• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Görümceler-Ezik Gelin

yaşamadan bilinmez ama ben bu durumda olsam heralde yalnız ve gururlu olmayı tercih ederdim istenmediğim yere gidip onları çekmezdim eşim falan da nie gitmion dediğinde gittiğimde olan durumu anlatır çenesini kapatırdım bi de inadına ben de hergün arkdş akraba davet ederdim :D

Gercekten yaşarken bambaşka. Ugurlamaya gittim günün akşamı esimi iftara çağırmışlar. Gitmeden hep beraber olalım dıye. Bende istemedim beni cagırmadılar zaten sen git filan dedim. Eşimde sen kendi kendini uzaklaştırıyorsun hiç adım atmıyorsun onlara filan dedi atıştık. O bile benim gözümden bakamıyor duruma. Ama yinede anlama çalışıyor işte. Aslında onları kıskandırmak filan okadar basitki ama bunun için bişeyler yapan ugraşan onlar için uğrasan biri olmam olmak istemem.

Gercekten yaşarken bambaşka. Ugurlamaya gittim günün akşamı esimi iftara çağırmışlar. Gitmeden hep beraber olalım dıye. Bende istemedim beni cagırmadılar zaten sen git filan dedim. Eşimde sen kendi kendini uzaklaştırıyorsun hiç adım atmıyorsun onlara filan dedi atıştık. O bile benim gözümden bakamıyor duruma. Ama yinede anlama çalışıyor işte. Aslında onları kıskandırmak filan okadar basitki ama bunun için bişeyler yapan ugraşan onlar için uğrasan biri olmam olmak istemem.

mesafeli ol o zaman cnm en iyisi bu umursama onları belli ki onlar pek insancıl değil alışırsın zamanla :ssz:

mesafeli ol o zaman cnm en iyisi bu umursama onları belli ki onlar pek insancıl değil alışırsın zamanla :ssz:

Teşekkür ederim canım. Oldukça mesafeliyim şu an. Yapmam gerekenlerin dışında pek ilgilenmiyorum.zaman herşeyin ilacı. İç huzurumuz bozulmasın inşallah. Gerisine dediğin gibi alışırım zamanla.

Back
X