Güçlü Görümceler-Ezik Gelin

güçlü görümce-ezik gelin... ben ve kardeşimin müstakbel eşini tanımlıyor

Canım Beni yanlış anlamışsın..Ben senide görümcelerinide tanımıyorum. Sadece senin yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum. Yani
Kendinle ilgili bu tanımlamaları kendin yapmışsınz .. tüm yorumlarını okuyup öyle yazdım zaten. Sen kendi kendini ezik görmüş onları güçlü görmüşsün. Bende kimse kimseye karşı güçlü olmaz sen onlar karşısında kendini güçsüz görmüşsündür diyorum..
Ayrıca seni yanlız bıraktıklarını ,yanlız kaldığını onların komşularla pikniğe ,çaya gittiğin yazmışsın..yanlız olduğunu ve fazla ortamın olmadığını sen kendin yazmışsın..
Tamam sen elinden geleni yapmışsın ,ama onlar seni kabullenemediler ise ,boşver diyorum zaten.. Yani görümcelerin kötü yada iyi olmasının bu saatten sonra bi önemi yok.Onları kazanmak için uğraşmanında bir alemi yok. Sen kendin neler yapabiilirsin ona bak demek istemiştim ama anlatamadım galiba. Belki de yanlış düşünüyorum bilemiyorum.tabikide olayları birebir yaşayan sensin..Ama onlara verebelileceğin en büyük ceza seninde sosyal ortamlara girmen ,aktif olmandır...
Keşke eltine yaklaşmak için seni kullanıp iyi göründüklerinde üstelikte bunu sana söylediklerinde onların gerçek yüzlerini görüp sen kendin uzaklaşsaydın ..ne oldukları belliymiş zaten..

Canım benim zamanında yaşadıklarımdan çok iyi biliyorum bendede 4 görümce vardı,bekar ve boşanmış ,çocukları ,ve boşanma psikilojileri ,geniş çevreye sahiptiler ,anlattığınızın çok ağır versiyonlarını yaşadım ,dik durun ,kendinize bir çevre edinin ,kendi hayatınıza bakın ve mutluluğunuzun tadını çıkarın ,eğer biraz boyun eğim derseniz tepenize çıkarlar baş edemezsiniz ,hanfendiliğinizi bozmadan ,mesafeli şekilde , kendi çevrenizi oluşturarak hayatınızı devam etmenizi öneririm,sevgiler.

Bende hiç birşeyi onları kıskandırmak için yapmadım halde niye çekmediklerini anlamıyorum. Evimi istediğim gibi döşedigim için laf ettiler,yok çok çarşı geziyormuşum Gül gibi kardeşlerını eziyor her dedimi yaptırıyormuşum. Bunlar kıskançlık degılde nedir?hiç bir zaman karşılarında kendimi küçültecek bisey yapmamaya çalıştım. Bundan sonrada olmaz umarım. Belkide sırf kendı mutluluğum ve huzurumu düşünmeliyim. Teşekkür ederim canım çok sagol.

Tamamen bencıllik ve kıskançlık. Başka bişey göremedim eltinizde. Onun istediği gibi davransanız yagcılık yapıp pesine dolansanız eminim sizi çok sever. Bence sevmedınız deger vermedınız hatta nefret ettiniz bir kişinin karşısına geçip onunla muhatap olmak istemedinizi açıkça söyleyebilirsin. Allah yardımcınız olsun işin icinde akrabalıkta olunca o kadar kolay sıyırıp atılmıyor.

güçlü görümce-ezik gelin... ben ve kardeşimin müstakbel eşini tanımlıyor

O halde sizde içten içe kıskanan cekemeyen,üstün olduğunu düşündünüz vasıflarınızla karşınızdakini ezmeye çalışan ve bundan haz alan Kötümser bir görümce adayısınız.

söyledim kac defa kendide biliyor ama diyorumya mutlaka durup durup birsey cikariyor bana bisey yapamazsa cocuklarrima sariyor yoksa gidiyor kv birlikte olup birseyler karistiriyor ve artik enson dedim ya hastaysan git tedavi ol birak beni diye cünkü ne kadarda takmiyorum desemde bir laf varya sinek kücük ama mide bulandirir diye iste öyle anlatamam ben ilkevlendigim gün bana dediki 17 yasimda evlendim bu arada kocanin yaninda yasli duruyorsun oldu düsünebiliyormusun böyle bir insan iste

Yok yanlış anlamadım her görüşün önemi var benim için. Demekki ben yanlış ifade ettim kendimi. Doğru olan kalabalık bi çevremin olmayışı oda benden kaynaklı çünkü cekingenim. Uğraşım onları kazanmak içinde degil.kendime en doğru yolu çizmek istiyorum. Hayatımın her bölümünde onlar hep iyi kötü olacak bu kesin olan bişey o yüzden tamamen kopmanın bir manası yok.
Eltime tavır aldıklarında eltmle benimde aram bozuktu. Aslında yinede bu duruma üzülüyordum ama yine de bunun için bana gelmeyin diyemedim.

evet genelde öyle olur kendileri eslerini adam yerine koyup takmaz bile sana bana gelince kocasini eziyor kocasi sözünden cikmiyor olur hepsi ayni demekki atiyorum sen ihtiyacin olan birsey alirsin kendine evine cok harciyor olur bosver esinde seni anliyorsa sende onlar gibi davran

Gercekten inanılmaz biriymiş. O kadar art niyetliki seni komplekse sokup huzursuz etmiş en başından. Bence bu kişinin yanında her zaman kendini begenen kendinden emin olan biri ol.

Çok teşekkür ederim bende aynı dedınız gibi dik durmaya mutlu olmaya çalışıyorum. İnşaallah bunuda çok görmezler.

Gercekten inanılmaz biriymiş. O kadar art niyetliki seni komplekse sokup huzursuz etmiş en başından. Bence bu kişinin yanında her zaman kendini begenen kendinden emin olan biri ol.

diyorumya cünkü kompleksli bir insan ben en mükemmelim havasinda bende ister istemez bu kisiden uzklastim yoksa bu benim yuvamida yikardi ki cok ugrasti zaten aklima birsey geldi yeni evliyiz o siralar tabi heyecanliyiz falan gelmis benim esimin tel karistiriyrki kac senelik evliyim hayatta tenezzül etmem tel bakayi esimin sonra iste esimin tel birkac kadin ismi görmüs is arkadaslari falan sonucta ve diyorki esime artik evlendin niye silmiyorsun bunlarin ismini ben sok oldum ne diyecegimi sasirdim esim acikladi ama o anda esim öyle vbirsey yapsa bile bunun fesatligindan umrumda olmazdi

Aynenn dediğin gibi. Kendi eşlerine davrandıkları gibi olsam artık neler duyarım düşünemiyorum bile. Evet Allah'tan esim yanımda.

ne mutlu size evlimisiniz acaba yada bekarsanizda böyle büyüklenmeyin sonra o güclü ve ezik diye ayirdiginiz katogoride ezik durumada düsebilirsiniz

6 yıllık evliyim görümcem 15 yıl önce vefat etmiş... başka görümcem yok... 1 tane eltim var, o da sofra ble kurdurmaz, hazır sofraya oturtur

Ya ben böyle insanlara üzülüyorum gerçekten.aslında okadar basitlerki gercek yüzlerine carptıgında iyi bir niyetlerinin dahi olmadına çok pişman olacaklar ama nafile. Her kes er veya geç yaptıgı her seyin büyük küçük bedelini ödeyecek.kendini bu kişi için hiç üzme derim.

6 yıllık evliyim görümcem 15 yıl önce vefat etmiş... başka görümcem yok... 1 tane eltim var, o da sofra ble kurdurmaz, hazır sofraya oturtur

iyi güzel yanii madem bu kadar mutlusunuz bu konuya gelipte niye güc gösterisi yapiyorsunuz anlamadim arkadas bir derdini aciyor burda siz gelmis neyse evet anladik siz güclüsünü gelin gelininzde ezik

yaşamadan bilinmez ama ben bu durumda olsam heralde yalnız ve gururlu olmayı tercih ederdim istenmediğim yere gidip onları çekmezdim eşim falan da nie gitmion dediğinde gittiğimde olan durumu anlatır çenesini kapatırdım bi de inadına ben de hergün arkdş akraba davet ederdim

yok ya ne üzecem kendimi hatta bazen esime anlatiyorum seninki böyle böyle demis diye gülüyoruz beraber esimde diyor hasta o diye artik kabullendik hepimiz birde kendi kabullense

iyi güzel yanii madem bu kadar mutlusunuz bu konuya gelipte niye güc gösterisi yapiyorsunuz anlamadim arkadas bir derdini aciyor burda siz gelmis neyse evet anladik siz güclüsünü gelin gelininzde ezik

Zaten ben güçlüyüm gelin ezik düşüncesinde olan birinin pekte iç mutluluğu olacagını düşünmüyorum. Eğer de çok mutluysa zamanın neler getirecegini bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…