknikler organizasyonlar düzenleniyodu demek ki.

Ankaraya tayin işlerini seven sevmeyen olarak yapsalar keşke. Bende dahil koşa koşa gidecek insanlar var çünkü.
Burnumda tütüyosun gri Ankara :)

12. Senem bitti Ankara’da gezilecek yerlerini hala bilmiyorum Eymir kalabalık Mogan desen farkı yok
Havalar güzel olduğunda incekteyiz kahvaltıya falan
Kızılcahamam tarafında ormana gittik milli parkmış oturacak yer bulamadık berbattı yani
Hayatım Ümitköy Çayyolu İncek tarafında geçiyor

aynen. hele Suriyeli, Afgan, Somalili vs vs vs akınından sonra İstanbul'da, Bursa'da adam gibi yaşanacak alan kalmamışken görece bu göçmenlerin az olduğu Ankara her haliyle daha çekilir..
Ayrıca Ata'm var burda be daha ötesi olamaz.. geleceğimden her şüpheye düştüğümde atarım kendimi Anıtkabir'e, eski meclislere dolar taşar içim bi ferahlarım.
Ankara'da şikayet edebileceğim tek nokta şu olur yoğun trafik anında bi devlet büyüğü trafiği avaneleri ile daha da katlediyor ya ona ifritim.
yoksa Ankara candır. beğenmeyene 4 tane kapısı vardır arkalarından su dahi dökmeyiz..

Sis ve kapkara gökyüzü mu? Yahu abartmayin allah aşkına. Senenin 6-7 ayı günlük güneşlik hep. Ben dogma büyüme buraliyim. Öyle hava hep kapalıdır olayı falan yok. Kışı soğuktur evet ama kış genel olarak her yerde soğuktur. Güneyde yaşamadiğiniz müddetçe her yer aşağı yukarı böyledir. Yeşillik meselesine gelince evet her yer bina avm vs. Gezecek yürüyüş yapacak pek yer yok. Ama kızılay güzeldir ya.

Bence siz bir cevre yapın, seveceksiniz ankarayi. Şehirleri güzelleştiren insanlardır.

Istanbul u batırdılar azizim

Bende gri sehirleri seviyorum ya .
Yagmur yagsin,ortalik civildamasin
Surekli yagmur yagsin..
Insallah oyle bi yerde yasarim
Ya ankaraya kim gri şehir demisse halt etmiş. Neresi gri ya? Kasima giricez her yer günlük güneşlik hala. Keşke abartıldığı gibi yağmur olsa, hava kapalı olsa hep :) ben de o griligi çok seviyorum.

Şimdiye kadar nerede yaşadıysam sevecek bir yerini bir şeyini buldum. İstanbulda yaşarken oraya aşıktım şimdi git orada yaşa deseler yok kalsın derim. Yapı olarak içinde bulunduğum durumu severim, geçmişi de özlemem. Tavsiye ederim size de konu sahibi :) güzel bakan güzel görür.

Ayrıca ankarada ormanlar var patilikoyler patilidağlar günlük güneşlik ankarann 3 4 ayı gri dir bu 3 4 ayda ormanlarda ki dağlardaki sahipsiz kopuslerimiz için yapılan beslemelere katilirsaniz besleme sonunda içiniz sıcacık heryer günlük güneşlik olur tabi bu tercihe bağlı :)

Keşke sevmeyenler kendi memleketlerinde kalma imkanları olup gelmeselerdi de biz Ankara'da işe girebilseydik. Tekirdağ'dan Ağrı' ya her şehirden insan var çalışmaya geliyorlar. Ama Ankara'nın insanı kötü. Beypazarı köyündeki teyzelerden ne istiyolar acaba. Bir de iklimine laf ediyorlar ahahah çoktan seçmeli de sanki Ankara kuraklığı seçmiş.
Ya sev ya terk et.

senin o bilmem ne orman çiftliği dediğin alan ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'dir ve bundan 10 sene öncesine kadar yani katledilmeden önce kocamaaaann bir ormandı, içinde hayvanat bahçesi vardı. Hadsizliğinde zülfi yâre dokunuyorsun yapma. senin yerinde olsam bu cahilliğim için özür diler çekilirim kenara. ATATÜRK'ün adını silme çabaları ile ATA'mın yeşerttiği tüm alanları katleden bir zihniyete karşı yaşıyoruz biz bu şehirde. beğenirsin beğenmezsin ayrı mevzu ama burda yaşayanlara saygı için nerede ne var düzgün öğren..

Bilmemne orman cifliği diyen ve avm den baska gezecek yer bulamayan birinin köpek besleyeceğini sanmıyorum. Oyle sevgi dolu biri olamaz.

Ankara da görevimden dolayı 1 yıl kaldım bana ugurlu gelmişti Ankara çorak oldudu dogrudur ama sosyal aktivitesi bol bir şehirdir doğal bir yer istiyorsan Mogan gölüne git o huzuru iliklerine kadar hisset.

Hakikaten ya o kadar severken Ankara’da tutunamadım işte ben de. Keşke devlette işe girmek için en azından bu şehri seviyor musun testi gibi bişey yapılsa da herkes sevdiği şehirde yaşasa. Ankara’yı böyle kötü görmeseler.
Yaşamayı bilene ne güzel şehir oysa. Binlerce farklı imkanı var, biz burda adam akıllı bi mekanda konser olsa da gitsek diye duvarları tırmalayacaz artık

Yaşa sen ya
Konuyu okurken dikkat etmemişim siz yazınca dikkatimi çekti. O bilmem ne demek ne saygısız bi tabirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…