Gri şehir ankara

Merhaba bende 1 senedir Ankara'dayim:))) 10 12 yilda burada olacaz. Ben sevmeye basladim bile. Bilmeden ev tuttugumuz semt apartman derken sansliyim diyorum. Semtin en guzel yerinde. Komsulugun iyi oldugu bir apartmanda ev tutmusuz. Benimde canim sıkılıyor ara ara ama yapacak bir sey yok.

Univ.okurken okuduğum şehre gitmek için hep ankaradan binip gitmek zorundaydım.her geliş gidişimde o soğuk havasından nefret ederdim.sonra çok büyük konuşmuş olacağım ki evlendim ve ankaraya yerleştim 3 yıldır burda yaşıyrm.hergun uyandığımda nefretim bin kat artıyor.insanlari çok soğuk kimse kimseye selam vermez..azicik yürümek istersen yokuşlardan yürümek imkansiz.araba ile biryere gitsen trafik ve kural tanimamazlik hat safhada . Avm lere tıkanıp kalıyorsun.huzur bulayım biraz yeşil çevre göreyim desen arabayla okadar yol katetmen gerek zaten dermanın kalmiyor trafik cok yoruyor vs.vs.vs. benimle ayni dusunen birini gordugun icin cok mutlu oldum suan

yok onunla eski bir mevzu var da o yüzden dedim onu

Yoksa bu ülkede yaşayıp da Atatürk adının geçtiği yere bilmem ne diyen bir 'beyin' olamaz!
anladım, ben de yazarken banlanma ihtimalimi aklımdan geçirdim de bi ara o yüzden öyle dedim. bu yüzden banlanmak bir şeref olur ancak..

ya da sanırsın geldikleri şehir San Francisco.. yok yani İstanbulun tek güzel tarafını söyle desen denizi derler, bir bardak çay 10 lira.. her köşe birileri tarafından kapılmış, ayakta durmaya yer yok ki olası bir yer bulma ihtimalinde o da paralı.. arabasız bir halt yapamazsın ama arabayla çıksan ne gidebilirsin ne de park edebilirsin.. ben de bu İstanbul aşkını zerre anlamam arkadaş..

ay demeyin öyle, bizde yeni taşındık buraya ve yeterince de bunalimdayız

Bende ankaradan baska biyeri sevmiyorum herkse doğduğu yer güzel tabi bişey diyemcm sevmediyseniz alisamazsnz zaten

sen nasılsan herkes öyle olur...

gayette komşulugun ön plandaoldugu bir şşehir ankara

Ankara'nın insanına b.k atılıp durulmuş konuda ama şehrin yüzde 80 i memur zaten ve hep başka şehirlerden gelme, tıpkı sizin gibi.

gördügümmm en güzel yorummmmm

bende istanbul olmasın diye Ankarayı seçmiştim, güzelleği onu çekebilene, kötünün iyisi yine Ankara dedim :)

Ayrıca panora gordion cepa taurus armada ve karsisindaki avmler kalabalık olmaz genelde

bende istanbul olmasın diye Ankarayı seçmiştim, güzelleği onu çekebilene, kötünün iyisi yine Ankara dedim :)

Şehri sevmekten öte önce içindeki insanları seversin zaten. Ankara kötüyse sizin gözünüzde önce seveceğiniz insanlar bulun içinden.
Yaklaşık 10 sene yaşadım Ankara’da. moralim her bozulduğunda Anıtkabir’in etrafındaki yolda geniş bir tur atıp kafamı toparladım. Eğlenmek istediğimde aldım yanıma arkadaşımı Bahçeli 7. Caddeye gittim, bir bira içtim, avaz avaz canlı müziğe eşlik ettim Alışveriş yapmak istediğimde bin tane Avmsinden birini seçtim, aradığımı da genelde hep buldum. Çok sakin günler geçirdiysem Kızılay’ın karmaşasına daldım, Tunalı’ya yürüdüm. Aldım elime kitabımı starbucksta oturdum kahvemi içtim. Dümdüz şehir zaten istediğin yere yürüyebiliyorsun bunun avantajını çok kullandım. Sakin bi yerde yaşamak için son yıllarımda Eryamanı tercih ettim. Mangal kokuyo dediğiniz Göksu mangal yeri zaten, piknik yapmak için oraya gittim.
Bi şehirden ne bekliyorsunuz daha ben anlamıyorum? Kimse yaşamasın, nereye gitseniz sadece siz olun diyorsanız öyle bir yer yok. Şuan daha küçük bir yerde yaşıyorum ama burası da kalabalık. Avm ve piknik yerleri özellikle.
Ankara’nın tek eksiği deniz. Onun da çözümü yok kabullenmekten başka. Onun dışında her şehre göre yaşamayı öğrenmelisiniz şikayet etmek yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…