Güçlü bir avukata ihtiyacım var lütfen bakarmısınız

Faturam bende değil polise gittim polis telefonda ki herşeyi silip telefon bana ait diyebilir dedi o yüzden şikayetçi olmadım ama davada söyleyecem telefonda vucüdumda ki morlukları çekmiştim onlarında fotoğrafları vardı ama gittiler cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim baroya gidecem umarım iyi bir avukat bulurum.

Eğer eşiniz çok güçlü biri ise uğraşırken çok yıpranırsınız. Uzlaşma yoluna gitmeniz sizin için daha önemli. Benim ablam kazandığı tazminatı 10 senedir tahsil edemedi. Eski eniştem kendini asgari ücretle çalışıyor gösterdiği ve tüm mallarını babasının üzerine yaptığı için hiçbirşey yapamadı ablam. Türkiye’de hukuk sistemi değişik işliyor. Ne yazıkki her zaman haklı olan kazanmıyor. Eşim çok güçlü biri diyorsunuz. Sizi çok zorlayıp yıpratabilir bu durum. Medeni insan gibi anlaşmalı boşanmayı deneyin. İnanın ki erkekler çok acımazsız oluyor boşanırken. Allah yardımcınız olsun.

Bence haklı değilsiniz. Veryansın ederek bir kadın konu acıyor. Şiddet görmüş, aldatılmış, iftiraya atılmış bir kadın.

Hiç yazmamak en iyisi.
Başından ne geçti bilmiyorum onu yargılayamam tabi saygı duyarım ben sadece uyarmak istedim

Çok teşekkür ederim <3
baban

asgari ücretle çalışıyor gösteriyorsa icra takibi yaptınız mı alacağı yönünden , en azından maaşına haciz konulabilirdi, 4/1 kesinti oluyor 400 küsurlu bir para demek oluyor bu da.

baban

asgari ücretle çalışıyor gösteriyorsa icra takibi yaptınız mı alacağı yönünden , en azından maaşına haciz konulabilirdi, 4/1 kesinti oluyor 400 küsurlu bir para demek oluyor bu da.
Emsal bir tazminat kazanmıştı ablam 90000 tl civarı.400 400 tahsil ederek ömrünü tüketmek istemedi. Üstelik davadan sonra asgari ücretli bile görünmüyordu. Evine haciz götürmek istemedi çocuklar babada kalmıştı çünkü. Çok zor günlerdi. Ablam o kadar bunalmıştı ki en sonunda Allah’a havale edip bıraktı herşeyin peşini. Şimdi ikisi de yeni hayat kurdular kendilerine. Uyanık insanlarla uğraşmak ömür tüketiyor. Anlaşmalı bışanmak en iyisi.

valla haklıysan hakkını bırakmıcaksın , bırak sürerse sürsün erkekler pes etsin kadınlar değil , bu konuda size hak vermiyorum. Eve haciz eskisi gibi yapılmıyor , ihtiyaç fazlası olan şeyler bilgisayar vs. gibi şeylere muhafaza yapılır ama bu size bağlı , genellikle borcunu öde diye taahhüt almaya çalışırlar o kadar. Ben olsam sonuna kadar savaşırdım , sonuçta çocukların annesi mal kaçırmaya hakkı yok. Ayrıca hiç mi ev , araba almayacak yada yaşlılığında sigortaya ihtiyaç duymayacak, kaçsa kaçsa 5 sene kaçar sonra pes ederdi. Ben katibim eninde sonunda bizim borçlularımız paşa paşa ödüyorlar

Sakın pes etme , uzlaşmayada gitme eğerki gerçekten senin için bir delili yoksa elinde haklıyım diyorsan sonuna kadar savaş. İlk yapman gereken maddi gücünü iyileştirmen , gir bir işe asgari ücret bile olsa küçümseme , evlatlarının rızkını geleceğini ve ilerde emekliliği düşünerek ayaklarının üstünde dik dur. Baro avukatlarıda emin ol ki sana yardımcı olacaklardır, sana bir tehdit mesajı bile atsa sakın silme delildir bunlar. Aracı var ise alkolden cezası var mı onu hatırlamaya çalış var ise bunu bile beyan edebilirsin. Öyle deli demesiyle deli olunmuyor , isterse 10 tane tanık getirsin , mahkemelerin atadığı doktorlardan alınan rapor geçerlidir. Ne kadar sürerse sürsün anlaşma derim emin ol benim dediklerimi yaparsan kazanacağına inanıyorum , çocukların velayet önceliği her zaman annededir unutma.

Av. Feyza Altun sosyal medyadan da bulabilirsin.

baban

Eşim kuyumcu kuyumcu olduğuna dair kanıtlarım var daha önce de dava açmak isyemiştim kendi adına olan arabayı babasının adına geçirmişti ki noterde gördüm onu yine öyle bir şey yapıyor altında 250 bin liralık araba var onuda babasının üzerine almıştır büyül ihtimalle. Oda kuyumcu ama kendini işsiz gösteriyor.

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince mücadele edecem

Baban öz baban mı ? Neden darp raporu almana ve avukat tutmak istemene engel ? Kocan ayrı dert baban da ayrı sanırım !
Babam zaten bugüne kadar hiç arakamda durmadı eşim babamın yanında bana konuşursan seni hastanelik ederim diyordu babam hiç tepki vermiyordu ondan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…