- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
:)Özrümü geri alıyorum haklıymışım meğer
Özrümü geri alıyorum haklıymışım meğer
Faturam bende değil polise gittim polis telefonda ki herşeyi silip telefon bana ait diyebilir dedi o yüzden şikayetçi olmadım ama davada söyleyecem telefonda vucüdumda ki morlukları çekmiştim onlarında fotoğrafları vardı ama gittilerDava sonrası tazminattan pay isteyen avukatlar var ama maalesef yok tanıdığımKeşke olsaydı.
Baroya muhakkak başvurun. Bazıları baştan savma iş yapsada vicdanlisi çok çıkıyor.
Hakkını alırsın inşallah kardeşim.
Haftasonlari çocuğu babaya vermeme davası kazanıldı geçenlerde mesela. Anne eve bağımlı kaldığı için babanın talebi red edildi.
EmSal davaları araştırın. Şuan panik halindesiniz. Merak etmeyin hakkınızı muhakkak alırsınız.
Telefonunuzun gasp edildiğini de söyleyin. Faturası var mi sizde ?
Eğer avukat güçlüyse ve bana yardımcı olacağına inanacağım bi avukat olursa bir yerden borç almaya çalışırım bi şekilde yarısını şimdi yarısını davadan sonra verebilirim anlaşabiliriz belki
Başından ne geçti bilmiyorum onu yargılayamam tabi saygı duyarım ben sadece uyarmak istedimBence haklı değilsiniz. Veryansın ederek bir kadın konu acıyor. Şiddet görmüş, aldatılmış, iftiraya atılmış bir kadın.
Hiç yazmamak en iyisi.
babanÇok teşekkür ederim <3
Eğer eşiniz çok güçlü biri ise uğraşırken çok yıpranırsınız. Uzlaşma yoluna gitmeniz sizin için daha önemli. Benim ablam kazandığı tazminatı 10 senedir tahsil edemedi. Eski eniştem kendini asgari ücretle çalışıyor gösterdiği ve tüm mallarını babasının üzerine yaptığı için hiçbirşey yapamadı ablam. Türkiye’de hukuk sistemi değişik işliyor. Ne yazıkki her zaman haklı olan kazanmıyor. Eşim çok güçlü biri diyorsunuz. Sizi çok zorlayıp yıpratabilir bu durum. Medeni insan gibi anlaşmalı boşanmayı deneyin. İnanın ki erkekler çok acımazsız oluyor boşanırken. Allah yardımcınız olsun.
Emsal bir tazminat kazanmıştı ablam 90000 tl civarı.400 400 tahsil ederek ömrünü tüketmek istemedi. Üstelik davadan sonra asgari ücretli bile görünmüyordu. Evine haciz götürmek istemedi çocuklar babada kalmıştı çünkü. Çok zor günlerdi. Ablam o kadar bunalmıştı ki en sonunda Allah’a havale edip bıraktı herşeyin peşini. Şimdi ikisi de yeni hayat kurdular kendilerine. Uyanık insanlarla uğraşmak ömür tüketiyor. Anlaşmalı bışanmak en iyisi.baban
asgari ücretle çalışıyor gösteriyorsa icra takibi yaptınız mı alacağı yönünden , en azından maaşına haciz konulabilirdi, 4/1 kesinti oluyor 400 küsurlu bir para demek oluyor bu da.
Emsal bir tazminat kazanmıştı ablam 90000 tl civarı.400 400 tahsil ederek ömrünü tüketmek istemedi. Üstelik davadan sonra asgari ücretli bile görünmüyordu. Evine haciz götürmek istemedi çocuklar babada kalmıştı çünkü. Çok zor günlerdi. Ablam o kadar bunalmıştı ki en sonunda Allah’a havale edip bıraktı herşeyin peşini. Şimdi ikisi de yeni hayat kurdular kendilerine. Uyanık insanlarla uğraşmak ömür tüketiyor. Anlaşmalı bışanmak en iyisi.
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım:) kötü giden evliliğim hakkında daha önce çok konu açtım. Nihayet artık kessin olarak boşanacam ama şuan bir avukatım yok ve param da yok, güçlü bir avukata ihtiyacım var güvenebileceğim bir avukat çünkü eşimin avukatı var ve bana bir sürü iftira atılmış durumdayım ki karşı taraf para konusunda da çok güçlü. Eşim herkese karım deliydi diyorbeni aldatıyordu diyor ki onu aldattığıma dair hiç bir kanıtı yok asla da yapmadım öyle bir şey. Altınlarımı vermiyor nafaka da vermeyeceğini söylemiş avukatına. Anlaşmalı boşanmak istediği için avukatı benimle iletişime geçiyor. Benim eşimin alkolik olduğuna ve beni aldattığına dair kanıtlarım vardı telefonumda ama telefonum da şuan onun elinde ve bana vermedi. Beni aldattığına dair sadece iki video var elimde şuan, defalarca bana şiddet uyguladı darp raporu alamadım babam yüzünden izin vermediği için şuan da avukat tutmama da izin vermiyor ben yine de tutmak istiyorum, altınlarımı ve nafaka almak istiyorum. Şöyle ki alkolik olan hergece alkol alan sabahın 5’inde eve gelen eşim 3 yaşında ki kızımızı da ayda bir hafta her pazar tüm ağustos ayı ve sömestr tatilinin yarısında istiyor. Ben bunu da kabul etmek istemiyorum çünkü eşim üç yıldır hiç bu çocukla ilgilenmedi bakabileceğine inanmıyorum eğer bakabilseydi kızım için kabul ederdim babasını görmesi onun da hakkı sonuçta. Bu yüzden iyi bir avukata ihtiyacım var ama şuan için verecek param yok davadan sonra altınlarımı alınca verebilirim.
hiçte haklı degilsin. boş bi insansın. tek derdin koca bulamamak oldugundan gerçek konulardan pek bi uzaksın.Özrümü geri alıyorum haklıymışım meğer
Av. Feyza Altun sosyal medyadan da bulabilirsin.merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım:) kötü giden evliliğim hakkında daha önce çok konu açtım. Nihayet artık kessin olarak boşanacam ama şuan bir avukatım yok ve param da yok, güçlü bir avukata ihtiyacım var güvenebileceğim bir avukat çünkü eşimin avukatı var ve bana bir sürü iftira atılmış durumdayım ki karşı taraf para konusunda da çok güçlü. Eşim herkese karım deliydi diyorbeni aldatıyordu diyor ki onu aldattığıma dair hiç bir kanıtı yok asla da yapmadım öyle bir şey. Altınlarımı vermiyor nafaka da vermeyeceğini söylemiş avukatına. Anlaşmalı boşanmak istediği için avukatı benimle iletişime geçiyor. Benim eşimin alkolik olduğuna ve beni aldattığına dair kanıtlarım vardı telefonumda ama telefonum da şuan onun elinde ve bana vermedi. Beni aldattığına dair sadece iki video var elimde şuan, defalarca bana şiddet uyguladı darp raporu alamadım babam yüzünden izin vermediği için şuan da avukat tutmama da izin vermiyor ben yine de tutmak istiyorum, altınlarımı ve nafaka almak istiyorum. Şöyle ki alkolik olan hergece alkol alan sabahın 5’inde eve gelen eşim 3 yaşında ki kızımızı da ayda bir hafta her pazar tüm ağustos ayı ve sömestr tatilinin yarısında istiyor. Ben bunu da kabul etmek istemiyorum çünkü eşim üç yıldır hiç bu çocukla ilgilenmedi bakabileceğine inanmıyorum eğer bakabilseydi kızım için kabul ederdim babasını görmesi onun da hakkı sonuçta. Bu yüzden iyi bir avukata ihtiyacım var ama şuan için verecek param yok davadan sonra altınlarımı alınca verebilirim.
Eşim kuyumcu kuyumcu olduğuna dair kanıtlarım var daha önce de dava açmak isyemiştim kendi adına olan arabayı babasının adına geçirmişti ki noterde gördüm onu yine öyle bir şey yapıyor altında 250 bin liralık araba var onuda babasının üzerine almıştır büyül ihtimalle. Oda kuyumcu ama kendini işsiz gösteriyor.baban
asgari ücretle çalışıyor gösteriyorsa icra takibi yaptınız mı alacağı yönünden , en azından maaşına haciz konulabilirdi, 4/1 kesinti oluyor 400 küsurlu bir para demek oluyor bu da.
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince mücadele edecemSakın pes etme , uzlaşmayada gitme eğerki gerçekten senin için bir delili yoksa elinde haklıyım diyorsan sonuna kadar savaş. İlk yapman gereken maddi gücünü iyileştirmen , gir bir işe asgari ücret bile olsa küçümseme , evlatlarının rızkını geleceğini ve ilerde emekliliği düşünerek ayaklarının üstünde dik dur. Baro avukatlarıda emin ol ki sana yardımcı olacaklardır, sana bir tehdit mesajı bile atsa sakın silme delildir bunlar. Aracı var ise alkolden cezası var mı onu hatırlamaya çalış var ise bunu bile beyan edebilirsin. Öyle deli demesiyle deli olunmuyor , isterse 10 tane tanık getirsin , mahkemelerin atadığı doktorlardan alınan rapor geçerlidir. Ne kadar sürerse sürsün anlaşma derim emin ol benim dediklerimi yaparsan kazanacağına inanıyorum , çocukların velayet önceliği her zaman annededir unutma.
Feyza Altun ‘a sosyal hesabım üzerinden mesaj attım kısa mesaj attım numarasına ve e posta da gönderdim fakat geri dönüş alamadımAv. Feyza Altun sosyal medyadan da bulabilirsin.
Babam zaten bugüne kadar hiç arakamda durmadı eşim babamın yanında bana konuşursan seni hastanelik ederim diyordu babam hiç tepki vermiyordu ondan nefret ediyorumBaban öz baban mı ? Neden darp raporu almana ve avukat tutmak istemene engel ? Kocan ayrı dert baban da ayrı sanırım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?