güçlü anne olmak

Hamilelikte dogumda bi sorun yok iki yasindan sonra ortaya cikiyor bilinclenmek adina soruyorum anneler uyanik olmali.insallah iyi olacak.

Hamilelikte dogumda bi sorun yok iki yasindan sonra ortaya cikiyor bilinclenmek adina soruyorum anneler uyanik olmali.insallah iyi olacak.

yok hamilelikte bütün testleri ve gelişimi normaldi.sonrasında da.
evladınızdaki en ufak değişimi takip edin. insan konduramıyor.
ailelerimize de zor anlattık. yoktur bişeyi diyip durdular.

yok hamilelikte bütün testleri ve gelişimi normaldi.sonrasında da.
evladınızdaki en ufak değişimi takip edin. insan konduramıyor.
ailelerimize de zor anlattık. yoktur bişeyi diyip durdular.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Burada bir sürü bilgilendirebilecek abla var. Eğer hastalığını söylerseniz, belki sizinle aynı durumda olup da çocuğu büyümüş, veya bu süreçte neler yaşamış olan biri anlatabilir. O daha iyi anlayabilir sizi. İnşallah en kısa zamanda eski hayatınıza geri dönebilirsiniz.

En kotusunu dusunmek psikolojik skntilarda gorulen bir durum. ama sen guclu ol ki cocugun guclu olsun.

yavrumun birşeyden haberi yok, gayet mutlu. durduk yere düşüyor bazen korkup anne diyor.
içim parçalanıyor...ona belli etmemeye çalışıyorum zaten günün çoğunda işteyim.

bir arkadaşla özel mesajlaşıyoruz zaten aynı durumdayız. allah hasta bebeklerin hepsine şifa versin.

yavrumun birşeyden haberi yok, gayet mutlu. durduk yere düşüyor bazen korkup anne diyor.
içim parçalanıyor...ona belli etmemeye çalışıyorum zaten günün çoğunda işteyim.
İlerde cocugunuz iyilesince bu kez sen bitmis harap olmus bir anne olacaksin. Biraz silkelen kendine gel. Cocuklar hisseder bunu da unutma.

Aklima losemi geldi benimde ama insallah degildir. Rabbim sifa versin guclu olun.anneler herseyin ustesinden gelir yavrunuza hicbisey olmayacak kendini toparla belliki onun sana cok ihtiyaci var...

kendimi mantıklı falan zannederdim ama değilmişim anladım.
psikoloğa gitsem ilaç için psikiyatra yönlendirir sanırım. ilaç da hiç kullanmadım,uyku yaparsa uyuyamam da.
uyanık olmam lazım benim. benden başka kimse oğlumu duymaz gece uyanınca.

Allah yavrunuza şifa versin bunu en içten şekilde diliyorum, belki başka şey olsa teselli etmesi daha kolay olur ama çocuk sahibi biri olarak hastalığı ne olursa olsun iç sıkıntınızı çok iyi anlıyorum, Allah yardımcınız olsun içinizi ferahlatsın,
Bu zor zamanları çabucak atlatırsınız inşallah, destek almayı düşünün mutlaka bu süreçte en çok size ihtiyaç var

Allah yardmcınız olsun...

teşekkür ederim, inşallah derdini veren allahım dermanı da verir. bize bağışlar.

Allah yardımcınız olsun
İçim parçalandı
En kısa zamanda yavrunuz sağlığına kavuşur da bu günler kötü anı olarak kalır aklınızda
Dualarım sizinle:)

Rabbim yardımcınız olsun, şafi isminin hürmetine şifa versin yavrunuza en kısa zamanda. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. En kısa zamanda psikolojik destek alın, ihmal etmeyin. Güçlü olmak zorundayım diye kendinizi baskı altına sokmayın. İnsan bu neden benim başıma geldi diye düşünüyor ilk başta, çok normal. Sizin durumunuzda olan başka anneler, aynı hastalıktan muzdarip olan başka çocuklar da var, unutmayın. Hastalıklarla ilgili dernekler yardımlaşma grupları vs oluyor, onlara gidebilirsiniz. Sizin durumunuzdaki annelerle konuşmak yalnız hissetmemenize sağlar. Rabbim şifa versin, geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun. Ne yazikki bu durumda en güçlü olmasi gereken sizsiniz. Asla kendinizi bırakmayın oglunuzun en cok size ihtiyaci var ve ona moral lazim bu süreçte. Hepimiz bir dizi sinavdan geciyoruz bu dünyada kimse mukemmel bir hayat yasamiyor maalesef.
Tavsiyem ayni hastaligi olan ya da bu hastaligi atlatmis kisileri bulmaniz, onlarla konusmaniz, dertlesmeniz ve surec hakkinda ilk agizdan bilgi edinmeniz. Dernekler ve sosyal medya sayesinde bulabilirsiniz

evet malesef, birden başladı.ben tuhaflığı anladım hemen doktoruna gittik. çocuk doktoru şüphelendi. testler vs derken hayatımız alt üst oldu.
Canım çok geçmiş olsun.yavrunuzada şifa versin.benimde iki tane evladım var.acını yüreğimde hissettim.bana özelden yazarmısın hastalığını ve ne gibi belirtiler verdiğini senin nasıl fark ettiğini.allah korusun yarın birgün kimin başına ne gelceği belli değil.erken teşhis çok önemli.

Allah yardımcınız olsun

Belirtileriniz neydi acaba? Yani ailenizin yoktur bir şey dediği ama sizin suphelendiginiz.

ben acıların yaşanması taraftarıyım eğer acı hissediyorsanız ağlayın üzülün
güçlü olmak demek kendini güçlü olmak için zorlamak demek değil

sabır dilerim ihtiyacın olacak
insanlardan saklamak nedir yani üstün bir yeteneği olsa insanlardan saklayacakmıydınız evladınızı olduğu gibi sevin hastalığınıda sevin çünki o onun bir parçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…